Efsanevi Şahıslar
Etkinlikler
Evcil Hayvanlar
Satranç Taşları Kitabı
Malikane
Hayran Köşesi

Mentorlar

Oyunda karakterinin yanında işareti olan oyuncular mentorlardır. Mentorlar Dragons War: Ejderhalar Savaşı oyununda çok önemli bir rol oynarlar ve oyun içerisinde oyunculara yardım etmek ile görevlendirilmişlerdir. (Chat içerisinde ve forumda oyuncuların sordukları soruları cevaplamak gibi)

Her mentor oyun içerisinde kendisine sorulan soruyu cevaplamakla yükümlüdür ve cevaplayamadığı bir soru olduğunda adminler ile bağlantıya geçmelidir. Mentorlar genellikle kasabada ve şehir meydanında bulunmaktadırlar ki oyuna yeni başlayan ya da sorusu olan oyuncular kendilerini rahatlıkla bulabilsinler.

Hizmet :

Her mentor haftada minimum 7 saat, kasabada veya şehir meydanında nöbet tumaktadır ve bu görev sırasında siz oyuncuların sorularını cevaplamaktadırlar.


Mentor Mağazası

Muhafızlar Birliği

Muhafızlar Dragons War: Ejderhalar Savaşı oyununda tıpkı mentorlar gibi oyunculara yardım eder ve ayrıca chatte, forumda yazılanları kontrol edip, herkesin kurallar dahilinde iletişim kurmasını ve keyifle oynanabilecek bir ortam sağlamaya çalışırlar.

Birliğin genel vazifesi - oyunda oyuncular içi uygun şartları sunmak ve oyuncular tarafından kuralların ihlal edilmemesini kontrol etmektir.

Baş Muhafız :

Muhafızların, Mentorların yetkilerini ve görev dağılımından sorumludur. Muhafızların ve Mentorların yaşadığı herhangi bir problem varsa ya da görevliler hakkında bir şikayet varsa baş muhafız bu konuyu adminlerle direkt olan konuşabilecek ve söz konusu olan sorunları iletebilecek sorumlu kişidir. Görevliler ile Adminler arasında bir köprü rolü üstlenir.

Baş Muhafız Asistanı :

Baş muhafıza görevinde yardımcı olur ve mentor ekibinin nöbet düzenini hazırlayıp, yeni mentorlere yardımcı olurlar.

Muhafız/İnfazcı :

Yapılan görev dağılımına göre ; Pushing, Alışveriş anlaşmazlıkları, Anlaşmalı dövüşler, Hesap paylaşımı gibi kural ihlalleri ile alakalı bilgi/belge/kanıt toplayarak yetkililere bildirmekle görevlidir.

Stajyer Muhafız :

Birliğe yeni katılan görevliler bu süreçte sadece sohbet denetiminden sorumludur.



Muhafızlar Birliği Mağazası
Muhafızlar birliğinde uzun süre hizmet veren deneyimli görevliler aşağıdaki aksesuarlardan aylık sınırlı sayıda satın alma hakkına sahip olur.
Nesneleri üzerinde yazan ücret karşılığında -istisna nesnelerde 2-3 katı tutarında mağazalardan satın alabilirsiniz.
6-10 Seviye Zırhlar
11-15 Seviye Zırhlar

Birliğin görevlerini daha detaylı inceleyelim :

  • Oyun sohbetinde ve forumunda kuralların ihlal edilmediğinden emin olmak : Sohbet Kuralları ve Oyun Kuralları
  • Dolandırıcıları, hırsızları, düzenbazları tespit etmek ve bu tip oyuncuları adminlere iletmek.
  • Oyuncuların oyun kuralları dahilinde oyun oynamalarını sağlamak ve kuralları ihlal eden oyuncuları oyundaki kural ihlali cezalarına göre oyuncuları cezalandırılmak
  • Muhafızlar Birliğin üyesi olan muhafızları sadece bu birliğe özel olan bir takım taşıyabilir ve oyun içinde sembolünü taşımaktadır. Bu sembolü taşımayan hiç bir oyuncu, adı "muhafız" gibi isimlere sahip de olsa kesinlikle tarafımızdan tanınmış resmi bir muhafız değildir.
  • Oyuna kayıt olan her oyuncu Genel İş Koşullarını okuyup kabul etmiştir ve "oyun kurallarını" okumuş ve bu kuralları dahilinde oynayacağına garanti vermiştir. Bu nedenle bu kurallardan birini veya birden fazlasını ihlal eden oyuncular cezalandırılacaklardır. Düzenli olarak oyun kurallarını okuyunuz ve bu kurallara uymanız gerektiğini untmayınız!
  • Yararlı linkler listesi :
  • Genel İş Koşulları
  • Oyun Kuralları
  • Sohbet Kuralları
  • Forum Kuralları
  • Lanet çeşitleri
  • Lanet çeşitleri & uygulama sebepleri

F.A.Q

Muhafızlar Birliği üyelerine ve mentor ekibine en sık sorulan sorular ve onların cevapları, çeşitli oyun mekanizmaların açıklanması ve oyunda karşılaşabileceğiniz sorunlar ile ilgili kısa açıkalamalar:

1. Soru : Bir soru sorabilir miyim? (Sorunuzu hemen bu soru cümlesinin ardından aynı satır içerisinde yazınızı)
Cevap : Elbette ki sorabilirsiniz! (Muhafız ve mentor böylece size cevabını hemen verecektir)

2. Soru : Chatte bana hakaret ettiler, ne yapmalıyım?
Cevap : Oyuncular "şikayet et" fonksiyonundan faydalanabilirler, fonksiyonu kullanmak için sikayet etmek istediğiniz mesajın geliş saatine farenin sağ düğmesiyle tıklayınız ve "şikayet et" seçiniz. Mesaj Muhafızlar Birliğin chatine gönderilecektir.

3. Soru : Neden bana karşı susma laneti uygulanmıştır?
Cevap : Sohbet kurallarını ihlal ettiğinizden ceza aldınız. Chat kurallarını öğrenmek için burayı okuyunuz.
Not: Sohbet kurallarını okuduktan sonra, size karşı uygulanan cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız , Destek Sistemi üzerinden şikayetlerinizi yazabilirsiniz.

Unutmayınız, haklı olduğunuzun ipat etmek için screenshot yapmalısnız (ekran kesiti) bu screenshotta herhangi bir hata düzeltim işlemi (çizim yada karalama) yapılmamalıdır.

4. Soru : Aynı kural ihlali sonucunda bana verilen ceza, diğer oyuncuya verilen cezadan daha yüksekti, bunun nedenini öğrenmek istiyorum?
Cevap : Tüm kural ihlalleri ayrı incelenmektedirler. Büyük ihtimal, aynı kural ihlalini bir seferden fazla yaptınız yada sizin tarafınızdan yapılan kural ihlali diğer oyuncunun tarafından yapılan kural ihlalinden daha ciddidir.

5. Soru : Gönderdiğim şikayetin incelenmesi neden bu kadar uzun zaman alıyor?
Cevap : Gelen şikayetler sırayla incelenmektedirler. Sizin şikayetiniz de sırası gelince incelenecektir ve konu hakkında size bir cevap verilecektir.

6. Soru : Ben Muhafızlar Birliğine üye olmak istiyorum, ne yapmalıyım?
Cevap : Forumda bu konu ile alakalı bilgilerin yer aldığı konuyu inceleyebilir, yönlendirilen özel bölümden başvuru yapmalısınız ve cevabını beklemelisiniz.

7. Soru : Ben Mentor Ekibine katılmak istiyorum, ne yapmalıyım?
Cevap : Forumda bu konu ile alakalı bilgilerin yer aldığı konuyu inceleyebilir, yönlendirilen özel bölümden başvuru yapmalısınız ve cevabını beklemelisiniz.

8. Soru : Ben bu karakter ile oynamak istemiyorum artık. Bu oyuncu karakterini sildirmek için ne yapmalıyım?
Cevap : Oyundaki karakterler silinemezler, isterseniz karakterinizi kendi isteği üzerine zindana gönderebilirsiniz, bunu yapmak için lütfen Destek Sistemine yazınız.

  • Karakterinizi kendi isteğiniz üzere zindana göndermeden önce diğer oyunculara nesnelerinizi hediye etmek yasaktır.
  • Bu durumda yasa dışı maddi yarar elde etme kuralını ihlal etmiş olursunuz.

9. Soru : Benim hesabımı çaldılar, ne yapmalıyım?
Cevap : Bu sorununuz detaylı ve yarıntılı bir şekilde supporta yazınız: Destek Sistemi

10. Soru : Çalınan karakteri nasıl geri alabilirim?
Cevap : Support gerekli işlemi yaptıktan sonra ellerinden geleni yapacaktır ve oyununuza devam edebilirsiniz. Karakterinizi %100 olduğu gibi geri alabileceğinize dair bir garanti veremeyiz.

11. Soru : Ben, karakteri kayıt ettiğim e-mail adresimi (karakter loginini) değiştirmek istiyorum, bunu yapmam için ne gerekiyor?
Cevap : Şuan için sisteme kayıt olduğunuz e-mail adresinizi değiştirmeniz mümkün değildir.

12. Soru : Ben, karakteri kayıt ettiğim e-mail adresimi (karakter loginini) değiştirmek istiyorum, bunu yapmam için ne gerekiyor?
Cevap : Şuan için sisteme kayıt olduğunuz e-mail adresinizi değiştirmeniz mümkün değildir.

13. Soru : Beni zindana attılar, ne için attılar bilmiyorum, ne yapmalıyım?
Cevap : Büyük ihtimalle oyun kurallarını ihlal ettiğnizden zindana atılmışsınızdır. Ayrıntılı bilgi edinmek için Destek Sistemi ile iletişim kurabilirsiniz.

14. Soru : Beni oyunda kaynak elde etmek için dış program kullanımı için lanetlediler, ne yapmalıyım?
Cevap : Lanet sadece yöneticiler tarafından uygulanmaktadır, lanet hakkında bilgi almak için Destek Sistemi ile iletişim kurabilirsiniz.

15. Soru : Kristal Mağaralarından, Mabetten, Arenadan atıldım. Kaybettiğim onuru nasıl geri alabilrim?
Cevap :

  • Eğer oyundan atılmanız internet hizmet sağlayıcınız (provider) yüzünden, elektriğin kesilmesi veya oyun programlarından ya da hizmetlerinden kaynaklanmayan sebepler yüzünden gerçekleştiyse
  • eğer oyuna giriş, önceden uyarı mesajları yazılan servis işlemlerinden dolayı gerçekleştiyse
  • onur iade edilemez.
Ancak :
  • Eğer oyunda önceden belirlenmeyen oyun hizmetleri ve program hatası ortaya çıktıysa onurununuzun iadesi için support ile iletişim kurmalısınız.


Öneriler :

  • Düzenli olarak yenilenen oyun kuralların okuyunuz. Kuralların her hangi bir maddesinin bilinmemesi sizi cezadan kurtarmaz.
  • Sohbette yazılan veya size gönderilen bilmediğiniz yabancı sitelere girmeyiniz.
  • Hiç kimseye kendi kayıt bilgilerinizi vermeyiniz. (E-mail adresi ve/veya parola)
  • Karakterinizin oyun giriş bilgilerini özel hanlık sitelerinde kullanmayınız.
  • ICQ, QIP, Skype gibi programlardan gönderilen şüphe edici isteklere ve mektuplara cevap vermeyiniz, mesaj gönderen şahısı supporta bildiriniz.
  • Yöneticiler, adminler, muhafızlar, mentorlar kesinlikle sizden şifrenizi istemeyeceklerdir.

Login Ekranı
  Şifremi Unuttum

Giriş bilgileriniz yoksa, kayıt olun.

Kayıt olun

Şifre Hatırlatıcı
Hata
Hata
Yukarı