Efsanevi Şahıslar
Etkinlikler
Evcil Hayvanlar
Satranç Taşları Kitabı
Malikane
Hayran Köşesi
S.S.S. (SIKÇA SORULAN SORULAR)

Sıkça Sorulan Sorular

1. Soru: Dragons War: Efsane Ejderhalar Mirası Nedir?
Cevap: Dragons War: Efsane Ejderhalar Mirası, tarayıcı tabanlı, Devasa Çok Oyunculu Çevrimiçi Rol Yapma Oyunudur (MMORPG). Oyun, iki ırkın, İnsanlar ve Magmronlar için mücadele ettiği Feo dünyasında geçiyor. Seçiminizi yapmalı ve iki ırktan birine katılmalısınız.


2. Soru: Kayıt oldum. Ben şimdi ne yapacağım?
Cevap: Etrafına bak. Oyun fonksiyonlarını ve kullanıcı arayüzünü tanıyın. Karakterinizin neler yapabileceğini öğrenin. Kişisel sayfanıza gidin ve karakterinizin arayüzü ile tanışın. Daha sonra bir NPC ile konuşun ve ilk görevinize başlayın.


3. Soru: Eşyaları nasıl giyip / kaldırabilirim?
Cevap: Bir öğeyi donatmak için üst çubuktaki sırt çantası simgesine tıklayarak Envantere gidiniz. Ardından "Eşya" isimli sekmeye tıklayın, fare imlecini üzerine getirerek giymek istediğiniz öğeyi seçin.

Öğe simgesinin üzerinde "Giymek" mesajı göründüğünde üstüne tıkla. Artık hazırsın! Seçtiğiniz ekipmanı giyindiniz. Öğeyi kaldırmak için, imleci simgenin üzerine tekrar getirin ve "kaldır" ı tıklayın.


4. Soru: Artık ihtiyaç duymadığım bir öğeyi nasıl silebilirim?
Cevap: Bir öğeyi silmek için fare imlecini bu öğenin simgesinin üzerine getirin ve tıklayın ardından Nesneyi Satmak İstiyor musun? penceresinden onaylayın.


5. Soru: Mağazayı nasıl kullanırım?
Cevap: Bir şey satın almak için şehire girmeniz ve "Mağaza" bağlantısını tıklamanız gerekir.



Bundan sonra, satın almak istediğiniz ürünü seçmelisiniz. Tıklayın ve sonra "Satın Al"'a tıklayınız. Satın aldığınız ürünler şimdi envanterinizde.

6. Soru: Karakterimin istatistiklerini kendim dağıtabilir miyim?
Cevap: Hayır, istatistikler, giydiğiniz silah/zırh setine bağlı olarak otomatik olarak dağıtılır.


7. Soru: Savaşta mağlup oldum. Ne yapabilirim?
Cevap: Bir savaşta öldürüldükten sonra, bedensiz bir hayaletsin. Bir hayalet olarak, diğer oyuncularla dövüşemezsin, çantanızdaki eşyaları taşıyamazsın ya da genel sohbeti kullanamazsın.



Ekran gri renge döner ve yeniden dirilmek isteyip istemediğinizi soran bir mesaj görünür. Aynı zamanda kendi bölgenizdeki bir karakter tarafından aynı yerde yeniden dirilebilirsiniz, ancak bu diriltme işlemini yapmak için bu karakterde Diriltme Madalyonu gerekir.

8. Soru: Aldığım tecrübe miktarını ne etkiliyor?
Cevap: Verilen hasar, rakiplerin seviyesi ve ekipmanınız aldığınız tecrübe miktarını etkiler.


9. Soru: % 33,4 veya% 66,7 deneyime ulaştım ancak seviye ödülü ödülünü almadım, ne yapmalıyım?
Cevap: Bir savaş daha yap ve seviye terfi ödülünü kazan.


10. Soru: Oyunda nasıl para kazanabilirim?
Cevap: Yaratık avla, seviye atla. Bazı görevleri tamamladığınızda da para elde edebileceksiniz. Ayrıca, bir meslek öğrendiyseniz, diğer oyunculara kaynak satarak para kazanabilirsiniz.


11. Soru: Tomarları ve iksirleri nasıl kullanırım?
Cevap: İlk önce, sırt çantanıza gidin ve gerekli tomarları ve iksirleri dövüş yuvalarına yerleştirin. Bu işlem, 3. bölümde açıklanan öğelerin teçhizatına benzer şekilde gerçekleştirilir. Fare imlecini tomar veya iksirin üzerine getirin ve "Giymek" düğmesine tıklayın. Bir yuvaya yerleştirilmesine izin verilen tomar ve iksirleriniz maksimum miktarları ile yuvaya taşınır. Savaşmak için daha fazla ekipman almanızı sağlayan bir kemer elde ettiyseniz, kemeri giyerek doldurulamayan boş yuvaları aktif edebilirsiniz.


12. Soru: Hangi seviyeden avlanmasına izin verilir?
Cevap: Avlanma için seviye kısıtlaması yoktur.


13. Soru: Avlanmak için buton nerede?
Cevap: Üst menü çubuğunda "Konum" ve "Karakter" düğmeleri arasında.


14. Soru: Avlan penceresinde bir yaratığa nasıl saldırabilirim?
Cevap: Haritadan bir yaratık seçin ve üzerine çift tıklayın veya Avlan penceresinin sol tarafındaki çapraz kılıçlara tıklayın.


15. Soru: Bazı varlıkların yanındaki ünlem işareti ne anlama geliyor?
Cevap: Bu yaratığın şu anda bir savaşta olduğu anlamına geliyor.


16. Soru: Devam eden bir savaşa nasıl katılabilirim?
Cevap: Devam eden savaşa katılmak için "Avlan" ekranından savaşta olan bir Feo yaratığını seçip saldırarak veya üst menüden "Dövüşler" butonuna tıklayarak katılabilirsiniz.


17. Soru: Feo Yaratıkları bana kendi başlarına saldırabilir mi?
Cevap: Evet, kendi başlarına saldırabilirler ve devam eden bir savaşa da katılabilirler. Saldırı olasılığı, söz konusu canavarın saldırganlık seviyesine bağlıdır. Saldırganlık düzeyi yeşil(huzurlu) kırmızı(saldırgan) gibi bir renk ile gösterilir.


18. Soru: Canavarlarla savaşmak için nasıl bir ödül alırım?
Cevap: Savaş bittikten sonra, en çok hasar veren oyuncu ödülü alacak. Ödülün hacmi ve miktarı yaratığa bağlıdır, verilen hasar ödülün düşüşünü etkilemez.


19. Soru: Birkaç yaratık varsa, hangisin ödülünü alacağım?
Cevap: Bir savaşta ne kadar fazla yaratık olursa, ödül o kadar büyük olur.


20. Soru: Ne tür savaşlar var?
Cevap: Düellolara, Grup savaşlarına ve Kaotik savaşına girebilirsiniz.


Aklınızda tutulması gereken, düşman ırkın kişilerine istediğiniz zaman onlara saldırmanın yanı sıra her zaman size saldırmakta serbest olmalarıdır. Bir düşmana saldırmak için karşı taraftaki oyuncunun yanındaki kırmızı kılıç "Saldır" düğmesine tıklamanız gerekir.


21. Soru: Oyunda servetimi hızla arttırmanın başka yolları var mı?
Cevap: Üst menüde bulunan Banka sembolüne tıklayarak Pırlanta satın alabilirsiniz. Her 1 Pırlanta 1 Altın değerindedir.


22. Soru: Hangi seviyeden itibaren alışveriş yapmaya başlayabilirim?
Cevap: 2. seviyeden itibaren diğer oyuncularla eşya ticareti yapmaya başlayabilirsiniz.


23. Soru: Bir hata tespit ettim (oyun hatası), ne yapabilirim ve Oyun Yöneticisine bildirirsem herhangi bir ödül alabilir miyim?
Cevap: Oyun içinde bir hata tespit ettiyseniz, oyun geliştiricilere bildirmeniz gerekir. Hata bildirimi için herhangi bir bonus veya ödül verilmemektedir.


24. Soru: Maddi veya diğer kar amaçlı oyun hatalarından yararlanırsam, benim için ne gibi sonuçlar ortaya çıkar?
Cevap: Oyun hatalarını kar amacıyla kullanmak Oyun Kuralları tarafından yasaklanmıştır. Bu tür bir ihlal tespit edilirse oyuna erişiminiz iptal edilir.


25. Soru: Oyunda maddi kazanç sağlamak veya eğlence için birden fazla karakter kullanılmasına izin veriliyor mu?
Cevap: Hayır, bu oyun kurallarında yasaktır. Yalnızca her iki ırktan 1 hesap ile oynayabilirsiniz.


Login Ekranı
  Şifremi Unuttum

Giriş bilgileriniz yoksa, kayıt olun.

Kayıt olun

Şifre Hatırlatıcı
Hata
Hata
Yukarı