NOT: Konu Dışına Açtığımda 4kere muhafızlara yazdım onaylanmadı ki konu dışındaki bir çok konu onaylanmıyor bende buraya açmayı uygun gördüm taşırsınız umarım konu dışına!!!
Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm İnsan ve Magmar ırkı Temel problemimiz olan mağara görevlerini yapamıyoruz ne kendi ırkımı nede magmar ırkını suçlamıyorum burda çünkü mağarada ya denk gelinmiyor yada takım çıkartmıyor. Oyunun başlarında çok rahat mağaralar döndü herkes ilerlemesini kaydetti ama şu dönemde 3-4 levellerde bi soğukluk var oyuna karşı temel problem 3-4 levellerin düşünülmemesi hep bi oyun içi etkinlik paso ot topluyoruz vs. 3-4 aydır 5 aydır 4levelde kalan insanlar var buna mecburlarmı? Mağara etkinliklerinin arttırılması lazım aynı şekilde mabet ve arena 2 Irkın bu seviyesindeki oyuncularda ilerleme kaydedemiyor ve soğuyor önceden anlaşmalı mağaralar döndü durdu herkes ilerlemesini banlanarak olsada açtırıp rahat şekilde devam etti biz zaten bunu istemiyoruz ya yenersin ya yenilirsin Ama oyuncuları TEŞFİK adına Birşeyler yapılması lazım Umarım YETKİLİ Kişilerce dikkate alınır...
Bol onurlar...
Sevgilerimle VuralBey.l