Dragons War Forum
3-4 SEVİYELER - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 3-4 SEVİYELER (/showthread.php?tid=10231)

Sayfalar: 1 2 3 4

3-4 SEVİYELER - VuralBey - 28-10-2018

NOT: Konu Dışına Açtığımda 4kere muhafızlara yazdım onaylanmadı ki konu dışındaki bir çok konu onaylanmıyor bende buraya açmayı uygun gördüm taşırsınız umarım konu dışına!!!

Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm İnsan ve Magmar ırkı Temel problemimiz olan mağara görevlerini yapamıyoruz ne kendi ırkımı nede magmar ırkını suçlamıyorum burda çünkü mağarada ya denk gelinmiyor yada takım çıkartmıyor. Oyunun başlarında çok rahat mağaralar döndü herkes ilerlemesini kaydetti ama şu dönemde 3-4 levellerde bi soğukluk var oyuna karşı temel problem 3-4 levellerin düşünülmemesi hep bi oyun içi etkinlik paso ot topluyoruz vs. 3-4 aydır 5 aydır 4levelde kalan insanlar var buna mecburlarmı? Mağara etkinliklerinin arttırılması lazım aynı şekilde mabet ve arena 2 Irkın bu seviyesindeki oyuncularda ilerleme kaydedemiyor ve soğuyor önceden anlaşmalı mağaralar döndü durdu herkes ilerlemesini banlanarak olsada açtırıp rahat şekilde devam etti biz zaten bunu istemiyoruz ya yenersin ya yenilirsin Ama oyuncuları TEŞFİK  adına Birşeyler yapılması lazım Umarım YETKİLİ Kişilerce dikkate alınır... 

Bol onurlar...

Sevgilerimle VuralBey.l

Çiçeğim

Cvp: 3-4 SEVİYELER - D e n v e r - 28-10-2018

(28-10-2018, Saat: 11:49)VuralBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Mutlu saatlerin arttırılması gerek  ve evet hiç mağara dönmüyor eskiden sürekli etkinlik olurdu haftasonu kazanan takıma 8000 onur kristal kömür vb. verilirdi kaybeden takıma 5000 onur vb verilirdi şimdi hiçbirşey verilmiyor ve etkinlikte olmuyor mağara,mabed ve arenalarda lütfen etkinlik getirin artık 

Cvp: 3-4 SEVİYELER - Ulubat_LI - 28-10-2018

Katılıyorum, sanki oyundan mağara kaldırılmış gibi ya her ay mutlu saatler tekrarlansın ya da onur alanları için değişik etkinlikler yapılsın. Geçen gün sadece arena mabet için yapıldı mağara için yapılmadı.

Cvp: 3-4 SEVİYELER - DeucalioN - 28-10-2018

NOT: Konu Dışına Açtığımda 4kere muhafızlara yazdım onaylanmadı ki konu dışındaki bir çok konu onaylanmıyor bende buraya açmayı uygun gördüm taşırsınız umarım konu dışına!!!

Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm İnsan ve Magmar ırkı Temel problemimiz olan mağara görevlerini yapamıyoruz ne kendi ırkımı nede magmar ırkını suçlamıyorum burda çünkü mağarada ya denk gelinmiyor yada takım çıkartmıyor. Oyunun başlarında çok rahat mağaralar döndü herkes ilerlemesini kaydetti ama şu dönemde 3-4 levellerde bi soğukluk var oyuna karşı temel problem 3-4 levellerin düşünülmemesi hep bi oyun içi etkinlik paso ot topluyoruz vs. 3-4 aydır 5 aydır 4levelde kalan insanlar var buna mecburlarmı? Mağara etkinliklerinin arttırılması lazım aynı şekilde mabet ve arena 2 Irkın bu seviyesindeki oyuncularda ilerleme kaydedemiyor ve soğuyor önceden anlaşmalı mağaralar döndü durdu herkes ilerlemesini banlanarak olsada açtırıp rahat şekilde devam etti biz zaten bunu istemiyoruz ya yenersin ya yenilirsin Ama oyuncuları TEŞFİK  adına Birşeyler yapılması lazım Umarım YETKİLİ Kişilerce dikkate alınır... 

Bol onurlar...

Sevgilerimle VuralBey.l

Çiçeğim
Vural'a katılıyorum. herzaman mağara arena ve mabet sorun olmuştur düşük leveller için. Agudar görevlerini yapamadıklarından dolayı gelişim yavaş olmaktadır. Oyun yönetimin etkinliği artırması ve magmar ırkı arkadaşların da mağara arena ve mabet'e biraz daha çok girmeye özen göstermeleri gerekir.

Cvp: 3-4 SEVİYELER - iman - 28-10-2018

Kesinlikle katılıyorum. Mağarada tecrübe zehri (veya gelen tecrübeyi azaltan bir şey) daha sık gelmeli. Çoğunlukla karşı ırkı mı kesiyoruz morok mu kesiyoruz belli olmadığı için tecrübe konusunda çok sıkıntı yaşanıyor bu yüzden çoğu kişi (ben de dahil Tongue) sadece mutlu saatlerde giriyor.

Ayrıca mabedde haftasonları ücretsiz tecrübe zehri oluyor (belki haftaiçi de vardır, haftaiçi girmediğim için bilmiyorum). Eğer insan ırkı takım kurup sıraya girerse bizde müsaitsek mutlaka gireriz aklınızda bulunsun.

Cvp: 3-4 SEVİYELER - entrika - 28-10-2018

Vural kardesim eline saglik cok iyi bir konuya dokundun.Sevgili oyun yonetcileri  dovus alanlarini dikkat verilmesini rica ediyoruz 2haftadir nerdeyse magara donmedi buna bir care bulun lutfen oyunculari oyuna baglayacak birsey bulmak lazim ornegin mutlu saatler gelince nerdeyse isden bile izn aliyoruzki 2gunumuz var iyi degerlendirelim boyle birseyler istiyoruz simdiden tesekkur ederiz care bulacaginizi umuyoruz.

Cvp: 3-4 SEVİYELER - Tworayz - 28-10-2018

Kesinlikle katılıyorum.Görevini yapmış oyuncuları da mağaraya çekebilecek  hamleler atılabilir.Tp zehri , tatmin edici ödüller vs. Ve bunun süreklilik kazanması gerekir.Hem oyuna hem de mağaraya oyuncu çekmek için yönetimin girişimlerde bulunması lazım.Çok geç almadan önlem alınması lazım.Teşekkürler.

Cvp: 3-4 SEVİYELER - Antikor - 28-10-2018

Bol onurlar...

Sevgilerimle VuralBey.l

Çiçeğim

Reis yavaş döktür ümmet hızına yetişemiyor Big Grin
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Özellikle arena için etkinlikler tatmin edici değil bence. 5 kez üst üste zafere 7500 onur + yeşil şeker muhabbeti kimseyi arenaya girmeye teşvik etmiyor. Geçen sefer Jlider ler max 3 defa girdi mesela. Başkada ben onlineken giren olmadı. 5 zafer alamadan etkinlik bitiyor böyle iş olmaz. Girmeyen adama neden girmiyosunda diyemezsin bana göre. O yüzden uzun lafın kısası arena etkinliklerini hiç beğenmiyorum. Bana göre ya ödül yşo + onur yapılmalı (birzamanlar böyleydi) ya da daha sık mabette 100 küreye saymalı.

Mabette haftasonu tp zehri var bu arada. Kimse farkında değil sanırım hatırlatıyım istedim.

Kristal zaten başlı başına ayrı bir dert. 2 saatini harcıyorsun ve imo yapmadıysan takımca eline geçen şey yalnızca çöp oluyor. Şahsen benim mağarada uykum geliyor böylede bir olay var Allah affetsin  Big Grin Kısacası teşvik teşvik teşvik. Teşvik şart.

Anlaşmalı çeviren arkadaşlarıma gelince madem anlaşmalı çevirdiniz ''evet çevirdik'' demenizi beklemiyorum. İllegal bir iş yapıyorsunuz sonuç olarak bunu itiraf etmeniz saçma olurdu. Ama en azından Sadece bu konuda susup zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmazsanız çok mutlu olurum.

Herkese iyi oyunlar dilerim  Kalp

Cvp: 3-4 SEVİYELER - Tunnel - 28-10-2018

(28-10-2018, Saat: 13:48)Antikor Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Bol onurlar...

Sevgilerimle VuralBey.l

Çiçeğim

Reis yavaş döktür ümmet hızına yetişemiyor Big Grin
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Özellikle arena için etkinlikler tatmin edici değil bence. 5 kez üst üste zafere 7500 onur + yeşil şeker muhabbeti kimseyi arenaya girmeye teşvik etmiyor. Geçen sefer Jlider ler max 3 defa girdi mesela. Başkada ben onlineken giren olmadı. 5 zafer alamadan etkinlik bitiyor böyle iş olmaz. Girmeyen adama neden girmiyosunda diyemezsin bana göre. O yüzden uzun lafın kısası arena etkinliklerini hiç beğenmiyorum. Bana göre ya ödül yşo + onur yapılmalı (birzamanlar böyleydi) ya da daha sık mabette 100 küreye saymalı.

Mabette haftasonu tp zehri var bu arada. Kimse farkında değil sanırım hatırlatıyım istedim.

Kristal zaten başlı başına ayrı bir dert. 2 saatini harcıyorsun ve imo yapmadıysan takımca eline geçen şey yalnızca çöp oluyor. Şahsen benim mağarada uykum geliyor böylede bir olay var Allah affetsin  Big Grin Kısacası teşvik teşvik teşvik. Teşvik şart.

Anlaşmalı çeviren arkadaşlarıma gelince madem anlaşmalı çevirdiniz ''evet çevirdik'' demenizi beklemiyorum. İllegal bir iş yapıyorsunuz sonuç olarak bunu itiraf etmeniz saçma olurdu. Ama en azından Sadece bu konuda susup zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmazsanız çok mutlu olurum.

Herkese iyi oyunlar dilerim  Kalp

Hocam kesinlikle söylediklerinde haklısın. Giren olmadığı için onur falan kasamıyoruz. Görevler eski serverin dolu olduğu zamanlarda iyiydi. (Ne zaman tıklasan 3dk sonra mağara gelirdi.)
      Şuan insanın onur kasma isteğini bile kaçırıyorlar.

Cvp: 3-4 SEVİYELER - UMAY - 28-10-2018

Oncelikle boyle bir konu actıgınız icin tesekkurler. Ortada bır anlasmalı magara var mı bılmıyorum ancak eger varsa anlasmalı magara yapanlarda suc aramamak gerektıgı kanaatındeyım. Cunku magara zor donuyor ınsanlar da anlasmalı yapmaya yonelıyor. Tabı yıne yanlarına kalmaması gerekıyor kural cercevesınce onur ındırımı yapılmalı. Degerlı arkadaslar rıcamdır boyle hususlara dusup emegınızı bosa cıkarmayın. Insallah daha fazla magara dondurururz. Saglam efektım olmasa bıle gelmeye calısıyorum. Maksat oyunu oynamak. Iyı gunler dılerım.