16-08-2018, Saat: 16:35
(15-08-2018, Saat: 16:26)TheDncrs Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(13-08-2018, Saat: 00:28)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sana gelirsek efektli halin normal halime denk değil ya sizden önce aduluı vardı lavi vardı o adamlar sizden güçlüydü, iyi oynuyorlardı yani adamlarda icraat vardı sizde icraattan cok laf var daha sivri saldırtma alamıyorsun, itemlerin hazır değil, geçtim zkz'yi 1 tane madalyonun yok bu neyin kafası ya düşünüyorum da bineğimi kesemezsin bana artistlik yapıyorsun yazık sen portakalda vitaminken biz mağaranın altını üstüne getirdik, görevlerimizi bitirdik istesem bi mağarada hepinizi sıra dayağına çekerim ama aldıgım tp'ye değmezsiniz.
Elimde kan! Olay basit! Savaşmam aciz olanla.
Senin elinde bırak kanı , kan deposu olsa yinede bir b3k yapamazsın , dediğim gibi para yatırıp EGOLANMAK kolay birşey , itibarlı olmak zkz çekmek , morok almak efektlenmek HEPSİ BİR PARAYA BAKIYOR VE SENİN GİBİ ACİZLER PARA YATIRARAK EGOLANIYOR BEN İSE PARA YATIRMADAN BU SEVİYELERE GELDİM VE SANA CEVAP HAKKI DOĞDU BAK GÖRÜYORMUSUN ADALETİ , bu oyun pay to win kim yatırırsa o kazanır mantığı koçum , yok efektsiz halim yok daha beronumu kesemezsin felan boş laflar , yani intihar etmek istiyosan önce egona tırma sonra ıq'na atla diyeyim sana , kendini üstün göstermek için saçma sapan , mantıksız aşağılamaya çalışan cümleler kurma koç
Kimseyi mumla arayacak değilim , beni bulmak isteyen ışığımdan tanır.
Ne zamandır mağaraya giremiyorum.Ne güzel yokluğumda dövülecek yeni magiler türemiş.Sessizce Dövüş alanlarının açılmasını bekleyin.
Bir piyondum fakat bu halde devirdim vezirleri...