Dragons War Forum
3-4 Seviyeler Mağaraya! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 3-4 Seviyeler Mağaraya! (/showthread.php?tid=9539)

Sayfalar: 1 2 3 4

3-4 Seviyeler Mağaraya! - Pyramade - 12-08-2018

İnsan tarafından katılım neredeyse 0. Gelin hep birlikte eğlenelim arkadaşlar mağaraya bekleniyorsunuz hemen Smile

Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - K1R1K-S - 12-08-2018

(12-08-2018, Saat: 19:27)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnsan tarafından katılım neredeyse 0. Gelin hep birlikte eğlenelim arkadaşlar mağaraya bekleniyorsunuz hemen Smile

2 kere sıraya girdiniz insan ırkından katılım sağlanmayınca başladınız forumlara,hediyelere biz 6 aydır mağara, 4 aydır mabed bekliyoruz bu kadar ağlamadık Smile Bende size bir çağrıda bulunayım arena şuan hatalı düzelicektir bildirdim, düzelince girin sıraya orada çarpışalım ama diğerleriniz gibi efektlenip 1 kere yenilince girmemezlik yapmayın tamam mı Tongue  mağaraya da sıra gelicek...

Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Pyramade - 12-08-2018

(12-08-2018, Saat: 19:42)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2018, Saat: 19:27)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnsan tarafından katılım neredeyse 0. Gelin hep birlikte eğlenelim arkadaşlar mağaraya bekleniyorsunuz hemen Smile

2 kere sıraya girdiniz insan ırkından katılım sağlanmayınca başladınız forumlara,hediyelere biz 6 aydır mağara, 4 aydır mabed bekliyoruz bu kadar ağlamadık  Bende size bir çağrıda bulunayım arena şuan hatalı düzelicektir bildirdim, düzelince girin sıraya orada çarpışalım ama diğerleriniz gibi efektlenip 1 kere yenilince girmemezlik yapmayın tamam mı   mağaraya da sıra gelicek...

2 aydır mağaraya girmeye çalışıyorum. En son girdiğim mağarada kutubebek ebrar arkadaşınız ağladığı için direk 5.seviye oldu mağarada. Ne kadar delikanlısınız biliyoruz attığınız moroklardan Smile Paranız bittiyse söyleyin atalım ki moroklarınız bittiğinde gelmemezlik yapmayın böyle Tongue

ayy ne güldüm o mağaranın öncesindeki mağaralara bakarsan collision nickli magmar 5 oldu olabilir ben buna bişey demiyorum 5 olmasına rağmen yine kaybettiniz  Tongue biz normalde böyle bir davranışta bulunmayacaktık ancak ne ekersen onu biçersin birşeyi incelerken tam incele ayrıca morok babasıymışız yok paramız bitmiş bla bla bla morok param var moroğumda var hatta striagorn veya gorgulyalarımdan bir tanesini sana hediye edebilirim. Morok delikanlısı olarak arenaya gel diyorum daha ne diyebilirim. Biliyorsun arenada morok atılmıyor  Smile

(12-08-2018, Saat: 19:51)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ayy ne güldüm o mağaranın öncesindeki mağaralara bakarsan collision nickli magmar 5 oldu olabilir ben buna bişey demiyorum 5 olmasına rağmen yine kaybettiniz  Tongue biz normalde böyle bir davranışta bulunmayacaktık ancak ne ekersen onu biçersin birşeyi incelerken tam incele ayrıca morok babasıymışız yok paramız bitmiş bla bla bla morok param var moroğumda var hatta striagorn veya gorgulyalarımdan bir tanesini sana hediye edebilirim. Morok delikanlısı olarak arenaya gel diyorum daha ne diyebilirim. Biliyorsun arenada morok atılmıyor  Smile

Agudarları açmadan arenaya girmiyorum. Hediye konusuna gelirsek
https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=23835817
https://dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=23999655
Örnek olarak bunları atıyım sana. O TVGN73 nickli arkadaşa sor bakalım nasıl tokat yemiş o mağara Big Grin

bu şey gibi oluyor bursaspor'un 1 galibiyeti ile övünmesi gibi neyse gerekli cevapları senden öncekilere verdim verdik sanada veririz sıkma tatlı canını  Wink

(12-08-2018, Saat: 19:59)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu şey gibi oluyor bursaspor'un 1 galibiyeti ile övünmesi gibi neyse gerekli cevapları senden öncekilere verdim verdik sanada veririz sıkma tatlı canını  Wink

Gerekli cevapları vermen için seni ve takımını bekliyorum şu anda Smile

Cvp: 3-4 Seviyeler Mağaraya! - Esdeath - 12-08-2018

(12-08-2018, Saat: 20:00)Pyramade Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(12-08-2018, Saat: 19:59)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu şey gibi oluyor bursaspor'un 1 galibiyeti ile övünmesi gibi neyse gerekli cevapları senden öncekilere verdim verdik sanada veririz sıkma tatlı canını  Wink

Gerekli cevapları vermen için seni ve takımını bekliyorum şu anda Smile

Böyle ayar vericegini bilsem Kutu ile seni arenada yendigimizin linkini alırdım ama gerek dymadım .d

bekle biz çok bekledik sende bekle ama sonra hazırlıksızdık felan dinlemem ha Big Grin  sonra twich den yazmayın görev yaptırmıyorsunuz girmicez diye neyse sen bekle sıranı

(12-08-2018, Saat: 20:07)Müstear Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bekle biz çok bekledik sende bekle ama sonra hazırlıksızdık felan dinlemem ha Big Grin  sonra twich den yazmayın görev yaptırmıyorsunuz girmicez diye neyse sen bekle sıranı

Her zaman buradayız canısı Smile)