17-09-2019, Saat: 22:44
İnsanlara 4 aydır küfür edip sihir basıyormuş gibi algı yaratıyorsunuz, konunun altına bir admin benim en son kaç ay önce neyden ceza yediğimi yazabilir benlik bir sıkıntı yok anca insanları kandırırsınız siz. Ben zamanında olayın içinde olanlarla konuyu konuşup özür dileyelim dediğimde bana gelen cevap ''Şu adama 100 ayna at konuyu kapatalım''. Ben sizin hanlığınız, arka bahçeniz olan ittifağınız gibi körü körüne bir şeylere girmem. Zaten 4 ay kendisine karşılık veremeyecek adamı kesip cellatlıkta server 1. olmuştur. BU büyük bir başarıdır kendi karakterınde. 4 aydır en son hangi magmara ayna atmış bunu söyleyen insan ırkı hanlığı? Anca halen belli başlı hanlıklar kendilerine kendi üyelerinin yaptığı gibi gözü kapalı biat edip ellerine ip vermediği için 7-8 level gülleleyip, aynalıyorlar. Hayatınız yalan. He katıldığım bir konu var küfürün cezası direk IP banı olsun, küfür edecek adam gitsin ötede oynasın. Daha önce de bu serverda küfür eden insanlar oldu. Bunları size yazan şahsın annesine küfür eden adam Osmanlı hanlığında diye mi affedildi? O hanlıkta karşı koyabilecek adamlar var diye mi affedildi? Üstüne ittifak oldunuz, siz küfüre karşı insanlar, kendi elemanlarınız küfür edince gözünüzü ne kadar güzel kapatıyorsunuz. Başkaları küfür eder sıkıntı yok, Başkaları bize, bizim ailemize küfür eder sıkıntı yok ama evvela MAFIO küfür ederse tövbe haşa 2368. peygamber olan Infernal hazretlerine ayıp oluyor, aforoz edilmeli oyundan. Garip insanlarsınız çok garip. İyi oyunlar