Burada izleyen var mı bilmiyorum ama bu başlık altında herkes sevdiği animenin ismini türünü(dram,romantik,aksiyon,ecchi..vs.vs) ve spoiler olmayacak özetini yazsın varsa animesever bi kucaklaşalım.
İlk ben başlayayım: Sword Art Online (aksiyon , gamer)
Not: Bundan sonra yazacaklarım hüngür hüngür ağlatabilme kabiliyetine sahip animelerdir , depresyona sokabilir izlemeden önce 2 kez düşünün
Shigatsu Wa Kimi No Uso(romantizm,dram)
Clannad(romantizm,dram,okul,harem)
Angel Beats(romantizm,dram,aksiyon)
Akame Ga Kill(Aksiyon yönü daha ağır,dram,romantizm)
Biraz da aksiyon :
Mahou Sensou(romantizm,aksiyon,doğaüstü güçler,dram)
Oda Nobuna No Yabou(Tarih,romantizm,dram,aksiyon)Not: Bu animede Japon tarihinden aşırı miktarda alıntı var eğer Japon tarihine karşı pek bi ilginiz yoksa izlemenizi tavsiye etmem fakat eh işte diyecek kadar bile ilginiz varsa kesinlikle izleyin.
Ecchi :
HighSchool DxD (ecchi,harem,aksiyon)
Komedi,Dram beraber yürüsün istiyorsanız:
Noragami(Komedi,dram,romantizm,aksiyon)
Arşivimde 150-200 tane var fakat şimdilik aklıma gelenler bunlar
Önerilerinizi bekliyorum
(Öneri verecek olanlar önerilerini konusu altında güncelleyerek yeni yorum paylaşmadan devam ettirirse daha düzenli olur.)
İlk ben başlayayım: Sword Art Online (aksiyon , gamer)
Not: Bundan sonra yazacaklarım hüngür hüngür ağlatabilme kabiliyetine sahip animelerdir , depresyona sokabilir izlemeden önce 2 kez düşünün

Shigatsu Wa Kimi No Uso(romantizm,dram)
Clannad(romantizm,dram,okul,harem)
Angel Beats(romantizm,dram,aksiyon)
Akame Ga Kill(Aksiyon yönü daha ağır,dram,romantizm)
Biraz da aksiyon :
Mahou Sensou(romantizm,aksiyon,doğaüstü güçler,dram)
Oda Nobuna No Yabou(Tarih,romantizm,dram,aksiyon)Not: Bu animede Japon tarihinden aşırı miktarda alıntı var eğer Japon tarihine karşı pek bi ilginiz yoksa izlemenizi tavsiye etmem fakat eh işte diyecek kadar bile ilginiz varsa kesinlikle izleyin.
Ecchi :
HighSchool DxD (ecchi,harem,aksiyon)
Komedi,Dram beraber yürüsün istiyorsanız:
Noragami(Komedi,dram,romantizm,aksiyon)
Arşivimde 150-200 tane var fakat şimdilik aklıma gelenler bunlar

Önerilerinizi bekliyorum