28-10-2018, Saat: 14:14
(28-10-2018, Saat: 13:48)Antikor Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(28-10-2018, Saat: 11:49)VuralBey Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NOT: Konu Dışına Açtığımda 4kere muhafızlara yazdım onaylanmadı ki konu dışındaki bir çok konu onaylanmıyor bende buraya açmayı uygun gördüm taşırsınız umarım konu dışına!!!
Öncelikle cümleten Selamun Aleyküm İnsan ve Magmar ırkı Temel problemimiz olan mağara görevlerini yapamıyoruz ne kendi ırkımı nede magmar ırkını suçlamıyorum burda çünkü mağarada ya denk gelinmiyor yada takım çıkartmıyor. Oyunun başlarında çok rahat mağaralar döndü herkes ilerlemesini kaydetti ama şu dönemde 3-4 levellerde bi soğukluk var oyuna karşı temel problem 3-4 levellerin düşünülmemesi hep bi oyun içi etkinlik paso ot topluyoruz vs. 3-4 aydır 5 aydır 4levelde kalan insanlar var buna mecburlarmı? Mağara etkinliklerinin arttırılması lazım aynı şekilde mabet ve arena 2 Irkın bu seviyesindeki oyuncularda ilerleme kaydedemiyor ve soğuyor önceden anlaşmalı mağaralar döndü durdu herkes ilerlemesini banlanarak olsada açtırıp rahat şekilde devam etti biz zaten bunu istemiyoruz ya yenersin ya yenilirsin Ama oyuncuları TEŞFİK adına Birşeyler yapılması lazım Umarım YETKİLİ Kişilerce dikkate alınır...
Bol onurlar...
Sevgilerimle VuralBey.l
![]()
Reis yavaş döktür ümmet hızına yetişemiyor![]()
Dediklerine sonuna kadar katılıyorum. Özellikle arena için etkinlikler tatmin edici değil bence. 5 kez üst üste zafere 7500 onur + yeşil şeker muhabbeti kimseyi arenaya girmeye teşvik etmiyor. Geçen sefer Jlider ler max 3 defa girdi mesela. Başkada ben onlineken giren olmadı. 5 zafer alamadan etkinlik bitiyor böyle iş olmaz. Girmeyen adama neden girmiyosunda diyemezsin bana göre. O yüzden uzun lafın kısası arena etkinliklerini hiç beğenmiyorum. Bana göre ya ödül yşo + onur yapılmalı (birzamanlar böyleydi) ya da daha sık mabette 100 küreye saymalı.
Mabette haftasonu tp zehri var bu arada. Kimse farkında değil sanırım hatırlatıyım istedim.
Kristal zaten başlı başına ayrı bir dert. 2 saatini harcıyorsun ve imo yapmadıysan takımca eline geçen şey yalnızca çöp oluyor. Şahsen benim mağarada uykum geliyor böylede bir olay var Allah affetsinKısacası teşvik teşvik teşvik. Teşvik şart.
Anlaşmalı çeviren arkadaşlarıma gelince madem anlaşmalı çevirdiniz ''evet çevirdik'' demenizi beklemiyorum. İllegal bir iş yapıyorsunuz sonuç olarak bunu itiraf etmeniz saçma olurdu. Ama en azından Sadece bu konuda susup zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmazsanız çok mutlu olurum.
Herkese iyi oyunlar dilerim
Hocam kesinlikle söylediklerinde haklısın. Giren olmadığı için onur falan kasamıyoruz. Görevler eski serverin dolu olduğu zamanlarda iyiydi. (Ne zaman tıklasan 3dk sonra mağara gelirdi.)
Şuan insanın onur kasma isteğini bile kaçırıyorlar.