12-11-2017, Saat: 18:25
(12-11-2017, Saat: 00:07)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç bi yerde umursanmayan birinin burda tehdit ediyor olması ne komik. Aynen ağlamıyorsun demi o yüzden her savaştan sonra burada gözyaşlarınız parlıyor. Burasının adı artık forum değil ağlama duvarı olmalı. Oyun mantığını olmayan biriyle(11-11-2017, Saat: 16:24)Mr Money Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu kadar ağlamanızı cidden anlamıyorum artık. Yok biz giremezken onlar cirit atıyordu kesiyordu bilmem ne. 1 saat giremedim oyuna. giriyorum 10 sn sonra tekrar atıyor donuyor bi işe yaramıyordu kısaca. Sinirle yada ani kararla saçma sapan şeyler yazmaktan vazgeçin. multi konusunu adminler çözsün onda hem fikiriz ama savaşa giren her 3-4 levele multi muamelesi yapmak kusura bakmayın ki aptallıktan öteye geçmez. aynı ip olan oyuncular savaşa girmesin diye zırlıyorsunuz bu oyunu beraber oynayan ev arkadaşları var. alışveriş mübadele engeli falan geldi tamam da aynı savaşa girmemek gibi bi saçmalık olamaz. Arkadaşlardan biri savaşa girdi diye kalanların girmemesi onları tamamen oyunda kısıtlamak olur. Biri girdi diye kalanları neden onur almaktan geri kalsın. Şunu bi kafanıza sokun artık. Oyun çöktüğü sırada kimi 30 saniyeliğine girebildi kimi hiç giremedi ben 10 sn girdim sessizlik platosundan cehennem geçidine geçtim tekrar attı. Yani oyun ona çöktü buna çökmedi gibi ergen laflarını bırakın. Herkes şikayetçi keşke çökmeseydi de kim kazanacaktı hep beraber görseydik. Adminler baksın verilen hasarlara göre versin herkesin onurunu sonuçta herkse efekt ve zaman harcadı saatlerimizi verdik o savaşa. Gerçekten multi olanlara da gerekli işlemler yapılsın
Aynen kardeşim aynen biz aağlıyoruz , siz var ya sütten çıkmış ak kaşıksınız biz multiyiz biz var ya oyunun en karalarıyız. Çocuğum sen kendini ne sanıyon sen kimsinde sana ne ağlıcam ben ha ? Senin amcan dayın halan gelse abin gelse yine kılım kıpırdamaz istediğini sok la dövüşe ama erkekçe multice değil aslan adamı yerler) Sonra kabus abini çağırırsın ekin abini çağırırsın.. metoyla cemoya gerek yok onları askeri kampta az kesmedim
![]()
![]()
Ayrıca o ekine yaptığın son yorumu gördün birazda insan tarafına gelde bana böyle davran severim)))
![]()
tartışmaya girmeye bile gerek yok aslanım hadi işine bak sen boş gezenin boş kalfası
Atesin yakmak icin bahaneye ihtiyaci yok...Yanmak yakmak atesin fıtratı...