Dragons War Forum
multi bugu - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: multi bugu (/showthread.php?tid=5781)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7

multi bugu - burber - 11-11-2017

insan ırkında ki herkes benim kocamdır nafnaf ucak asin descartes jin aklınıza gelecek tüm erkek oyuncuların eşiyim kadın oyuncuların da annesiyim ip çakışması olabilir yanlış anlaşılma olmasın adminler... Bağlantılı hesaplar diye bir şey getirip hiçbir işe yaratmadığınız için de çok sağ olun süs olsun diye geldi heralde herkes multi sokuyor maşallah inşallah fesupanallah hadi eyvallah.

Cvp: multi bugu - Mad Spawn_kullanılmayan - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 02:32)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: insan ırkında ki herkes benim kocamdır nafnaf ucak asin descartes jin aklınıza gelecek tüm erkek oyuncuların eşiyim kadın oyuncuların da annesiyim ip çakışması olabilir yanlış anlaşılma olmasın adminler... Bağlantılı hesaplar diye bir şey getirip hiçbir işe yaratmadığınız için de çok sağ olun süs olsun diye geldi heralde herkes multi sokuyor maşallah inşallah fesupanallah hadi eyvallah.
Maşallah hocam,inşallah hocam Big Grin

Cvp: multi bugu - Blue Devil - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 02:32)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: insan ırkında ki herkes benim kocamdır nafnaf ucak asin descartes jin aklınıza gelecek tüm erkek oyuncuların eşiyim kadın oyuncuların da annesiyim ip çakışması olabilir yanlış anlaşılma olmasın adminler... Bağlantılı hesaplar diye bir şey getirip hiçbir işe yaratmadığınız için de çok sağ olun süs olsun diye geldi heralde herkes multi sokuyor maşallah inşallah fesupanallah hadi eyvallah.

edit: magron cosplay

Cvp: multi bugu - NAFNAF - 11-11-2017

Bu ne yav Allah aşkına adam 2 . çardan giriyor kendini diriltip tomarlıyor

Cvp: multi bugu - NeFe - 11-11-2017

kesinlikle şuna bakın diriltmeye tomara gelen her hesap savaştaki bir 10 levelle bağlantılı ben abimle aynı ıp den bağlanıyorum ban yemeyelim diye bir kere olsun aynı dövüşe girmedik bu nasıl bir hukuk sistemidir bide adminlerin gözü onunde yapılıyor haksızlıktır bu emek hırsızlıgıdır. savaşı alacaz pat bi bağlantılı hesap merjinali pikachuyu diriltiyor abi emek hırsızlıgıdır bu biz de mi multi yapalım biz de mi açalım hesapları efektlerimize emeğimize yazık yeter ya vallahi billahi yeter !

Cvp: multi bugu - - HUSRAN - - 11-11-2017

Bende yazayımda bırazdan ban yerız forum banı konumuzda kılırlenıp sılınır merak etme sen. 

bende uc dort car acayım 100-150 yatırayım ıkı uc ıtem dızeyım her savasta kendımı dırılteyım tomar atayım ve bu suc olmasın ha evde 3 pc - 2 telefon - 1 de tablet var ıp cakısması olur ama ıd cakısması olmaz saygılarımla.. suc deılse hemen yapalım bızde eger sucsa su savasları kontrol edın artık yeter da...

Cvp: multi bugu - Rakharo - 11-11-2017

Bi muazzam savas ayarlıyosunuz oyuncu çekmeye çalışıyosunuz ama battıkça batıyosunuz. Oyunda 1 kere görmediğimiz adamlar muazzam olunca koşa koşa diriltmeye tomarlamaya geliyor bir bakıyosun bağlantılı hesapları ferman gibi. Madem bi oyun yaptınız az adaletli olun. Siz de farkındasınız her şeyin ama görmezden geliyosunuz. Gittikçe batıyosunuz, herkesi oyundan bir bir soğutuyosunuz.

Cvp: multi bugu - Groot - 11-11-2017

Admınler Admınler :Smile

Güzellik uykunuzdan uyanmanıza gerek yok ..

1 değil 2 değil..  Daha muazzam bitmeden yazıyorum bunu tek tek hedef belirtmeyeceğim..Belirtsemde fark etmiyor zaten.

Her muazzam--Her destansı gibi... Magronlarda kimin eli kimin cebinde belli değil.. Baglantılı hesap dalgası getirdiniz  Artık biz bile görürken baglantıları siz nasıl göremediniz...   

Müsait olduğunuzda Viskinizi yudumlarken Şu linki incelerseniz güzel olur .. 

https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=13724632&page=0&stat=0&server_id=0

Ayrıca sunak efeckti (ejder) 3saat savaştım gelmedi bu savaşta.. Saygı  ile o ejderide anıyorumm...

Saygılarımla..

MühendisBey... Savaşa Hazırım

Cvp: multi bugu - burber - 11-11-2017

(11-11-2017, Saat: 02:37)asin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bende yazayımda bırazdan ban yerız forum banı konumuzda kılırlenıp sılınır merak etme sen. 

bende uc dort car acayım 100-150 yatırayım ıkı uc ıtem dızeyım her savasta kendımı dırılteyım tomar atayım ve bu suc olmasın ha evde 3 pc - 2 telefon - 1 de tablet var ıp cakısması olur ama ıd cakısması olmaz saygılarımla.. suc deılse hemen yapalım bızde eger sucsa su savasları kontrol edın artık yeter da...

evim de sayısız bilgisayar telefon tablet var param da bol biz keriz miyiz böyle onurumuzla savaşıyoruz biz de onlar gibi olalım madem serbest...

Cvp: multi bugu - REBEL - 11-11-2017

herzaman olan şey aynı ıd den farklı hesaplarla gelip diriltip tomalarlamak adminlerin bu olaya bir çare bulması lazım böyle adil olmuyor bikişiye ait hesapların aynı dövüle girmesi hoşgörülemez!!! 200 kişinin hakkını kimse ödemeyez