11-11-2017, Saat: 15:48
:lol: sonunda beni anlayanlar çıktı ben savaşları bırakma nedenim budur

multi bugu
|
11-11-2017, Saat: 15:48
:lol: sonunda beni anlayanlar çıktı ben savaşları bırakma nedenim budur
![]()
11-11-2017, Saat: 16:24
Bu kadar ağlamanızı cidden anlamıyorum artık. Yok biz giremezken onlar cirit atıyordu kesiyordu bilmem ne. 1 saat giremedim oyuna. giriyorum 10 sn sonra tekrar atıyor donuyor bi işe yaramıyordu kısaca. Sinirle yada ani kararla saçma sapan şeyler yazmaktan vazgeçin. multi konusunu adminler çözsün onda hem fikiriz ama savaşa giren her 3-4 levele multi muamelesi yapmak kusura bakmayın ki aptallıktan öteye geçmez. aynı ip olan oyuncular savaşa girmesin diye zırlıyorsunuz bu oyunu beraber oynayan ev arkadaşları var. alışveriş mübadele engeli falan geldi tamam da aynı savaşa girmemek gibi bi saçmalık olamaz. Arkadaşlardan biri savaşa girdi diye kalanların girmemesi onları tamamen oyunda kısıtlamak olur. Biri girdi diye kalanları neden onur almaktan geri kalsın. Şunu bi kafanıza sokun artık. Oyun çöktüğü sırada kimi 30 saniyeliğine girebildi kimi hiç giremedi ben 10 sn girdim sessizlik platosundan cehennem geçidine geçtim tekrar attı. Yani oyun ona çöktü buna çökmedi gibi ergen laflarını bırakın. Herkes şikayetçi keşke çökmeseydi de kim kazanacaktı hep beraber görseydik. Adminler baksın verilen hasarlara göre versin herkesin onurunu sonuçta herkse efekt ve zaman harcadı saatlerimizi verdik o savaşa. Gerçekten multi olanlara da gerekli işlemler yapılsın
Atesin yakmak icin bahaneye ihtiyaci yok...Yanmak yakmak atesin fıtratı...
11-11-2017, Saat: 16:35
Aynı ipden oyunu oynayan 2 kişi admin savaşına etkinlik varken niye aynı anda girmiyor da savaşın sonunda biri öldükten sonra giriyor... Bunlar hep tesadüf 1 olur 2 olur 3 olur hep tesadüf
ちょうどクレイジー
11-11-2017, Saat: 17:03
(11-11-2017, Saat: 16:35)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı ipden oyunu oynayan 2 kişi admin savaşına etkinlik varken niye aynı anda girmiyor da savaşın sonunda biri öldükten sonra giriyor... Bunlar hep tesadüf 1 olur 2 olur 3 olur hep tesadüf bu konu hakkında uzun bi yazı yazar ağır sözler söylerdim ama yapmıcam. çok kısa bişey söyiicem. aynı anda girmek zorundamıyız ? ne var yani ben sanjiden önce yada sonra girdiysem ne olmuş? 8 level komutan olmuş adamla 9 level savaş ustası olan adamı multi diye gösteriyosunuz ya vallahi gram beyniniz yok ya. sürekli konuşuyosunuz sürekli konuşuyosunuz görende 4 4 lük oynuyo zanneder sizi.
11-11-2017, Saat: 18:10
(Son Düzenleme: 11-11-2017, Saat: 18:13, Düzenleyen: Harley Quinn.)
(11-11-2017, Saat: 17:03)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 16:35)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı ipden oyunu oynayan 2 kişi admin savaşına etkinlik varken niye aynı anda girmiyor da savaşın sonunda biri öldükten sonra giriyor... Bunlar hep tesadüf 1 olur 2 olur 3 olur hep tesadüf Kimseye multi demiyorum ki ben şöyle düşünelim ben öğrenciyim evde 2 kişi kalıyoruz. Arkadaşım benimle birlikte aynı internetten oynuyor ancak bilgisayarlarımız farklı.Diyelim ki dün savaşa gelemedi dışarıdaydı vs. ben savaştım öldüm savaş durumuna göre o bilgisayarı açıp savaşa katılıp birini diriltebilirim. Bu örnektir yaptınız yapmadınız ben bilmem etmem sadece olabilecek bakın OLABİLECEK bir şeyi söylüyorum anlayın artık şunu. Lütfen gram beyniniz yok ya. demek yerine kendi beyninizi çalıştırıp benim ne demek istediğimi anlayın. Bilale anlatır gibi anlattım kimseye multi demem iftira atmam aynı zaman da kimseye hakaret etmem oda bana edemez lütfen herkes çift taraflı düşünüp öyle yazsın sinirden düşünmeden yazıp insanların kalbini kırmayın oyun bu. ちょうどクレイジー
11-11-2017, Saat: 18:32
(11-11-2017, Saat: 18:10)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 17:03)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu konu hakkında uzun bi yazı yazar ağır sözler söylerdim ama yapmıcam. çok kısa bişey söyiicem. aynı anda girmek zorundamıyız ? ne var yani ben sanjiden önce yada sonra girdiysem ne olmuş? 8 level komutan olmuş adamla 9 level savaş ustası olan adamı multi diye gösteriyosunuz ya vallahi gram beyniniz yok ya. sürekli konuşuyosunuz sürekli konuşuyosunuz görende 4 4 lük oynuyo zanneder sizi. yav ilk yazdığın yazıda niye aynı anda girmiyolar sonradan geliyolar bunlar tesadüf mü falan yazıyosun bu ne demek oluyo şimdi bi şekilde inceden suçluyosun birşeyleri. ayrıca aynı ev aynı IP farklı bilgisayar düşünelim senin dediğin gibi ben girdim savaşa öldüm. sonrada kardeşim girdi başka birini diriltti ve tomarladı ne var bunda ? beni diriltmiyo sonuçta aynı ıp ten birbirimize olan bi desteğimiz yok bana tomar atmıyo örneğin.
11-11-2017, Saat: 18:33
(11-11-2017, Saat: 18:10)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bunu admin dahil kimse anlayamaz demi azıcık düşünsen anlarsın. birinde öldü diğer bilgisayara geçip onunla girdi savaşa gibi bi durum olsa bile bunu onu yapandan başka kimse bilemez ve anlayamaz o yüzden bunu dile getirmek bile saçma değil mi sence(11-11-2017, Saat: 17:03)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: bu konu hakkında uzun bi yazı yazar ağır sözler söylerdim ama yapmıcam. çok kısa bişey söyiicem. aynı anda girmek zorundamıyız ? ne var yani ben sanjiden önce yada sonra girdiysem ne olmuş? 8 level komutan olmuş adamla 9 level savaş ustası olan adamı multi diye gösteriyosunuz ya vallahi gram beyniniz yok ya. sürekli konuşuyosunuz sürekli konuşuyosunuz görende 4 4 lük oynuyo zanneder sizi.
11-11-2017, Saat: 18:33
(Son Düzenleme: 11-11-2017, Saat: 18:34, Düzenleyen: Harley Quinn.)
(11-11-2017, Saat: 18:32)ERK10 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 18:10)Єsdeath Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kimseye multi demiyorum ki ben şöyle düşünelim ben öğrenciyim evde 2 kişi kalıyoruz. Arkadaşım benimle birlikte aynı internetten oynuyor ancak bilgisayarlarımız farklı.Diyelim ki dün savaşa gelemedi dışarıdaydı vs. ben savaştım öldüm savaş durumuna göre o bilgisayarı açıp savaşa katılıp birini diriltebilirim. Bu örnektir yaptınız yapmadınız ben bilmem etmem sadece olabilecek bakın OLABİLECEK bir şeyi söylüyorum anlayın artık şunu. Lütfen gram beyniniz yok ya. demek yerine kendi beyninizi çalıştırıp benim ne demek istediğimi anlayın. Bende diyorum ki sana; evet gerçekten kardeşin girebilir ama kardeşin yerine o bilgisayarı sende açıp savaşa girebilirsin.Biz bunu bilemeyiz.Benim anlatmak istediğim şey bu, bunun çözümünü adminler sağlayacak ya komple bu savaşa girme olayını kapayacaklar ya da kurallarda bununla ilgili madde olmayacak ちょうどクレイジー
11-11-2017, Saat: 18:35
aynı ip kullanan oyuncularında savaşa girmeme gibi bi durumu olamaz o zaman destansı savaş göremezsiniz bu oyunda. biri girdi diye diğerinin girmemesi o kişiye engeldir onur kasmasını engellemektir
11-11-2017, Saat: 18:37
(11-11-2017, Saat: 18:35)Mr Money Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynı ip kullanan oyuncularında savaşa girmeme gibi bi durumu olamaz o zaman destansı savaş göremezsiniz bu oyunda. biri girdi diye diğerinin girmemesi o kişiye engeldir onur kasmasını engellemektir aynen ya bizde kardeşimizi eşimizi cartımızı curtumuzu oyuna başlatalım o zaman destansı savaşlarda diriltme tomarla desteğe gelirler dahice
This is My Hell
|
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Görev Bugu | B A B Y | 0 | 1,001 |
31-10-2019, Saat: 02:22 Son Yorum: B A B Y |
|
Zermerh bugu? | Isvcli | 0 | 1,678 |
23-06-2018, Saat: 03:25 Son Yorum: Isvcli |
|
kristal magrasında multi ? | faceless | 7 | 7,206 |