Yazar: BLASTOIS - 23-06-2017, Saat: 17:22 - Forum: Konu Dışı
- Yorum Yok
bugun 3 muazzam savaşa girdim ve 2 sinde yine aynı olay başıma geldi bildiğin muazam girdiğim dövüşüm donuyor sessizlikte girdiğim her muazam da karakterim donuyor bildiğin felç yazı yazmak dışında hiç bir faaliyet yapamıyorum
Gün içerisinde oyunda kalma ödüllerini aldığınızı birçoğunuzun farkettiğini düşünüyorum. Bu ödüller oyuna yeni başlayan oyunculara verilmekteydi. Ancak çok fazla sorun çıkması nedeniyle bir güncelleme yaptık.
Güncellemede yeni başlayan oyuncular yerine tüm oyunculara gönderilen bu ödüllerin nedeni daha önceden bu ödülden faydalanamayan arkadaşların bulunmasıydı.
Ödülleri kaldırmayacağız hazır bayram geliyorken sizlere bir hediye olmasını istiyoruz. Hediyelere ihtiyacı olmayan oyuncularımız çantalarından kaldırabilirler.
Kuzenimin oyunu bir süre bırakmasıyla bana altını ve üstündeki itemleri kullanmayacağı itemleri borç olarak verdiği halde ve foruma bildirildiği halde esaret laneti yedim.
Bu alışveriş Şubat ayında olan bir alışveriş her insan gibi bende bir insanım sonuçta bir borç unutulabilir çünkü borç aldığım karakter aktif olarak oynayan bir kişiye sahip olmadıığı içindir. Bana hatırlatılsa veya en küçük bir posta gelse ödenirdi ikinci bir uyarı dahi gelmezdi zaten.
Multi hesap aktarımlarında Multi hesaba (Hesaplara) Sınırsız ana hesapa verilen miktar kadar ceza atılır ( Diye bir madde bulunmakta- ve bana gelen itiraz ticketinde 200 altına YAKLAŞIK denilip 250 altın ceza kesiliyor )
Adaletin gelmesini istiyorum- Ne aldıysam aynı şekilde iade edileceğini söylemek isterim.
Fakat cezamın bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum umarım görürsünüz gereken şekilde davranmanızı istiyorum iyi oyunlar dilerim.
Rudy den 15 altın borç aldım 10 gün içerisinde geri iade edicem
Rudy den aldığım borcu İade ettim posta yolu ile
15:57 Posta Rudy [3] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 15 42 48