Dragons War Forum
Esaret laneti - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Muhafızlar Salonu (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=26)
+--- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=25)
+---- Forum: Para ve Nesne Alışverişleri İnsan (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+---- Konu Başlığı: Esaret laneti (/showthread.php?tid=2785)

Sayfalar: 1 2

Esaret laneti - Mad Spawn_kullanılmayan - 23-06-2017

İyi oyunlar ,iyi geceler.

Kuzenimin oyunu bir süre bırakmasıyla bana  altını ve  üstündeki itemleri kullanmayacağı itemleri borç olarak verdiği halde ve foruma bildirildiği halde  esaret laneti yedim.

Bu alışveriş Şubat ayında olan bir alışveriş her insan gibi bende bir insanım sonuçta bir borç unutulabilir çünkü borç aldığım karakter aktif olarak oynayan bir kişiye sahip olmadıığı içindir.
Bana hatırlatılsa veya en küçük bir posta gelse ödenirdi ikinci bir uyarı dahi gelmezdi zaten.

Multi hesap aktarımlarında Multi hesaba (Hesaplara) Sınırsız ana hesapa verilen miktar kadar ceza atılır ( Diye bir madde bulunmakta- ve bana gelen itiraz ticketinde 200 altına YAKLAŞIK denilip 250 altın ceza kesiliyor ) 

Adaletin gelmesini istiyorum- Ne aldıysam aynı şekilde iade edileceğini söylemek isterim.

Fakat cezamın bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum umarım görürsünüz  gereken şekilde  davranmanızı istiyorum iyi oyunlar dilerim.

Cvp: Esaret laneti - Deli Dumrul - 23-06-2017

Her insan yanlışlık yapabilir unutabilir, Vs... örnekler çoğaltılabilir konuya gelirsek Bende Ceza miktarının Ödenmesini Talep ediyorum 250 Altın yükse bir fiyattır, Gerekli İncelemeler ve Ksilem bilgileri doğrultusunda Gerekenin yapılacağını düşünüyor teşekkürlerimi sunuyorum...

Cvp: Esaret laneti - RAMBO - 23-06-2017

Arkadaşımızın arzu ettiği dileklerinin yapılmasını ve savunmasında tamamen haklı olduğunu belirtmek isterim.

Yapıldığı zaman ile esaret laneti atıldığı zaman arasında dağlar kadar fark vardır.Mademki bir hatası oldu neden bir uyarı neden bir konuşma yapılmadığını belirtmek isterim....

Oyun yönetimine duyurulur..

Cvp: Esaret laneti - IPaLaVeLaI - 23-06-2017

(23-06-2017, Saat: 03:00)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi oyunlar ,iyi geceler.

Kuzenimin oyunu bir büre bırakmasıyla bana  altını ve  üstündeki itemleri kullanmayacağı itemleri borç olarak verdiği halde ve foruma bildirildiği halde  esaret laneti yedim.

Bu alışveriş Şubat ayında olan bir alışveriş her insan gibi bende bir insanım sonuçta bir borç unutulabilir çünkü borç aldığım karakter aktif olarak oynayan bir kişiye sahip olmadıığı içindir.

Multi hesap aktarımlarında Multi hesaba (Hesaplara) Sınırsız ana hesapa verilen miktar kadar ceza atılır ( Diye bir madde bulunmakta- ve bana gelen itiraz ticketinde 200 altına YAKLAŞIK denilip 250 altın ceza kesiliyor ) 

Adaletin gelmesini istiyorum- Ne aldıysam aynı şekilde iade edileceğini söylemek isterim.

Fakat cezamın bu şekilde olmaması gerektiğini düşünüyorum umarım görürsünüz  gereken şekilde  davranmanızı istiyorum iyi oyunlar dilerim.

haksızlık var arkadaşıma zaten bu olay olduğunda bu borç konusu falan çıkmamıştı çıkmış olsa yapmazdı zaten adaletin getirilmesini istiyoruz

Cvp: Esaret laneti - Dalkurd - 23-06-2017

-Arsionist- adlı karaktere haksız,adaletsiz ve önceden bilgi verilmeden atılmış olan esaret lanetinin geçiştirilmeyip bi an önce adaletin yerini bulması ümidiyle....

Cvp: Esaret laneti - BLASTOIS - 23-06-2017

tamam bir hata yapılmış olabilir doğrudur ama sizce 250 altın çok fazla bi fiyat değil daha bi makul seviyelere düşürle bilir esarat lanetin durumu değiştirp arkadaş o parayı kasarak yönetime geri temin ediblir gibi zorlaştırcı değil akine kolaylaştırıcı bir yol izlenebilir lütfen kimse magdur olmasun şu ramazan ayında iyi çalışmalar

Cvp: Esaret laneti - NeFe - 23-06-2017

adalaetin yerini bulmasını temenni ediyorum her insan hata yapar oyun böyle insanlar sayesinde güzelleşiyor gereğinin yapılmasını tüm kalbimle dilerim böyle güzide bir insan oyuna geri kazandırılmalı saygılar

Cvp: Esaret laneti - - BERK -_kullanılmayan - 23-06-2017

Her insan unutabilir arkadaşın savunmasında haklı oldugunu düşünüyorum adaletin kısa zamanda yerini bulması dileğiyle

Cvp: Esaret laneti - Seth - 23-06-2017

(23-06-2017, Saat: 03:00)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi oyunlar ,iyi geceler.

Kuzenimin oyunu bir büre bırakmasıyla bana  altını ve  üstündeki itemleri kullanmayacağı itemleri borç olarak verdiği halde ve foruma bildirildiği halde  esaret laneti yedim.

Bana hatırlatılsa veya en küçük bir posta gelse ödenirdi ikinci bir uyarı dahi gelmezdi zaten.

Gerekli bir uyarı yapılmadan gelen esaret laneti, yöneetimin bu durumla ilgileneceğini düşünüyorum haksız yere atılan bü tür banların gerektiği şekilde düzeltileceğine inancım sonsuz :Evetmarım yönetimimiz doğru işlemi yapıp gereken uygulamaları ve düzeltmeleri yapar

Cvp: Esaret laneti - Kejaa - 23-06-2017

Ben arkadaşımın bir suçu olduğunu düşünmüyorum.Hiç olmasa uyarı yapılması lazım İnşallah bir an önce adalet yerini bulur.İyi Oyunlar