TUPAC'a Mübadele ve Posta yoluyla öfkeli göz ve kafatası borç vermekteyim.
Gönderilen göz:16
Gönderilen kafa: 36
Konu takibi buradan yapılacaktır.
Süre belirlenmemiştir istediği zaman ödeyebilir.
Whiskey ve Blue_Dragon ile ortaklaşa mağiş yapıyoruz levretadan birbirimize item cıkartıyoruz. Blue_Dragon a unikorn hançer cıkarttık. Karşılığında Whiskey ve bana 5'er a morok ve iksir parası vericektir.
magişten çıkarılan mermer set metehan63 godfather ve kafkef arasında eşit bölüşüp pay edilecektir mermer set alemci adlı oyuncuya 400 altına satılmıştır parasını taksitli bir şekilde ve göz kafatası olarak ödeyecektir....
aynı zamanda godfathere 4 hediye pırlanta kartı borç verdim bunu magişten çıkardıgımız setlerle ödeyecektir.
Yazar: BLASTOIS - 22-06-2017, Saat: 01:09 - Forum: Konu Dışı
- Yorum Yok
sessizlik savaşına katıldıgım da dövüşe girdim sırada oyun dondu dövüş ekranın oyuncuların kısmı gözükmüyor vuruş yapamıyorum tel internetinden baglandım telden bagladım düzelmedi çerezleri sildim düzelmedi bodur destesini ışınlanmasını kullandım fayda eder diye belki ama işi daha beter etti resmen magdur durumdayımhiç bir faaliyet yapamadan kaldım bu daha öncede başıma geldi bunun kaynagı nedir admın bey karateri bir inceleyeni bakın lütfen oyun zevkim kalmadı ne zaman bir terslik olsa hep benim başıma geliyor bıktım
HULKY adlı oyuncuya 100 altına initkam çizmesi satılımıştır. 20 altın ödeme alınmıştır 15 altın değerinde muazzaö ikisrler alınmıştır 65 altın borcu kalmıştır en geç 1 ay içersinde kalan borcunun ödemesi yapacaktır.