Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
Kitty adlı oyuncuya ödünç olarka 15 göz verilmiştir. daha sonra göz olarak yada altın oarlak ödeyecektir. 00:47 Vergi: 67 35 00:47 Verilen Nesne: Öfkeli Göz 15 Adet
Tormund'a 110a karşılığında unikorn miğfer sattım en geç 2 hafta içerisinde borcunu ödeyecektir.
Vhiskey nickli kullanıcıya posta yolu ile 3 altın verilmiştir. En yakın sürede ödeyecektir. Kullanıcı linki: https://dwar.gen.tr/user_info.php?nick=Vhiskey
THE PASA adlı arkadaşa Hediye Yıldız için 10 Altın KrAl MiDaS adlı arkadaşa Hediye Mirrou için 5 altın ödedim Karşılıksız Ve Uygunsuz Hiçbir Alışveriş Yoktur..
_Kabus48_ den Barbar üst dizliği ve göğüslüğü alınmıştır 85 altın 1 ayda ödenecektir.
Bjorn Jarnsida adlı oyuncuya Krom Uzun Hançer satılmıştır. En kısa zamanda ödeyecektir toplam fiyat 75altındır. Bana 37.5 Helios adlı oyuncuya 37.5a ödeyecektir. [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]13:07 Vergi: 1 9 33[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]13:07 Verilen Nesne: Uzun Hançer[/font]
REBEL73 krom zırh ceket alındı 30 a verildi 13 a borcu kaldı en kısa sürede verilecek.
OTTOMAN1 'e 108 adet göz verilmiştir, karşılığında ejder kanı taşı vericektir.
TUĞRA abimin 70 a borcu vardı bügün 03:07 Alınan Nesne: İntikam Bileklikleri , İntikam Omuzlukları 2 [b]Adet, Unikorn Kollukları , Unikorn Omuzlukları bu nesneleri verek borcunu verdi [/b]
eskici intikam migferi satıldı 40 altın alındı 110 alıncak...