Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
JaGuaR PaW isimli oyuncuya birkaç hafta öncesinde 32 karışımlık süsen otu vermiştim. Oyuna giremediğimden dolayı bana ulaştıramadı. En yakın zamanda hazırlayıp verecektir.
beloO adlı oyuncuya luan alması için 20altın borç verilmiştir. Para buldukça ödeyecektir.
Sürüngen arkadaşıma tomar verdim 10 adet karşılıksız
Mentese abim den =373 kafatası alınacak. Kahanoew kardeşimden=20 altına alınacak. Tupac abim den=30a+10 göz alınacak. [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Boordoruj ablam dan=frey kartı alınacak.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]eseonflat arkadaşımdan= 50a alınacak.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Sorob kardeşim den =790 adet riolit verdim göz karşılığı ödüyecek.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]realstronq arkadaşımdan = 130a alınacak.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]AJANALBATROS ARKADAŞIMDAN =100a alınacak.[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Verecek yoktur. yönetimin bilgisine[/font]
TUĞRA abimden maske aldım geri aynı şekilde ödencek
Pell adlı kullanıcıya 40a borç verilmiştir, 1 hafta içinde göz veya altın olarak ödeyecek.
XypeR adlı oyuncudan kıvılcımlar saçan kristal ödnüç alınmıştır. Altın olarak yada aynı şekilde geri iade edilecektir. 01:17 Savaşçı [b]XypeR [5] Alışveriş daveti yollandı.[/b] [i]01:17 Vergi: 1 01:17 Alınan Nesne: Kıvılcımlar Saçan Kristal[/i]
GhostMode abimden gizemli kuzey uzun hançeri ödünç alınmıştır geri verilecektir.
darkdevil arkadasıma 100 a borç verdim istediği zaman öder Yetkililerin bilgisine arz ederim
BonCuK adlı karakter. bana şifacı kastırıyor. parayı 35 tomar bittiğinde ödeyeceğim kuralsız bir şey yoktur.