Dragons War Resmi Forum Sayfası - Dragons War Official Forum Page
draserius adlı arkadaştan 20 tane öfkeli göz borç aldım 3 gün içinde ödeyeceğim. [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:44 Vergi: 1[/font] [font=Tahoma, Geneva, sans-serif]22:44 Alınan Nesne: Öfkeli Göz 20 Adet[/font]
1:07 Posta ZİLADİR [10] Savaşçıya Başarı İle Gönderildi, Posta Gönderim Ücreti 20 25 Huzue zırhı gönderdim.30 altın olarak ödeme yapacak
ADLI KİŞİ BANA ŞİFA TOMARI KASTIRACAKTIR. HER TOMAR BAŞI 4G 15 TOMARDA 1 ÖDEME YAPACAĞIM. YPATIĞIM ÖDEMELİ KONU ALTINDA YORUM OLARAK PAYLAŞACAĞIM
lBORDOl ile ortak magis atiyoruz dusen setlerin parasini paylasiyoruz. paylasilanlar bu konunun altina yazilacaktir.
Kaktuz Isımlı Oyuncudan Gızemlı Kuzey Rüzgarı Hançeri Alınmış Olup Aşağıdakiler Kendısıne Verılmıs Olup Borclu Oldugu Ananke Isımlı Oyuncuya Borcunu Ben Odeyecegım 03:11 Vergi: 15 15 03:11 Verilen Nesne: Ölü Savaşçının Kafatası 2 Adet, Eski kemik 4 Adet, Alacakaranlık Dayto Kılıcı 03:11 Alınan Nesne: Gizemli Kuzey Rüzgarı Uzun Hançeri
IIHIZLISIYIMII Oyuncuya 1 Adet Kabarcıklı Metal Verilmiştir Musaıt Olduğu Zaman Aynı Şekilde Kabarcıklı Metal Olarak Verecektir 02:59 Vergi: 10 14 02:59 Verilen Nesne: Kabarcıklı Metal 03:00 IIHIZLISIYIMII » GhostMode : ınfoma yazdım
XxAssasinsxX arkadaşın 40a borcu vardır 1 gün içinde ödeyecektir.
malakit set satılmıştır 180 altın olarak 130 altın alınmıştır 50 altını önümüzdeki hafta ödeyecek
suan oyunda olmayan görevleri listeledim yakın zaman da muskalar effeck vb şeyleri de atıcam
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]awakado pır kağıdı alındı 65a verilecek [/font]