10-08-2019, Saat: 23:57
Evet bu sefer ufak bir sitem etmek için konu açıyorum foruma, gerekli açıklamaları destek üzerinden yaptık şimdi birde oyunun genel görüşünü almak istedik. Bana sözcülük verildi 11 levelleri temsilen yazıyorum konuyu HAFTASONU TP ETKİNLİĞİ 48 saat sürüyor bazen pazar gecesı kapatmayı unutuyorlar 3 gun sürüyor güzel 4-5-6 leveller hızl ısekılde level atlıyor peki biz 11 leveller ne yapıyoruz 1 kadhas 2k tp verıyor 1 akrep 500 tp verıyor 12 levelde onur kısıtlaması oldugu ıcın rutbe hesaplaması yapmak zorundayız 48 saat meslek kasmaktan sıkılıyoruz yaratık desen kesemıyoruz taalar desen mıllet fazla tp gelecek korkusundan sıraya gıremıyor şahsi bır sorundu 3 haftadır dile getırmek ıstedım şahsı sorunum oldugu ıcın.. bugun en az 20 kısı şikayet edınce bence foruma yazmaya değer dedım. Millet istediği için yönetim tp olayı baslatıyorsa bizde tp zehri olayı istiyoruz 1 ayda her haftasonu tp zehrı olsun adminimin bir açıklamasında okumustum her istediğinizi yapamayız oyunun yavaş ilerlemesı lazım bu yuzden tp ve onur oranları azaltıyoruz mecburen demıstı 3 haftadır getırdıgın tp olayından sonra 12 levelde onur kısıtlamanın mantıklı yanı ne söylermısınız
Lütfen ya tp olayını kaldırın yada bizim istediğimiz şekilde tp zehrı olayınıda getirin milletin isteklerine göre hareket edıyorsanız bizimde isteklerimiz bunlar.
Adaletli bir oyun dileklerimle
Saygılarımla Np
Lütfen ya tp olayını kaldırın yada bizim istediğimiz şekilde tp zehrı olayınıda getirin milletin isteklerine göre hareket edıyorsanız bizimde isteklerimiz bunlar.
Adaletli bir oyun dileklerimle
Saygılarımla Np
Unutma! Problemler küçük insanların şevkini kırar, büyük insanların azmini artırır...