Dragons War Forum
TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? (/showthread.php?tid=12029)

Sayfalar: 1 2 3

TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - NoPRobLm - 10-08-2019

Evet bu sefer ufak bir sitem etmek için konu açıyorum foruma, gerekli açıklamaları destek üzerinden yaptık şimdi birde oyunun genel görüşünü almak istedik. Bana sözcülük verildi  11 levelleri temsilen yazıyorum konuyu HAFTASONU TP ETKİNLİĞİ  48 saat sürüyor bazen pazar gecesı kapatmayı unutuyorlar 3 gun sürüyor güzel 4-5-6 leveller hızl ısekılde level atlıyor peki biz 11 leveller ne yapıyoruz 1 kadhas 2k tp verıyor 1 akrep 500 tp verıyor  12 levelde onur kısıtlaması oldugu ıcın rutbe hesaplaması yapmak zorundayız 48 saat meslek kasmaktan sıkılıyoruz   yaratık desen kesemıyoruz  taalar desen mıllet fazla tp gelecek korkusundan sıraya gıremıyor  şahsi bır sorundu 3 haftadır dile getırmek ıstedım şahsı sorunum oldugu ıcın.. bugun en az 20 kısı şikayet edınce bence foruma yazmaya değer dedım. Millet istediği için yönetim tp olayı baslatıyorsa bizde tp zehri olayı istiyoruz 1 ayda her haftasonu tp zehrı olsun adminimin bir açıklamasında okumustum her istediğinizi yapamayız oyunun yavaş ilerlemesı lazım bu yuzden tp ve onur oranları azaltıyoruz  mecburen demıstı 3 haftadır getırdıgın tp olayından sonra 12 levelde onur kısıtlamanın mantıklı yanı ne söylermısınız 
Lütfen ya tp olayını kaldırın yada bizim istediğimiz şekilde tp zehrı olayınıda getirin milletin isteklerine göre hareket edıyorsanız  bizimde isteklerimiz bunlar.
Adaletli bir oyun dileklerimle
Saygılarımla Np

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - Acharad - 11-08-2019

Sevgili noproblem kemal abi'ye katılıyorum. tp alıp lvl atlamak isteyen arkadaşlarımız için çok iyi bir fırsat doğdu. gelin görün ki lvl almayıp onur hesabı yapan diğer oyunculara yaramadı . kesim yapamamak ayrı bir dert, dövüş alanlarından da tp yüksek geliyor. tp oranları haftasonu olduğu gibi olacaksa isteyenlere tp zehri getirilmeli yada tam tersi isteyenler için haftasonu tp iksiri gelmeli 48 saat etkili. 
yapılamayacak işler değil daha önce kullanımı vardı bu tip iksirlerin yeniden ayarlanabilir. 
herkese kolay gelsin.

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - MUKACE - 11-08-2019

TP konusunda daha mantıklı bir şey yapılabilir.  Tp kasmayanların zamanı boşa gitmemiş olur

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - - Black - - 11-08-2019

(10-08-2019, Saat: 23:57)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet bu sefer ufak bir sitem etmek için konu açıyorum foruma, gerekli açıklamaları destek üzerinden yaptık şimdi birde oyunun genel görüşünü almak istedik. Bana sözcülük verildi  11 levelleri temsilen yazıyorum konuyu HAFTASONU TP ETKİNLİĞİ  48 saat sürüyor bazen pazar gecesı kapatmayı unutuyorlar 3 gun sürüyor güzel 4-5-6 leveller hızl ısekılde level atlıyor peki biz 11 leveller ne yapıyoruz 1 kadhas 2k tp verıyor 1 akrep 500 tp verıyor  12 levelde onur kısıtlaması oldugu ıcın rutbe hesaplaması yapmak zorundayız 48 saat meslek kasmaktan sıkılıyoruz   yaratık desen kesemıyoruz  taalar desen mıllet fazla tp gelecek korkusundan sıraya gıremıyor  şahsi bır sorundu 3 haftadır dile getırmek ıstedım şahsı sorunum oldugu ıcın.. bugun en az 20 kısı şikayet edınce bence foruma yazmaya değer dedım. Millet istediği için yönetim tp olayı baslatıyorsa bizde tp zehri olayı istiyoruz 1 ayda her haftasonu tp zehrı olsun adminimin bir açıklamasında okumustum her istediğinizi yapamayız oyunun yavaş ilerlemesı lazım bu yuzden tp ve onur oranları azaltıyoruz  mecburen demıstı 3 haftadır getırdıgın tp olayından sonra 12 levelde onur kısıtlamanın mantıklı yanı ne söylermısınız 
Lütfen ya tp olayını kaldırın yada bizim istediğimiz şekilde tp zehrı olayınıda getirin milletin isteklerine göre hareket edıyorsanız  bizimde isteklerimiz bunlar.
Saygılarımla Np
gayet mantıklı bir fikir katılıyorum

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - - AHMET - - 11-08-2019

Katılıyorum  Evet

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - Zarathustra - 11-08-2019

https://dwar.gen.tr/forum/showthread.php?tid=11958

Yukarıdaki konuda bu mevzuya değinmiştim fakat admine gönderdiğimde herkesin tp almasını istiyorum demişti.

Rütbemi aldığım için an itibariyle herhangi bir tp sorunum kalmadı ama bu demek değil ki 2 hafta önceki durumumda olan kişiler yok. Destekliyorum daha önce de dediğim gibi şearaya 2 gün süreli tecrübe iksiri effekti konulsa ve isteyen gidip alsa daha mantıklı olur.

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - K1R1K-S - 11-08-2019

Sadece yaratık değil ki haftasonu pvplerine de katılım düştü ben dahil çoğu arkadaşım cok tp verdiği için pvplere girmeyi bıraktı normalde oyunda olan değerler bunlar ama biz normal olmayan kısmını daha cok sevdik Smile  bu durum herhangi bir npcden tecrübe efekti almak ile olsa cok daha iyi olur

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - MishA- - 11-08-2019

(10-08-2019, Saat: 23:57)NoPRobLm Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet bu sefer ufak bir sitem etmek için konu açıyorum foruma, gerekli açıklamaları destek üzerinden yaptık şimdi birde oyunun genel görüşünü almak istedik. Bana sözcülük verildi  11 levelleri temsilen yazıyorum konuyu HAFTASONU TP ETKİNLİĞİ  48 saat sürüyor bazen pazar gecesı kapatmayı unutuyorlar 3 gun sürüyor güzel 4-5-6 leveller hızl ısekılde level atlıyor peki biz 11 leveller ne yapıyoruz 1 kadhas 2k tp verıyor 1 akrep 500 tp verıyor  12 levelde onur kısıtlaması oldugu ıcın rutbe hesaplaması yapmak zorundayız 48 saat meslek kasmaktan sıkılıyoruz   yaratık desen kesemıyoruz  taalar desen mıllet fazla tp gelecek korkusundan sıraya gıremıyor  şahsi bır sorundu 3 haftadır dile getırmek ıstedım şahsı sorunum oldugu ıcın.. bugun en az 20 kısı şikayet edınce bence foruma yazmaya değer dedım. Millet istediği için yönetim tp olayı baslatıyorsa bizde tp zehri olayı istiyoruz 1 ayda her haftasonu tp zehrı olsun adminimin bir açıklamasında okumustum her istediğinizi yapamayız oyunun yavaş ilerlemesı lazım bu yuzden tp ve onur oranları azaltıyoruz  mecburen demıstı 3 haftadır getırdıgın tp olayından sonra 12 levelde onur kısıtlamanın mantıklı yanı ne söylermısınız 
Saygılarımla Np
Katiliyorum cok mantikli

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - SNOWDEN - 11-08-2019

Saygılarımla Np
katılıyorum kemal abi ye

Cvp: TP OLAYINI HERKES İSTİYOR MU? - Jokaben - 11-08-2019

Saygılarımla Np

Tecrübenin oyuncu kontrolüne bırakılmasını ben de mantıklı buluyorum. Ve katılıyorum Evet