Sn Türk Hangman uzun uzun yazdığın için teşekkür ederiz lakin konuyu yanlış anlamışsınız.Burada karakter taşıması aktarılması söz konusu değildir, olamaz. Oradaki oyuncu hesapları üzerinden karakterin değeri hesaplanıp ona burada süreli nesne verilmesidir. ilk aylarda verilen yeşil nesneler gibi 30 veya 60 günlük. Sonrasında oyuncular geliştiklerinden bu süre zarfında asıl değerli nesnelerine kendi emekleriyle sahip olabilecekler. Burada anlatmak istenilen ve bize çoğunluk burada başlanmama sebeplerinden biri Com da 16 seviye hesabım varken burada deri setlerlemi gireceğim dövüş yapacağız konusu ve bu sebebden başlanılmıyor. Şuan ki oyuncularımızın çoğunluğu com a geçişte bırakılmış veya uzun süre girmediğinden hesapları aktarılamayan hesapları silinen oyuncular ve Comda ceza yemiş oyuncularımızdır ve belirli bir kısım tamamen yeni oyuncu ve reklamlardan gelen oyuncularımızdır.
Konunun tekrar dikkate alınması önemle rica olunur teşekkürler.
Yani arkadaşlar denilmek istenilen ing serverinde oynayacaksınız orda kasılacaksınız ondan sonra rahatça burda oynayacaksınız orda seviye atlmak daha rahat oyuncu fazlalığı item fazlalığı gibi burda item bulmak çok zor oluyor orda itemler eşyalar çok ucuz olduğu için sıkıntı çıkmıyor yani aklı olan orda güzelce bir kasılsın sonra buraya gelsin 1 ci olsun en iyisi )
(14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum.
Biliyorsunuz Com oyununda reklam vermek istemiyorum (İngiliz sunucusunda) yüksek seviye karakterli TÜRK vatandaşlarımız oradaki hesaplarını bırakıp buraya gelemiyorlar. İngilizler oyuncularını sömürdükçe sömürüyorlar oradaki vatandaşlarımıza zulüm ve işkenceden başka bir şey yapmıyorlar siyasi ve politika olarak hemen gardlarını alıyor bizleri oyundan dışlıyorlar. Bunun için bir ön çalışma yapmış bulunmaktayım. Olaylar aşağıdaki şekilde olması planlanıyor.
Öncelikle yeni üyemiz kayıt sayfasında üye olurken hesap sahibi doğrulaması yaptıktan sonra Com daki karakterinin info adresini kayıt ekranına kopyalayacak.
Ve daha sonra infonuzdaki veriler analiz edilecek aşağıdaki özellikler doğrultusunda ,
Seviyesi,
Meslekleri,
Hayran Madalyonları,
Irkı,
Muazzam Dövüş katılım,
Zafer,
Toplam Başarı puanı
Rütbesi
Hesaplanıp Hoş geldin Jetonu verilip bu jetonlarla Oluşturulan Mağazadan istediğin geçici effect ve nesneler alabilecekler. Sıcak ortamı ve dövüş alanlarındaki Türkçe lezzeti tadabilecekler.
şimdi ben ordan zaten arkadaşlarımı çağırıyorum ama anlamak istediğim ben bu serverin olduğunu görünce ingiliz serverindeki hesabıma bile girmedim 5 seviye 6 mavi itemi vede 2 yeşil itemi olan manevracı bir hasbımda her şeyimi clan kasaına bırakıp oyunu bıraktım ordaki ing hesabıma yazık oldu akıllı olanlar orda sizin çağırmanızı bekleyecek benim ing serverindeki 2 yıllık hesabım 2 yılım sizin için boşa gitsin sizce biraz mantıksız değilmi eğer bu oyuna gemek istiyorlarsa yapacak bir şeyleri kalmıyor hem ingiliz severinden hemde burda oynasınlan yani biz burda enayi değiliz ki birazcık mantık vede birazcık insaf
(14-03-2017, Saat: 19:43)Türk Hangman Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum.
Biliyorsunuz Com oyununda reklam vermek istemiyorum (İngiliz sunucusunda) yüksek seviye karakterli TÜRK vatandaşlarımız oradaki hesaplarını bırakıp buraya gelemiyorlar. İngilizler oyuncularını sömürdükçe sömürüyorlar oradaki vatandaşlarımıza zulüm ve işkenceden başka bir şey yapmıyorlar siyasi ve politika olarak hemen gardlarını alıyor bizleri oyundan dışlıyorlar. Bunun için bir ön çalışma yapmış bulunmaktayım. Olaylar aşağıdaki şekilde olması planlanıyor.
Öncelikle yeni üyemiz kayıt sayfasında üye olurken hesap sahibi doğrulaması yaptıktan sonra Com daki karakterinin info adresini kayıt ekranına kopyalayacak.
Ve daha sonra infonuzdaki veriler analiz edilecek aşağıdaki özellikler doğrultusunda ,
Seviyesi,
Meslekleri,
Hayran Madalyonları,
Irkı,
Muazzam Dövüş katılım,
Zafer,
Toplam Başarı puanı
Rütbesi
Hesaplanıp Hoş geldin Jetonu verilip bu jetonlarla Oluşturulan Mağazadan istediğin geçici effect ve nesneler alabilecekler. Sıcak ortamı ve dövüş alanlarındaki Türkçe lezzeti tadabilecekler.
Öncelikle İngiliz server'ında ki hesapların Türk server'ına nakledilmesi konusuna tamamen karşıyım. Ben eski server'da da oynayken hesapların taşınacağını duyduğumda bilerek ve isteyerek İngilizlerin kontrolüne girmemek için hesap aktarmadım. Yanlış mı yaptım o zaman ?
Ayrıca; oradaki hesapların buraya taşınmasıyla o hesaplar burada ezici bir üstünlük sağlayacaklardır. Örneğin bu server'da gizemli item bulamazken, doğru düzgün binek bulamazken, İngiliz server'ın da en amele hesaplar bile full gizemli itemlerden oluşabiliyor ve envayi çeşit bineklere binebiliyorlar. Çünkü o server'ın aşama olarak çok ileri bir aşamada olmasındandır.. Orada oynamanın bedelleri farklı, burada oynamanın bedellerinin çok farklı olduğu aynı oyunun farklı şartlarda oynandığı görülmektedir. İngiliz server'ın da oynayan oyuncuların arzu ederlerse bu Türk server'dan hesap açarak bizler gibi gerek emek gerekse para yatırarak oynamaları uygun olacaktır. İngiliz server'ı oyuncuları buraya aynı mevcut char'ları ile gelmeleri halinde burada oynayan oyuncular ile aralarında derin bir uçurum olacağı da aşikardır.
Adaptasyonun iki server için sağlanabileceğini sanmıyorum. Çünkü İngiliz server'ı tabir yerindeyse 6 viteste giden bir araçken Türk server'ı henüz 1. vitesle harekete başlamış bir araç gibidir. Türk server'ı da ilerleyen zamanlarda İngiliz server'ı aşamasına gelecektir fakat bu zaman işidir. Onun için orda oynayan oyuncuların buraya adaptasyonu diye bir olayın çok büyük sorunlar doğuracağına inana biriyim. Adaptasyon ancak geri olan server'dan ilerlemiş düzeyde olan server'a yapıldığında gerçekci olacaktır ve de sorunsuz devam edilebilecektir. İlk geçişte geçen hesaplar gelişmiş hesaplar karşısında biraz ezilse de item ve efekt bulmada zorluk çekmeyecekleri için adapte olabilirler. İngiliz server'ın da sıradan bir hesap üzerinde full gizemli arhon seti bile bulmak mümkünken o setle buraya gelen bir oyuncu burada ilah benzeri bir oyuncu olacaktır. Oyuncuların benzer şekilde İngiliz server'ından transfer edilirken belki orada 50 Euro para ile satın aldıkları pırlanta ile hayran yapabilirken bizim server'ımız da binlerce lira dökerek yapılabilecek hayranlar mevcuttur. Nakdi açıdan da bize benzemeyen İngiliz server'ı oyuncularının bize transferi uygun değildir. İleride doğabilecek şu uygulamanın dikkate alınmasını öneririm; ilk hesabını İngiliz server'ında açıp 6-7 level oluncaya kadar orada oynayıp da Türk server'ına nakil yaptırmak isteyenlerin sayısı çok artabilir. Benzer şekilde diğer info bilgileri madalyon durumları gibi özellikler içinde aynı şeyleri söylemek mümkündür. Buraya gelip Türk server'ın da oynamak isteyenler zaten gelip oynayacaklardır. Gelmek istemeyenler içinde ne yönetim olarak sizler ne yapsanız da gelmeyeceklerdir. Onun için Türk server'ı kendi kendine yetebilecek ve her geçen günde oyuncu sayısını hızla artıracak kapasite ve potansiyele sahiptir.
Çalışmalarınızdan dolayı siz değerli oyun yönetimini kutlar, bundan sonra ki çalışmalarınız içinde başarılarınızın devamını dilerim...