![]() |
Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi (/showthread.php?tid=1494) |
Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Wolverine - 14-03-2017 Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum. Biliyorsunuz Com oyununda reklam vermek istemiyorum (İngiliz sunucusunda) yüksek seviye karakterli TÜRK vatandaşlarımız oradaki hesaplarını bırakıp buraya gelemiyorlar. İngilizler oyuncularını sömürdükçe sömürüyorlar oradaki vatandaşlarımıza zulüm ve işkenceden başka bir şey yapmıyorlar siyasi ve politika olarak hemen gardlarını alıyor bizleri oyundan dışlıyorlar. Bunun için bir ön çalışma yapmış bulunmaktayım. Olaylar aşağıdaki şekilde olması planlanıyor. Öncelikle yeni üyemiz kayıt sayfasında üye olurken hesap sahibi doğrulaması yaptıktan sonra Com daki karakterinin info adresini kayıt ekranına kopyalayacak. Ve daha sonra infonuzdaki veriler analiz edilecek aşağıdaki özellikler doğrultusunda , Seviyesi, Meslekleri, Hayran Madalyonları, Irkı, Muazzam Dövüş katılım, Zafer, Toplam Başarı puanı Rütbesi Hesaplanıp Hoş geldin Jetonu verilip bu jetonlarla Oluşturulan Mağazadan istediğin geçici effect ve nesneler alabilecekler. Sıcak ortamı ve dövüş alanlarındaki Türkçe lezzeti tadabilecekler. Sizlerinde düşüncelerinizi alalım ![]() Şimdiden Teşekkürler. Alakasız yorumlar silinecektir. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - ALESTA_kullanılmayan - 14-03-2017 Peki orada hesabı olupta burda çoktan hesap alanlara her hangi bir uygulama yapılıcakmı şahsen benim o tarafta 11 lwl çarım bulunmakta onunla ilgili bir çalşma düşünüyomusunuz ? Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Vamyres - 14-03-2017 Oradaki oyuncular için iyi düşünülmüş, burdakile için biraz buruk ama iyi olur bence. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - -HaKyeMEzZ37- - 14-03-2017 Mantıklı arkadaşları teşvik edebilir.. Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Wayfear - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 19:14)Vamyres Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oradaki oyuncular için iyi düşünülmüş, burdakile için biraz buruk ama iyi olur bence. +1 Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - PvPTanK - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum. Usta iyi diyosunda Biz Yeşil itemliler baya düşük güçte kalıcaz yine Zararı bize olacak Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - bedo - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum. Yeni üye değilde orayı çoktan bırakıp buraya gelenler içinde bir şey düşünülse nasıl olur onlarında link infolarını atalım derim? Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Sweetdreams - 14-03-2017 yeni kayıt olmuşlar dısında kimse yararlanamıcakmı ? bizimde karakterimiz var ama önceden kayıt olduk Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - Bugra - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum. benim de o sv de karakterim var şimdi bunu blokeleyip onu kullanabilecekmiyim ? Cvp: Farklı bir davetiye ve bonusları kısa bilgi - - SaDoCaN - - 14-03-2017 (14-03-2017, Saat: 17:26)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese keyifli oyunlar burada paylaşacağım bilgiler tamamen bilgilendirme ve ileri dönük kesin yapılması planlanan olaylardır. Ön bilgi ve analiz yönetimi bana düştü ve anlatmaya başlıyorum. [quote pid='6675' dateline='1489498002'] olmaz çünkü hiç ismi geçmeyecek yabancı adamın linkini alır linki gereksiz olur burası yeni server her şey sıfırdan başlandı. Gelecek oyuncular varsa ki öncelikle 7 lvl üstü acmamız lazım cok görev ve bug hataları onları halledelim ondan sonra katılacaklar için birşey düşünürüz... [/quote] |