09-08-2020, Saat: 23:42
Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır.
Herkese iyi oyunlar dilerim.
Herkese iyi oyunlar dilerim.