![]() |
3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24) +--- Konu Başlığı: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK (/showthread.php?tid=15634) Sayfalar:
1
2
|
3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - AdmiralBulldog - 09-08-2020 Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. Herkese iyi oyunlar dilerim. Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Galacticus - 09-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. :bravo: :bravo: Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - II SHELLBY II - 09-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. ![]() Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Era Vulgaris - 09-08-2020 Sadece 3-4 değil bütün seviye gruplarında aynı şekilde olduğunu düşünüyorum, arena neredeyse hiç dönmüyor Tavsiyem kaybeden tarafa da cazip bir getirisi olursa( mesela arenada 50 gümüş karşılığı kırılmazlık vs ya da kaybeden taraftan da her kişiye 500er onur tarzında ) daha çok tercih edilebilir. Hem ortalık şenlenir hem de biz oyunun asıl amacı olan onur kasmayı doyasıya yaşayaibliriz... Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Adba - 09-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. kesinlikle katıldığımı beyan edıyorum devamında 113 yapılmasın dıye dovus alanından oyuncu cıkarıldıgını bızzat sahıt oldum ![]() su anda bahane edılecek setler de yok. magron ırkından daha cok sayı da 3 4 level ınsan ırkında mevcut ama gelmıyorlar? ya gercekten yenıler dovus alanları hakkında bır bılgılerı yok veya etkı altında kalıyorlar ? bu da hıc mantıklı gelmıyor . En azından herkes cıkıp neden gelmedıgını beyan etse ? Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - B R A Z - 09-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. Çok güzel ifade etmişsin hepimiz için bu şekilde bir çalışmanın faydalı olucağını düşünüyorum Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Joyak - 10-08-2020 onaylıyorum Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Gadiir - 10-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. Elinize sağlık hocam. Var olan sistemde agudar görevlerini yapmak imkansız hale gelmiş durumda ve bu ciddi anlamda oyun zevkini düşürüyor. Bir düzeltme, güncelleme veya etkinlik şart olmuş durumda. Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - Leviathan - 10-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. Kesinlikle katılıyorum. Uzun süreler 4. seviyede oynamak durumunda kalıyoruz ve mutlu saatler dışında kristal mağarası döndüğü çok nadir oluyor. Yönetiminde bu konu hakkında bir çalışmasını göremiyoruz. Dövüş alanlarındaki etkinlikleri arttırmak yada en azından kristal mağarasını 6v6 ve 300 puan sistemine getirme zamanı gelmedi mi sizce de. Yoksa daha çok oyuncu 4.seviyede beklerken oyunu bırakmalı mı. Cvp: 3-4 DÖVÜŞ ALANLARINA DESTEK ETKİNLİK - SSWAFFENSS - 13-08-2020 (09-08-2020, Saat: 23:56)Adba Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(09-08-2020, Saat: 23:42)AdmiralBulldog Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle herkese merhaba. Özellikle magron ırkının olmak üzere herkesin bildiği ortak şikayetlerden birisi 3 ve 4. seviye dövüş alanlarından hiçbirinin aktif bir şekilde kullanılmaması belkide bu oyunun en temel amacı olan PVP işleyişini tamamiyle bitiriyor. Ayda yüzlerce binlerce lira para yatıran biz değerli oyuncuların hepsi bu oyunun o eşsiz PVP deneyimini yaşamamaktayız. Nedendir bilinmez ki her gün ama her gün magron ırkı olarak bizler sırada beklememize rağmen insan tarafından hiçbir şekilde geri dönüş alamamaktayız. Kimsenin kimseden korktuğunu veya çekindiğini düşünmüyorum bu yazımda. En temel problem her ırk içinde dövüş alanlarında alınan tecrübe. Fakat problem şu ki 2 ayda bir gelen dövüş alanlarında mutlu saatler etkinliğinde bile belkide 2 günde 3 mağara 10 arena yapılmıştır. Eminim ki dövüş alanlarına mutlu saatler dışında başka etkinlikler de getirilerek en azından PVP dövüşlerini daha sık ve daha eğlenceli hale getirerek herkesi bu oyunda tutmanın yararlı olabileceğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez insan ırkı hiçbir şekilde tam takım olmadığı sürece bu mağaralara girmemekte/girememekte. Belki de mutlu saatleri 2 ayda 1 yerine 1 ayda 1 yapmak veya mutlu saatlere benzer PVP etkinlikleri getirmek hem 2 taraf ırkını da memnun edicek hemde dövüş alanlarını boş geçirmeyecektir. Ben ve benim tarafımdaki en aşağı 15 kişinin de ortak fikri olmakla beraber bir oylama / bir anket tarzı seçimle bu konuyu iki ırkın da oyuncularının huzuruna sunarak mutlu saatleri ayda 1 veya yeni etkinlikler gelmeli mi? şeklinde bir seçimin yöneticiler tarafından yapılması. Çünkü bu oyuna geçmiş serverla beraber yıllarını vermiş biri olarak en temel amacının kesinlikle ve kesinlikle PVP olduğunu düşünüyor / düşünüyoruz. Bu yüzden lütfen magron ırkının 3-4 seviye oyuncularının hemen hemen hepsinin bu şikayetine siz yöneticiler kulak vermeniz ve AYNI ÖZVERİYİ İNSAN IRKINDAN DA BEKLEYEREK bir çalışma yapılmasını dilemekteyiz. Umarım bu oyunu bu şekilde uzun süre 7/24 online bir kitle ile beraber eğlenerek ve savaşarak geçirebiliriz. Tek temennimiz dövüş alanlarının daha aktif olması için her iki ırkın ve yöneticilerin bu konuda ortak bir karar almasıdır. Ablam ben kendi muhakeme doğrultumda, hatta seninle bir süre konuştuklarımız ışığında olayı basite indirgemek ve şayet tekrar konuyu incelediklerinde magron ırkının anlaması için basit bir yorum yapmak isterim... Şahsi olarak şikayetlerimden birisi: ırk içinde ''ben'' kavramının yoğun olması. Farzı misal 9 kişinin kazandığı mağarada okları kendi üstüne çekme çabaları ve eylemlerimi onların egolarını doyurmak adına yapmadığımı anlatma çabası.. Diğer bir sebep aslında tamamen adminlerin test sürümüne sokmadan senin de bahsettiğin seti bir anda piyasaya sürüp, bizim almamıza 15 gün kala haber verilmeden ya da bildirilmeden ansızın kaldırılması (burada kızılan nokta biz her ticket attığımızda bize setlerin kaldırılması ve ya değişmesi mümkün değil hatta söz konusu bile olamaz denilmesi). Yani neden meslek kasıp pır kartına çevirdiğim paraları sonrasında tek kolluda slot ve görsel takiple 800 pırlantaya katlamama rağmen çöpe atıp oyun faaliyetlerimi minimuma indirdiğimi, benimle birlikte bir grup insanın oyunu bırakma sebebini bu şekilde açıklayabilirim.. İmkanlar dahilinde çok etken değil hatta üstü kolay örtülebilir bir sorun lakin belli bir kitle hariç, oyunun PVP alanında yetkin insan pek bulunmamakta. Ve hariç tuttuğumuz kesimin ilk olarak açıkladığım sebepten bir araya gelmeyişi neden dövüş alanlarının yoğun olmadığını anlatmakta.. Şayet eski oyunculara sorulduğunda eskiden çok daha yoğun PVP ortamının olduğunu anlayabilirsiniz bunun sebebi: oyundaki ırk dengesi, oyun item dengesi, ve daha başlamamış olan ırk içi savaş-soğuk savaş ortamıydı... Söz gelimi şu an ekstra event veya ödül getirilmesi tabi sizin karşınıza 1-2 mağaralık takım çıkarır lakin onlarda girdiklerinde benim 3 ay evvel oyuna döndüğüm manzarayla karşılaşıp muhtemel bir daha iştirak etmezler. |