02-12-2017, Saat: 23:00
Bide madem böyle illegal felan yapıyorsunuz ya o göktürk'ün ismini kirletmeyin bari başka bir hanlık ismi bulun
göktürk hanlıgı ve ilegal arena
|
02-12-2017, Saat: 23:00
Bide madem böyle illegal felan yapıyorsunuz ya o göktürk'ün ismini kirletmeyin bari başka bir hanlık ismi bulun
(02-12-2017, Saat: 23:00)kimicini Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bide madem böyle illegal felan yapıyorsunuz ya o göktürk'ün ismini kirletmeyin bari başka bir hanlık ismi bulun Açtırma ağzımı sen ![]() (02-12-2017, Saat: 23:03)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02-12-2017, Saat: 23:00)kimicini Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bide madem böyle illegal felan yapıyorsunuz ya o göktürk'ün ismini kirletmeyin bari başka bir hanlık ismi bulun Kendi kafanda öyle degisik seyler kuruyosinki sen magi hesabindan bize yazdigin seylere hala gülüyorum ![]()
03-12-2017, Saat: 02:13
Birkere arkadaşlar şöyle bir durum var, Danışıklı dövüş yapılmış kimse yapılmamış etmemiş demesin.
Kendi acınası durumunuzu daha fazla rezilliğe dökmeyin, Hem durumlar ortada hemde gelmişsiniz yan mahalle hatunu edasıyla burda çirkeflikler yapıyorsunuz... Göktürkün asenaları desek taş yerine oturur zannımca ![]() Bizim çocuklar yüzünden 4lwl oldunuz muhabbetleri yapıyorsunuz... O özel konuşmalarınız da "rs ile amon arena yapıyorlar girmeyin süreden yapamasınlar", "4 olur giderler", dediklerinizi arenaya girenlere ambargo koyduğunuzu çok iyi biliyorum. Bizzat can ciğerlerinizin bana atmış olduğu ss'lerinden okudum ben. O whatsappıma gelip anlaşma tekliflerinizi nasıl reddettiğimi bu konuşmaya ekleyebilirsiniz. HİÇBİR ZAMAN BÖYLE VASAT BİR DURUMA DÜŞMEDİM, DÜŞSEM ŞUAN BUNLARI YAZIYOR OLMAZDIM BAZILARIMIZ SİZİN GİBİ YÜZSÜZ DEĞİLLER ![]() Ben sizin zaten nasıl asenalar olduğunuzu biliyorum. Birde diğer oyuncular öğrensin. Göktürk öyle güzel böyle mükemmel diyorsunuz toz kondurtmayız diyorsunuz yarınız kolezyumda durdunuz da bi iki rütbe kastınız Bu cümlemi 2liyorum yatın kalkın kolezyuma şükredin, Sizden bir tırt olmaz. Asenalar olarak sizinde böyle yetenekleriniz var mı ? yoksa dilinizlemi kıvırtıyorsunuz ? https://www.youtube.com/watch?v=OuVpoySHjSc
03-12-2017, Saat: 03:36
(03-12-2017, Saat: 02:13)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkere arkadaşlar şöyle bir durum var, Danışıklı dövüş yapılmış kimse yapılmamış etmemiş demesin.collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena ![]() Tam ASENA ![]()
03-12-2017, Saat: 06:20
(Son Düzenleme: 03-12-2017, Saat: 06:20, Düzenleyen: Genghis Khan.)
(03-12-2017, Saat: 02:13)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkere arkadaşlar şöyle bir durum var, Danışıklı dövüş yapılmış kimse yapılmamış etmemiş demesin. Çok haklısın kardeşim katılıyorum. Zamanında o kadar para verip gizemli set satın aldık, deli gibi ejdere para verdik, 1 hafta sıradan çıkmadık. Adamların yaptıklarına bak 100 hasarlı galibiyet... (03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-12-2017, Saat: 02:13)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkere arkadaşlar şöyle bir durum var, Danışıklı dövüş yapılmış kimse yapılmamış etmemiş demesin.collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena Collesium konusu? Bahsetsene biraz. Remember, you have no companions but your shadow.
03-12-2017, Saat: 06:57
(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-12-2017, Saat: 02:13)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Birkere arkadaşlar şöyle bir durum var, Danışıklı dövüş yapılmış kimse yapılmamış etmemiş demesin.collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena Arenaya gerçekten emek vermiş, beklemiş savaşmış masraf yapmış herkezin bu konuya yorum hakkı sonuna kadar olduğunu düşünüyorum. Bayadır sahada görmüyorsunuz doğru ![]() Oyuna başladığım zaman da infomda kaldı 1 2 ay planım programım, herşeyde takır takır işliyor (: 1,5 ayım filan kaldı. Nasıl ezdiysem kafanı (: Nasıl charlar açmayı biliyorsan sana rahat yok arkadaş ! Sizin oyun anlayışınız kafanız ezilince wp lere gelip anlaşma istemek. Elini ayağını çekince de reis kesilmek :d Sor arkadaşlarına anlatsın salatalıklarımı zira yediler zamanında bilirler tadını (: Ayrıca baphoyu görüyorum gülüyorum ![]() ![]() ![]() BAZEN YAV HEEEE HEEEE DİYİP GEÇMEK İSTERSİN DE GEÇEMEZSİN, 2 3 ÇAR ÇAKAL GELİR REİS KESİLİR. HAYIR BAKIYORSUN BECERDİĞİ BİŞİ YOK, ORDAN BURDAN KASMIŞ ADAMLARI TOPLA. KASAMAYANLARI MULTİYLE KASTIR, BEN REİSİM GAPTANIM. NİZK DEĞİŞ CHAR DEĞİŞ SÜPERİM. WP DEN YAZ AĞLA SÜPERİM, ABİ DE NEZAMAN BİTCEK JETON SÜPERİM, ÇOK SÜPERSIN HMNNAAAA YA HEEEE HEEE
03-12-2017, Saat: 06:59
(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena Yazmayacaktım da tutamadım kendimi. Şu zamana kadar o kadar dövüş alanı gördüm. Collesium ile çok münasebetim oldu bir zamanlar. Girerdim diğer hesaba muhabbet ederdim bazılarıyla. Gerek multi olayı olsun gerek saygısızlık olsun hiç yaşadığımı hatırlamıyorum onlarla. Lakin gel gör ki aynı şeyleri GÖKTÜRK hanlığının bazı üyeleri için söyleyemeyeceğim. Kimseye bir suç atmayı sevmem iftira olmasın diye. Ama benim de dikkatimi çeken çok sayıda durum söz konusu. Bakıyorum mabet geçmişine acayip yenilgiler acayip sayıda hem de. Keza mağara ve arenada da var. Yine de burada konu açmak bana mantıksız geliyor. Bu konuların ticket ile çözülmesi lazım. O da henüz mümkün değil ne yazık ki. Tabi kimse yanlış anlamasın hanlıktaki herkesten bahsetmiyorum. Muhabbet ettiklerim oldu içlerinde tertemiz insanlar mevcut. Ama çoğunlukla gördüğüm ve incelenmesi gerektiğine inandığım şeyler var. Bunlar da beni yeterince rahatsız eden şeyler ve ben de yazma gereksinimi duydum.
Haksız davamda ''zirve'' olmaktansa, haklı davamda ''zerre'' olmayı tercih ederim.
03-12-2017, Saat: 07:22
(03-12-2017, Saat: 06:57)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena BU KADAR BOŞ YAZIP AĞLIYACAĞINA GİT ÖNCE SAVAŞINA BAK BU ARADA KÜFÜRLERİN VE ETTİĞİN İTHAMLARDAN ÖTÜRÜ SENİ KINIYORUM HAYATIM BOYUNCA BU KADAR BOŞ YAPAN BİRİSİNİ GÖRMEDİM ŞİMDİ ARKANI DÖNÜP AĞLAYABİLİRSİN https://dwar.gen.tr/fight_info.php?fight...erver_id=0
GÖKTÜRK BEY DİYECEKSİNİZ
03-12-2017, Saat: 07:25
(03-12-2017, Saat: 06:57)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı:YA HEEEE HEEE(03-12-2017, Saat: 03:36)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: collesium konusunu acarsak o konu kapanmaz.Burda asena sen oluyosun bence konuyla hicbir alakasi olmayan bayadır sahalarda göremedigimiz ama salata olan bir asena
03-12-2017, Saat: 08:59
(03-12-2017, Saat: 07:25)RedNeB Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-12-2017, Saat: 06:57)AMON Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arenaya gerçekten emek vermiş, beklemiş savaşmış masraf yapmış herkezin bu konuya yorum hakkı sonuna kadar olduğunu düşünüyorum.YA HEEEE HEEE bu kadar insan yanlış bir siz dogru öylemi... |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
3 level arena | AdmiralBulldog | 1 | 1,451 |
25-08-2020, Saat: 21:57 Son Yorum: efsane |
|
Altın tüylü korvus için arena şartı | Advocat | 2 | 2,657 |
18-05-2020, Saat: 19:12 Son Yorum: Cerrahoglu |
|
Arena dönmüyor | - VorteX - | 0 | 1,422 |
28-09-2018, Saat: 19:39 Son Yorum: - VorteX - |
|