23-11-2017, Saat: 01:57
(23-11-2017, Saat: 01:33)V0LDEMORT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese merhabalar.
Geçerken uğruyorum Konu gerçekten çok eğlenceli... Saygı ve Sevgi çerçevesinde Fair Play ruhuyla yazmak lazım...
Bahsedilen Başarılı Hanlık Tam olarak bu mu :
https://dwar.gen.tr/clan_info.php?clan_i...de=members
Afedersiniz de zorla alınmış 1 rütbe dışında pek başarı göremediğimi belirtmemde fayda var.
Bazı insanlar(ırk belirtmiyorum) SS alma konusunda AŞIRI HASTALIKLI davranıyor. Bir bakıyorsunuz SELAM yazmanız ss olarak alınmış.
Whatsap... Sms... ve benzeri konularda SS alınması kusura bakmayında İZİNSİZ kullanıldığı zaman Kullanan kişinin SAYGINLIĞINI öldürür.
Daha konunun başında olması konunun ciddyetini öldürmüş.
KONUYA HAKİM ve Konu İçerisinde biri değilim.
Opera kullandım bağlantıya insanlar geldi.
İnternet cafeye gittim bağlantıya insanlar geldi. Bağlantı konusu Şikayet edilir Buna Yetkili kişiler bakar.
SİZİ İLGİLENDİRİR YOK SİZİ İLGİLENDİRMEZ KISMI DA biraz yanlış. FORUMA YAZMIŞSINIZ. YAZARIZ rahatsız oluyorsanız foruma gelmeyeceksiniz.
HERNEYSE BEN ÇOK BAŞARILI OLAN HANLIĞINIZA BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM.
SAYGILARIMI VE SEVGİLERİMİ SUNUYOR
MERAKLA TAKİP EDİYORUM
Bravo kardeşim yaw nasıl vardın o sonuca. Akıllı olur insan ordaki oyuncuların 25 tanesi 3 ve 4 level vedaha görevlerini yapma aşamasındalar. Konu sizin ırkınız değiil ama her nedense her yerden çıkıyorsunuz. Tamam sizin hanlık bizimkinden çok daha başarılı çok daha güçlüsünüz. Tebrik ederim. Şimdi oldu mu okşandı mı egon. Sana ne saygı sunuyorum ne sevgi.
ne sayıyorum ne seviyorum
iyi oyunlar demekte gelmiyor içimden ama adet yerini bulsun. iyi oyunlar
Gölgeyi arkasında bırakmak isteyen yüzünü bana dönsün. (Egoist falan değilim kendimi seviyorum )