11-11-2017, Saat: 11:59
sadece bunlarmı göktürkler ne hikmetse her karşımıza geldigi zaman takımda deri adamlı insan bitmiyor 1 günlük açılmış karakter diyor nasıl diriliyoruz...
multi bugu
|
11-11-2017, Saat: 11:59
sadece bunlarmı göktürkler ne hikmetse her karşımıza geldigi zaman takımda deri adamlı insan bitmiyor 1 günlük açılmış karakter diyor nasıl diriliyoruz...
11-11-2017, Saat: 12:10
(11-11-2017, Saat: 11:20)Genghis Khan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 10:38)Destr0yer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: adam cepsiz kalmamıştı siz cepsiz kalmıştınız belirtmek istediğim nokta oydu zaten flatta full efekt diyosun da ben onda efekt olduğunu hatırlamıyorum varsa 1-2 efekt vardı ilk olarak adminlerden şikayetçi olmayan yok kimse kimseyi kandırmasın senin bana abicim deme hakkın da yok seni tanımam etmem abiliğini de görmedim önce sen üslubuna dikkat et (11-11-2017, Saat: 05:02)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: KOMİK BİR KONU ASLINDA CEVAP GEREKSİZ. AMA UYUMADAN EVVEL BİR KAÇ NOKTAYI YAZACAĞIM SİZLER İÇİN. DEVAMINDA CEVAP VERMEYECEM SİZ KENDİNİZ DE ZATEN DOĞRULARI BİLİYORSUNUZ.şu söylediklerinden sonra yüzün biraz kızarmalı , insan yalan söylememeli en azından herkes destansıdayken insan yalan söylememeli. Kimler bayıldı biz de biliyoruz o konuyu dert etme sen rahat ol. 2 kere dirildik derken insan ırkın da sadece nafnaf ve ucak dirilirken siz de 10ar 10ar dirildiniz burada onu da boş yapma savaşa herkes girdi kim neyin ne olduğunu biliyor. descartes full efect ve cepliydi ayrıca siz kimsiniz ki orada onu kesebiliyorsunuz? Şimdi yapılacaklar çok basit admin açacak dövüş loglarını sabah başlayacak geceye kadar hasarlarımızı toplayacak TEKER TEKER ve zafer onurumuzu verecek ayrıca geçecek karşımıza bu hatadan dolayı hepinizden teker teker özür dilerim de diyecek bunun başka açıklaması yok ve bu multi hesapları teker teker bulacak bu bağlantılı linkini bir halta yarar duruma getirecek yoksa kaldırsın görüntü kirliliği yapıyor!
MY PRECIOUSSSS!
11-11-2017, Saat: 12:53
burada magiler kayırılıyo insanlar kayırılıyo muhabbeti yapmayacam herkes mağdur oldu bi ton efekt ve saatlerini harcadı o savaşta iki tarafında hasarlarına bakılıp onur eklenmesi gerekiyor herhangi bi efekt iadesi hiçbir şekilde telafi olarak görülemez onur kasmanın bu denli zor olduğu 8 levelde güzel onur alabileceğimizi düşünüp ne varsa bastığımız savaş sonlandırılıyor 1.5 aydır kırmızı iksir basmıyorum bu savaşta basıyorum gidiyorum ejder mağazasından gökler hayır duası alıyorum gece boyu savaştayız girmeye çalışıyoruz oyuna en sonda savaş sonlanıyor.Ayrıca pikachu karakterine sesleniyorum cheat engine ile bayıyonuz diyecek kadar ne yaşadın gerçekten son 2 destansıda godfatherın karşısında 7 yada 8 ayı yedim istisnasız hepsinde bayıldım. önceki destansıya bakarsan 13k hasarım var neden cevap basit tomar atılan sırada godfather o kadar kişinin arasaından bana denk geliyor ve o sırada ayı vuruşunda oluyor ve bayıyo üstüne üstlük 5 kritik vurus ardarda yapıyor ki diğer baymasındada aynısı oldu 1 diriltme hakkı vardı çıktım gittim olabilir şansına geldi hadide sen neye yakınıyosun burada? 10ar 10ar diriliyomuşuz hee adam kayırıyolar ondan çıkıp gittim önceki savaştada daha diyecek çok şey varda boş boş savunmaya geçmeye gerek yok herkesin mağdur olduğu bu durumda
11-11-2017, Saat: 12:55
yiyin birbirinizi ete para vermeyin dövüşe 0 efek küçük devle ile giren birisi acaba neden ?
11-11-2017, Saat: 13:39
alacağımız ilk destansı savaşta serverin çökmesi ve biz oyunda bölge bile değiştiremiyorken kabusun gelip gülle takması savaşa magmarların diriltmeyle girmesi ya bırakın allah aşkına bunların tesadüf olduğuna inanacak insan sayısı çok azdır. Ek olarak BOŞ BELEŞ GİREN 10 LEVELLER'e rağmen savaşı kazanmıştık bence bunun tatmin edici bir telafisi olmalı ki oyuncular oyundan soğumasın
This is My Hell
11-11-2017, Saat: 13:40
(11-11-2017, Saat: 13:39)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alacağımız ilk destansı savaşta serverin çökmesi ve biz oyunda bölge bile değiştiremiyorken kabusun gelip gülle takması savaşa magmarların diriltmeyle girmesi ya bırakın allah aşkına bunların tesadüf olduğuna inanacak insan sayısı çok azdır. Ek olarak BOŞ BELEŞ GİREN 10 LEVELLER'e rağmen savaşı kazanmıştık bence bunun tatmin edici bir telafisi olmalı ki oyuncular oyundan soğumasın Sakin ol evlad,, Küçük dev lazım mı toplu satıyorum ![]() ![]() ![]()
11-11-2017, Saat: 13:41
(11-11-2017, Saat: 13:40)-Arsionist- Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(11-11-2017, Saat: 13:39)ImAtHell Adlı Kullanıcıdan Alıntı: alacağımız ilk destansı savaşta serverin çökmesi ve biz oyunda bölge bile değiştiremiyorken kabusun gelip gülle takması savaşa magmarların diriltmeyle girmesi ya bırakın allah aşkına bunların tesadüf olduğuna inanacak insan sayısı çok azdır. Ek olarak BOŞ BELEŞ GİREN 10 LEVELLER'e rağmen savaşı kazanmıştık bence bunun tatmin edici bir telafisi olmalı ki oyuncular oyundan soğumasın yok canım ya ben 7 level halimle şiz birasıyla girdim onu ihtiyaç sahiplerine ver sen ![]()
This is My Hell
11-11-2017, Saat: 14:40
Sanırım herkes aynı şeyden muzdarip gece 1:45 gibi oyun çöktü ben 15 dk oyuna giremedim. Bazen oyuna girebildim chat kısmı çalışmıyordu. Bazen 1 dk girebildim, sonra 10 dk düştüm.Aralıklı aralıklı girip çıkışlar oldu. saat 2:40'a kadar işkence gibi geçti dakikalar. Oyunda olan benim, benim yaşadıklarımı kimse bilemez. O yüzden şöyle oldu böyle oldu demeyin bana. Forum yine aynı şeye döndü. Herkes yağdırıyor. İnşallah adminler o savaşa ile ilgili incelemelerini bitirir insanların o kadar vakit kaybetmelerinin telafisini yapar. Sonuç olarak bu işte hem insan tarafı hem de magron tarafı zararlı çıktı.
Kimse full efektli arkadaşı kimse kesemezsiniz demesin. Ben bayınca blokta 500-700 arası can alabiliyorum 1 kişinin ölmesi çift baymaya bakar şansın varsa Son sözüm Adirakun arkadaşım. "Ayrıca pikachu karakterine sesleniyorum cheat engine ile bayıyonuz diyecek kadar ne yaşadın gerçekten". Geçen dövüş geldiğimde sağlam geldim savaşı kazanalım diye en az 40 k vururdum diyordum. Yardımcı programlarla bayma şansın artmıyor. Durum şu, Ben normal vuruşta bayınca 1 vuruş daha yapabiliyorum. Bazen şanslıysam 2 vuruş daha. Kızdığım nokta, adam normal vuruşta bayıyor, blok açıyor vuruyor, bir daha vuruyor. Elini vicdanına koy bir düşün bunu ben sana yapsam, 50 vurdum normal vuruşta bayıldın blok açtım 100, 100 iki kere daha vurdum. Bu adam böyle nasıl seri vuruyor demez misin. Ben ayıda bayınca bile bloktan çıkıp 4. vuruşu zor yapıyorum. Peşine muazzam kan dönemiyorum. O yüzden sadece kritik zamanlarda ayıyı blok açık vuruyorum. Unutulmamalıdırki blok açmak için tıkladığında bile süre kaybı yaşarsın. Hatta bazen normal vuruşta baydığımda bile daha vuramadan adam kafasını kaldırıyor. Yardımcılar programlarla ile bayma şansını değil, oyun hızını arttırıyorsun. Umarım bu sefer açık bir şekilde derdimi anlatabilmişimdir. Multi olayı basit ip check yapılsın. Bakılsın kim ne yapmış. Ama savaşa sonradan girip gelen her 3-4 levele de multi muhabbeti yapılmasın ona da dikkat edin. Ölüp savaştan çıkan arkadaşlar, gidip meydanda saatlerce savaşa girmeyen 3-4 level vardır diye herkese mesaj atıyorlardı. Ayrıca öyle savaşlarda zaten diriltme tomarı 9-10 gibi yüksek leveller değil, 3-4 level gibi üstünlük puanını doldurmayan kişiler yapar. İnşallah herkesi tatmin edici bir şekilde tamamlanır. Yoksa belirsizlik ortamında millet birbirine iftira atmaya devam eder. İyi oyunlar.
11-11-2017, Saat: 15:41
(Son Düzenleme: 11-11-2017, Saat: 15:43, Düzenleyen: - HUSRAN -.)
Kimsenin ne baymasına nede baymamasına laf etmedım daha sahsım adına konu zaten baymak yada baymamak değıl program kullanan her kımse yonetım bulur ve cezasını verır...
Burda ki konu baglantılı hesapları ben gorurken admınler gormuyormu dıyoruz? o savasta sende vardın bende vardım benım baglantılı hıc bır hesabım yok cunku sadece tek car oynuyorum. Fakat adam ıkı car oynuyor ve baglantılı hesabında gozukuyor o carı ıle gelıyor kendını dırıltıyor ve kendıne tomar basıyor. Soruyorum şimdi size bende acayım 2-3 car daha dedıgım gıbı 3 tane pc var ucunude onume alır kendımı dırıltıp dırıltıp o carlardan tomar atsam sen bu konuda kalkıpda demezmısın adam uc carı ıle gelıp savasa gırıyor ve kendınede tomar atıyor demezmısın? İşte bizde bunu diyoruz ve hala diretiyorum eger baglantılı hesabımla savasa gırmek suc değılse bızde yapalım dıyoruz en fazla 100-150 lıra harcar mahmut dızer gelırım o savaslara kendımı tomarlamaya ![]() Bu arada hepımızın bastıgı efectler cop oldu ejderler vs. savasda hıc bırımızınde alamadıgı onurlarda cabası artık... herhalde buna herkesın ayrı ayrı tıcket atmasınada gerek yok tur dıye dusunuyorum |
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Görev Bugu | B A B Y | 0 | 995 |
31-10-2019, Saat: 02:22 Son Yorum: B A B Y |
|
Zermerh bugu? | Isvcli | 0 | 1,676 |
23-06-2018, Saat: 03:25 Son Yorum: Isvcli |
|
kristal magrasında multi ? | faceless | 7 | 7,191 |
09-04-2018, Saat: 15:31 Son Yorum: MTCINE |