30-07-2019, Saat: 15:11
(30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglıkve savasında yalnız degılsın
not: dusman ırkta olsakda olan bıtenı ıyı kötü bılıyorum ve kendını hukumdar sananlara karşı elimden gelenı ardıma koymam benı bılen bılır. Bılmeyenlere de ders verılır.
Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.
Kaç kişinin cephe aldığının bir önemi yok, biz şuan yaptığımızı doğru gördüğümüz için yapıyoruz. Ailenize dil uzatanlara şöyle yaparsanız daha doğru olur diyorsanız, buyrun sizi dinliyorum. Zerre kadar empati yapabiliyorsanız kullanın ve bize önerilerinizi yazın. Buradan veya başka bir yerden.
Bilmeyenler için söylemiş olayım, 23 mayısta içerisindeki her şeyi sildiğim hesabımı hanlık kanalında "hanlık savaşı çıkarttırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyip daha sonra savaş çıkaranlar için açtım. Savaş devam ederken saldırı tomarı kapatıldı, 3 yıllık oyunda onca savaş olmuşken biz küfür edenleri keserken böyle bir tavır gördük.
Umarım bu gelen sınırlama olayında ısrarcı olup geri adım atmazsınız, çünkü 3-5 kişiyi kesmeyelim diye getirdiğiniz düzenlemeden dolayı herkesi 3 defa kesmeyi tercih ediyoruz. (Ama toplam kesilen oyuncu sayısı yapmayı düşündüğümüzün 10 katı oluyor)
Global sunucuda binlerce oyuncu için geçerli olan sistem yerine getirilen bu sistemin şuan hizmet ettiği tek grup, küfür edenler ve yardakçıları. Düşük seviye oyuncuları koruyan bir sistemin sunucuya kesinlikle gelmesi gerekirdi ama amacınız doğru olsa bile uygulamanız fiyasko. Ama siz yine de vazgeçmeyin, bu yorumu değerlendirmeyin. Çünkü sizin ailenize küfür edildiğinde esaret veya bloke atmak gibi seçenekleriniz var.
@vollcano seni harcamışlar usta, yarın bu konuyu açtığına pişman olduğunda biz seni muhtemelen hata yapıp affederiz. Tıpkı kesilmeyi hak ettiğinizde her seferinde affettiğimiz gibi. Bahsettiğin grubun varlığından da haberdarım, yönetimden izin al paylaş veya git desteğe yaz. Paylaştıklarında eksik vs varsa diğer grup üyeleri eksikleri tamamlar.
* İlk ve tek yorum, daha fazla cevap yazmayacağım konuya.
Deniz sen de biliyorsun İnsan Irkı da biliyor.Yaklaşık 2 yıldır Börü deyim.The Jokerin ban yemesiyle yönetimi gönüllü olarak devraldım.Elimden geldiğince de İnsan Irkına yakışır,en güzel şekilde sorunsuz temsil etmeye çalıştım.The joker cezasını ödeyip, oyuna döndüğünde ona söz verdiğimiz gibi Başkanlığı geri teslim ettim.
Seni harcamışlar diyerek ; sanırım İnsan ırkı içinde başlatmak istediğiniz savaştan önce ilk defa birisi gelip, konuyu baştan açması sizi şaşırttı. Öncelikle Şunu bilmelisiniz ki ; Börü Hanlığı savaşmaktan kaçınmıyor, asla da kaçınmaz. Ama savaş olacaksa da çok geçerli sebepleri olmalı ki , Irka zarar verse de yeri geldiğinde yapılır. Karşı tarafın hatasını anlaması için. Benim amacım , İnsan Irkında sizlerin hanlıkların da yer alan tanıdığımız , oyun içinde beraber hareket etttiğimiz bir çok oyuncu arkadaşlarımız var. Dolayısıyla ben bu arkadaşlara ; buradan seslenmek istedim. Çünkü sizler yönetici vasfıyla ,özellikle ve özellikle tüm hanlığı kişisel mevzularınız ya da egolarınız yüzünden olayı bütün hana yönlendirerek ; bugüne kadar bir çok yanlış savaşlar yaptınız ve savaşlar bittiğinde elimizde kocaman bi hiç kaldı ,olan İnsan ırkına oldu.Yanlış yönlendirmelerle savaşlara bir çok oyuncu dahil edildi , herkes zarar gördü.
Şimdide elinizde hiç bir geçerliliği olmayan sebeple gelip bize sataşmayana başladınız.
Ben konum da hanlık adı , kişisel çar isimleri kullanmadım. Ayrıca yorumda yapılmasını istemedim. Yukarıda bahsettiğim gibi hanlığınızdaki oyuncuların tümü olayı sorgulasın , gerçeklere ulaşsın. Savaş olacaksa öyle katılsınlar .
Kendinize ittifak kurduğunuz hanlıkta; üstünde yetkili gösterip ,altında tüm olayları organize eden kişiyi sözcü seçip, bizi Mafioyu desteklemekle suçladınız. Neymiş “ejder sırasından düşürülmesini istememişiz.” Tüm mesele bu.ve bundan dolayı 2 yıldır hiç muhatap bile olmadığımız hanlıkla bizi ; “infosunda omuz omuza” diye hitap eden kişinin kendi LİDERİNE sormasını isterim. Lideri iyi bilir bizim mafio ile ilişkilerimizi. Ayrıca herkes şunu bilsin ki; özel olarak wp tan kendisine ilişkilerimizin hangi derecede olduğu yapılan kısa ve öz konuşmayla da ispatlanmıştır. Buyursun göndersin sizlere. Siz de isteyin. Göndermezse bana ulaşın ben size atayım.
Buradan son olarak cevap veriyorum.
1cisi bizim Mafio ile beraber hareket ettiğimiz bir tane savaş , destek , instance paylaşımı vs vs savaş linki koyun önümüze biz oyunu bırakmaya hazırız.
2cisi Deniz , Ejder sırasını sen gönüllü olarak kurallı yapalım dedin. Börü olarak , sırada bir gün yanlış yaptığımız bir hareket gösterin bize. Her zaman sıramıza sadık kaldık. Herhangi bir sıkıntı sorun yaşandığında veya kurallarda değişiklik yapılmak istendiğinde hep bir araya toplandık ,konuştuk ,herkes görüşünü bildirdi ve ortak kararlarla hareket edildi. Siz mafio nun sıradan düşürülmesini istemişsiniz, Temsilcinize dendi ki (ne hikmetse sürekli hep beraber konuştuğumuz kurallar konusunda bu sefer tek adam sürdünüz önümüze o ayrı mesele tabi ki asıl meseleler bence burdan başlıyor…aşağıda son cümlemde okursunuz) özetle “biz sıramıza bakarız, Kim kesiyorsa kessin, bize sıramızı söyleyin, sıramız geldiğinde keselim.” dendi. Bu cümleden sonra biz omuz omuza mı olmuş oluyoruz. Biz Ailevi değerlere küfür edenlere karşı cephe almamakla itham edemezsiniz. Zorla ilişki kurdurup , zorunlu destek vermekle de bize yaptırım uygulayamazsınız. İşin başında yönetim var ,muhafızı var . Hak arama tercihinizin önü açık.
Çünkü siz o grupta yazılanların hiç birini yerine getirmediniz. Gelin; foruma “KÜFÜRE KARŞI ORTAK BİLDİRİMİNİ” yazın biz yine imzalayalım , yazabilirseniz , yazıyı bekliyoruz. Bizim yapabileceğimiz şey bu olur . Adam kesip biçip aynalamakla küfürün mislini geri almak “işinize gelmiyorsa” yazın. Kendi hanlıklarınızda ailevi değerlere küfür edenlerle bir arada olduğunuz, önümüze serilsin derseniz buyrun yazın. İşte tamda yukarıda açtığım konuda buna ithafendi.
(siz ittifak yaptıktan sonra ejderi biz kendi aramızda döndürelim , dj bitirelim , nasıl olsa biz güçlüyüz onlar alamaza getirdiniz olayı. Bahane uydurup sırayı bozdunuz. İlk ejderde ne oldu? geldik hakkımızla aldık. Çünkü bazı şeyleri siz yanlış hesapladınız.Hesaplamaya da devam ediyorsunuz.)