Dragons War Forum
İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... (/showthread.php?tid=11972)

Sayfalar: 1 2 3 4 5

İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - vollcano - 29-07-2019

İnsan Irkı içinde lider vasfıyla hanlık teslim edilmiş  bir takım oyuncular , oyun içindeki Magron Irkına karşı vasıfsızlıklarını , İnsanlar içinden yürütmeye çalıştıkları , uydurma bahaneler ve aslı astarı olmayan sebeplerle tekrar savaş başlatıp , çarlarını tatmin etmeyi böyle denemek istiyorlar herhalde.

Börü ve Asiller Hanlık liderlerinin içinde bulunduğu ve İnsan Irkında sözü geçen Hanlık Liderlerinin olduğu grupta yapılan konuşmalar hepimizin elinde. Neye destek verdiğimiz , neye vermediğimiz de önünüzde. Önce bunları kendi hanlığınızdaki bütün oyunculara açıklayın.

Açıklamazsanız ;  “önce oyun yönetimindeki Adminlerden başlamak istediğinizi  “ sonrasında wp tan küfür eden oyuncularla devam etmek istediğinizi ,

En sonda, orda adı geçen “yaptırım uygulayacağız dediğiniz” oyuncuları buradan ,hep beraber okuruz.

Herkes faaliyetin harekete geçip geçmediğini sorgular…Ha bu dediklerinizi yapmış olsanız zaten bu platformda olmamanız lazım.

Önce kendi dediklerinizin arkasında durmalısınız…

Sonrasında foruma yazılacak olan “KÜFÜRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ” ‘nin yazılıp yazılmadığını, yazılmış ve tüm hanlıklar altına imza atmışsa forum içinden o yazıyı da arayıp bulucağız…

Ayrıca ; Bugüne kadar aynı çatı altında birlikte oynadığımız bu oyunda ; Bazı oyuncuları hainlikle suçlayan , ancak şu an kolkola oynayan arkadaşların da açıklaması gereken çok şeyler olacaktır diye düşünüyoruz.

İnfosunda Bizden icraat istemeye kalkanlara aşağı bir not bırakıyoruz.
Yaptığınız yanlış hesaplamalardan insan ırkının da zararlı çıkacağını hatırlatırız.

https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=36982483&stat=1&server_id=0
i

Bu konu polemik amaçlı açılmamış olup , İnsan ırkını boş yere savaşa süreklemek isteyen ve mecburi savaşa dahil edilmek istenen tüm insan ırkı arkadaşlarımızı bilgilendirmek için açılmıştır.Konunun kapanmamasını rica ediyor. altına herhangi bir polemik amaçlı yorum yazılmamasını rica ediyoruz.

“Biz İnsan ırkının Magronlara karşı aldığı zafere bakarız…”

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - burber - 29-07-2019

8 kale olmasına rağmen kendileri 3 kale alıyordu bu zamana kadar bir işe yaramamasına rağmen kim ırkı koruyor tüm aynaları bana atarak mı savaşıyorlar karşı ırkla mib bu ırkın zehiridir 3 yıldır da böyle devam etti. Panzehiri savaşmak kesmekti infernal denilen oğlana karşı kimse sesini çıkaramazsa istediği gibi böyle at koşturur. Benim savaşım bitmeyecek muazzamlar vs de umrumda değil ırkta umrumda değil. 1.5 aydır hanlığıma kale bırakmadılar varsın bırakmasınlar kimsenin umrunda da değil artık oyunu oynayanlar dert etsin aylardır tek başımayım sizlere söyledim şu herifi dikkate almayın bu oğlan ilerledikçe sapıtıyor diye.

Ben 3. Yılımı doldurdum dwar da daha da oynarım elimden geldiğince de bu çocukla ve gölgesinde ki oyuncaklar ile oynarım. 
 Varsın tek başıma ejder almamdan korkup tüm hanlıklar konuşup mafioyu ejderden çıkarsın aylardır 1 kere bile geri vites yapmadım bu gurur bana infernalin yanındakilere de bu acı yeter.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - The Invoker - 30-07-2019

(29-07-2019, Saat: 21:29)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 8 kale olmasına rağmen kendileri 3 kale alıyordu bu zamana kadar bir işe yaramamasına rağmen kim ırkı koruyor tüm aynaları bana atarak mı savaşıyorlar karşı ırkla mib bu ırkın zehiridir 3 yıldır da böyle devam etti. Panzehiri savaşmak kesmekti infernal denilen oğlana karşı kimse sesini çıkaramazsa istediği gibi böyle at koşturur. Benim savaşım bitmeyecek muazzamlar vs de umrumda değil ırkta umrumda değil. 1.5 aydır hanlığıma kale bırakmadılar varsın bırakmasınlar kimsenin umrunda da değil artık oyunu oynayanlar dert etsin aylardır tek başımayım sizlere söyledim şu herifi dikkate almayın bu oğlan ilerledikçe sapıtıyor diye.

Ben 3. Yılımı doldurdum dwar da daha da oynarım elimden geldiğince de bu çocukla ve gölgesinde ki oyuncaklar ile oynarım. 
 Varsın tek başıma ejder almamdan korkup tüm hanlıklar konuşup mafioyu ejderden çıkarsın aylardır 1 kere bile geri vites yapmadım bu gurur bana infernalin yanındakilere de bu acı yeter.

ağzına saglık  Rolleyes ve savasında yalnız degılsın

not: dusman ırkta olsakda olan bıtenı ıyı kötü bılıyorum ve kendını hukumdar sananlara karşı elimden gelenı ardıma koymam benı bılen bılır. Bılmeyenlere de ders verılır.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - Mad Spawn_kullanılmayan - 30-07-2019

(29-07-2019, Saat: 20:03)vollcano Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İnsan Irkı içinde lider vasfıyla hanlık teslim edilmiş  bir takım oyuncular , oyun içindeki Magron Irkına karşı vasıfsızlıklarını , İnsanlar içinden yürütmeye çalıştıkları , uydurma bahaneler ve aslı astarı olmayan sebeplerle tekrar savaş başlatıp , çarlarını tatmin etmeyi böyle denemek istiyorlar herhalde.

Börü ve Asiller Hanlık liderlerinin içinde bulunduğu ve İnsan Irkında sözü geçen Hanlık Liderlerinin olduğu grupta yapılan konuşmalar hepimizin elinde. Neye destek verdiğimiz , neye vermediğimiz de önünüzde. Önce bunları kendi hanlığınızdaki bütün oyunculara açıklayın.

Açıklamazsanız ;  “önce oyun yönetimindeki Adminlerden başlamak istediğinizi  “ sonrasında wp tan küfür eden oyuncularla devam etmek istediğinizi ,

En sonda, orda adı geçen “yaptırım uygulayacağız dediğiniz” oyuncuları buradan ,hep beraber okuruz.

Herkes faaliyetin harekete geçip geçmediğini sorgular…Ha bu dediklerinizi yapmış olsanız zaten bu platformda olmamanız lazım.

Önce kendi dediklerinizin arkasında durmalısınız…

Sonrasında foruma yazılacak olan “KÜFÜRE KARŞI ORTAK BİLDİRİ” ‘nin yazılıp yazılmadığını, yazılmış ve tüm hanlıklar altına imza atmışsa forum içinden o yazıyı da arayıp bulucağız…

Ayrıca ; Bugüne kadar aynı çatı altında birlikte oynadığımız bu oyunda ; Bazı oyuncuları hainlikle suçlayan , ancak şu an kolkola oynayan arkadaşların da açıklaması gereken çok şeyler olacaktır diye düşünüyoruz.

İnfosunda Bizden icraat istemeye kalkanlara aşağı bir not bırakıyoruz.
Yaptığınız yanlış hesaplamalardan insan ırkının da zararlı çıkacağını hatırlatırız.

https://www.dwar.gen.tr/fight_info.php?fight_id=36982483&stat=1&server_id=0
i

Bu konu polemik amaçlı açılmamış olup , İnsan ırkını boş yere savaşa süreklemek isteyen ve mecburi savaşa dahil edilmek istenen tüm insan ırkı arkadaşlarımızı bilgilendirmek için açılmıştır.Konunun kapanmamasını rica ediyor. altına herhangi bir polemik amaçlı yorum yazılmamasını rica ediyoruz.

“Biz İnsan ırkının Magronlara karşı aldığı zafere bakarız…”

Yazılacak herşey yazılmış.Ağzına sağlık kral.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - _-_Lucifer_-_ - 30-07-2019

Onlar yüzünden İnsan ırkı magmar açmadıgına pişman. adamlar iç savaştan dolayı huzursuzlar. 

O kadar güçlü hanlıklarsa Magmarlara dalsınlar  Cool

sessizlikte 12 level insan ırkı yok  Savaşa Hazırım

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - BilalGksu - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 03:18)DeSPoT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlar yüzünden İnsan ırkı magmar açmadıgına pişman. adamlar iç savaştan dolayı huzursuzlar. 

O kadar haklısınki kardeşim  Kalp Çiçeğim

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - - BTA -_kullanılmayan - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 03:18)DeSPoT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Onlar yüzünden İnsan ırkı magmar açmadıgına pişman. adamlar iç savaştan dolayı huzursuzlar. 

Bizim raconumuz anca birbirimize keser 

birbirimizi kesmekten ayna kırmaktan sessizliğe vakit ayıramayız 

bu böyle devam ettiği taktirde her zaman magronlar bizden üstün olacak hiçbir zaman gelişemeyeceğiz 

uzaktan izliyorum sizleri azcık daha kavga edin de biraz daha küçük düşelim magronlara hayranlıkla bakalım.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - FORZABJK - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglık  Rolleyes ve savasında yalnız degılsın

not: dusman ırkta olsakda olan bıtenı ıyı kötü bılıyorum ve kendını hukumdar sananlara karşı elimden gelenı ardıma koymam benı bılen bılır. Bılmeyenlere de ders verılır.

Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.

Kaç kişinin cephe aldığının bir önemi yok, biz şuan yaptığımızı doğru gördüğümüz için yapıyoruz. Ailenize dil uzatanlara şöyle yaparsanız daha doğru olur diyorsanız, buyrun sizi dinliyorum. Zerre kadar empati yapabiliyorsanız kullanın ve bize önerilerinizi yazın. Buradan veya başka bir yerden.

Bilmeyenler için söylemiş olayım, 23 mayısta içerisindeki her şeyi sildiğim hesabımı hanlık kanalında "hanlık savaşı çıkarttırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyip daha sonra savaş çıkaranlar için açtım. Savaş devam ederken saldırı tomarı kapatıldı, 3 yıllık oyunda onca savaş olmuşken biz küfür edenleri keserken böyle bir tavır gördük. 
Umarım bu gelen sınırlama olayında ısrarcı olup geri adım atmazsınız, çünkü 3-5 kişiyi kesmeyelim diye getirdiğiniz düzenlemeden dolayı herkesi 3 defa kesmeyi tercih ediyoruz. (Ama toplam kesilen oyuncu sayısı yapmayı düşündüğümüzün 10 katı oluyor)

Global sunucuda binlerce oyuncu için geçerli olan sistem yerine getirilen bu sistemin şuan hizmet ettiği tek grup, küfür edenler ve yardakçıları. Düşük seviye oyuncuları koruyan bir sistemin sunucuya kesinlikle gelmesi gerekirdi ama amacınız doğru olsa bile uygulamanız fiyasko. Ama siz yine de vazgeçmeyin, bu yorumu değerlendirmeyin. Çünkü sizin ailenize küfür edildiğinde esaret veya bloke atmak gibi seçenekleriniz var.

@vollcano seni harcamışlar usta, yarın bu konuyu açtığına pişman olduğunda biz seni muhtemelen hata yapıp affederiz. Tıpkı kesilmeyi hak ettiğinizde her seferinde affettiğimiz gibi. Bahsettiğin grubun varlığından da haberdarım, yönetimden izin al paylaş veya git desteğe yaz. Paylaştıklarında eksik vs varsa diğer grup üyeleri eksikleri tamamlar. 

* İlk ve tek yorum, daha fazla cevap yazmayacağım konuya.

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - ISMET - 30-07-2019

Hakkımız ve sıramız olan ejderi kestikten sonra başlayan yoğun saldırılardan, düşük levellerimin sürekli güllelenmesinden sonra yapılan bu tarz kışkırtmalara karşı kendi grubumda küfürler ettiğim iddia ediliyor, diyelim öyle benim kendi özel alanımda ettiğim küfür ayıp da, bana karşı alalen namusuma laf atan, ağza alınmayacak sözler söyleyen (hem de 2 kere) sözüm ona 'adamların' yaptığı ayıp değil mi? Ne yapmam lazım? Benim de milleti tehdit edip infonuza yazın diyip ifşalamam mı gerekiyor yanıma adam çekmek için? Adamlarıma oyun bırakıtırıp yönetimi başka servera geçeriz diye tehdit mi etmem lazım? Hala içinizde barındırdığınız bu çocuklarla gelip ''bize küfür ettiler'' diye ağlamanız o kadar komik ki. Ailevi değerlere küfür suçundan ban yiyen adamı ben sizin yaptığınız gibi erkekçe(!) düşüklerinize dalmaya başladım diye handan atıp banı bitince hana geri aldınız. Cidden çok samimisiniz küfüre karşı olan bu narin ince ruhunuzla. Diğer han liderlerine yani ''MAFIO küfür etmiş, biz küfür sevmiyoruz ejdere girmesinler'' diyenlere postayla bu küfürlerin ekran görüntülerini attım adamlar postayı bile silmiş cevap bile yok.Smile Yani samimiyet akıyor hepsinden. Ya da korku. Oyun sohbetinden edemedikleri tehditleri de discord üstünden diğer hanlara ettiklerini de biliyoruz. Konuyu kısa tutucam ben ne kadar anlatsam da korku nelere kadir ses çıkaramıyor yaşını başını almış adamlar bile bu çocuklara. Gram saygı, selam sabah beklemeyin şu saatten sonra korkarak oyun oynayın abi(!)ler.

Bunların üstüne hala zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışan arkadaşlar, kendi kafalarına göre kural koyup (önceki kuralı da bunlar koyup kendileri bozmuştu bilen bilir ejdersevdalı arkadaşları) o ara savaşan hanlıklar sırayla ejderi kesecek kesemediği için diyor ve ejderi kesiyor ama MAFIO kesmeyecek onlar küfür etti diyor? Ee sizin adamlarınız ettiği ne ? Direk oyundan. Ban da yediler. Hafızanız da mı bi problem var? Hanlık liderlerine MAFIO ınstance yapmayacak, kale almayacak, ejdere girmeyecek diye discord üstünden tehdit konuşmaları yapıyorsunuz bir de yüzsüzce utanmazca.

Olaya geri dönecek olursak Arkadaş listemde Börü'den kimse olmamasına rağmen, yönetimiyle mazide sorunlar yaşamamıza rağmen kendisinden daha güçlü ve köklü hanlıklar gibi korkmamış aksine bu tehditlere kulak asmamışlar, üstüne de bu siz MAFIO'ya destek çıkıyorsunuz diyip bu sefer de bu hanlığın çar olarak güçsüzlerine saldırmaya başlamışlardır. Amaçları dj ve cellattan başka bir şey değildir hala göremeyen arkadaşlar varsa çaldıkları ejderleri ve daldıkların adamların güçlerine baksınlar. Bizim burda 9-10 keserler arenada Kabusla pikaçuya yarım saat ölü dururlar dayak yememek için. Sonuç olarak Ben Börü hanlığına 2-3 kendini admin sanan kapalı info ile anca rütbesiz düşük level kesen bu eski baş muhafızlara(!) el pençe divan durmadıkları için teşekkür ederim. Bi duruşu, onuru olan nadir insan hanlıkları kaldı. Onların namusu değerli bizimki değersiz mi?

İyi oyunlar

Cvp: İnsan Irkı'nın yanlış yürüdüğü yollardan kesitler... - burber - 30-07-2019

(30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglık  Rolleyes ve savasında yalnız degılsın

Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.

Kaç kişinin cephe aldığının bir önemi yok, biz şuan yaptığımızı doğru gördüğümüz için yapıyoruz. Ailenize dil uzatanlara şöyle yaparsanız daha doğru olur diyorsanız, buyrun sizi dinliyorum. Zerre kadar empati yapabiliyorsanız kullanın ve bize önerilerinizi yazın. Buradan veya başka bir yerden.

Bilmeyenler için söylemiş olayım, 23 mayısta içerisindeki her şeyi sildiğim hesabımı hanlık kanalında "hanlık savaşı çıkarttırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyip daha sonra savaş çıkaranlar için açtım. Savaş devam ederken saldırı tomarı kapatıldı, 3 yıllık oyunda onca savaş olmuşken biz küfür edenleri keserken böyle bir tavır gördük. 
Umarım bu gelen sınırlama olayında ısrarcı olup geri adım atmazsınız, çünkü 3-5 kişiyi kesmeyelim diye getirdiğiniz düzenlemeden dolayı herkesi 3 defa kesmeyi tercih ediyoruz. (Ama toplam kesilen oyuncu sayısı yapmayı düşündüğümüzün 10 katı oluyor)

Global sunucuda binlerce oyuncu için geçerli olan sistem yerine getirilen bu sistemin şuan hizmet ettiği tek grup, küfür edenler ve yardakçıları. Düşük seviye oyuncuları koruyan bir sistemin sunucuya kesinlikle gelmesi gerekirdi ama amacınız doğru olsa bile uygulamanız fiyasko. Ama siz yine de vazgeçmeyin, bu yorumu değerlendirmeyin. Çünkü sizin ailenize küfür edildiğinde esaret veya bloke atmak gibi seçenekleriniz var.

@vollcano seni harcamışlar usta, yarın bu konuyu açtığına pişman olduğunda biz seni muhtemelen hata yapıp affederiz. Tıpkı kesilmeyi hak ettiğinizde her seferinde affettiğimiz gibi. Bahsettiğin grubun varlığından da haberdarım, yönetimden izin al paylaş veya git desteğe yaz. Paylaştıklarında eksik vs varsa diğer grup üyeleri eksikleri tamamlar. 

* İlk ve tek yorum, daha fazla cevap yazmayacağım konuya.

Öncelikle ben Fatih abinin ailevi değerlerine küfür etmedim ve bunu bizzat kendisi arayıp yanlış anlaşılma olduğunu anlattım senin gibi kimse ailevi değerlerini gülle atarak aramadı bunu bil öyle bilmediğin işlere zıplama.

2. Sine gelirsek elbette düşük levelleri koruyacaktı diyorsun mibten başka bu kadar düşük bütçeli insanların olduğu başka hanlık yok 3 4 levellere gülle atan sizsiniz yazdığın yorumda biz atmışız gibi bahsetmişsin az utan la.

Hesabındaki her şeyi silip banlıyken bile bizleri tehdit eden bir şahıssın sen gelip burada yok başkaları savaş çıkardı vs deme insan da utanma olur 3 yıldır herkes bilir tehdit edilince zıvanadan çıktığımı.

Edit: Benim olayım ile başka hanlıkların olayları kesişmemektedir iki savaşı asla tek bir sebebe bağlama börü ile veya diğer hanlıklarla vs benim yüzümden değil senin menfaatçi birisi olduğunu ve insanlarla tepeden konuştuğunu hissettikleri öğrendikleri için sana cephe aldılar ben kendimi tek sanıyordum sağ olsun magi dostlarımdan da destekleyen çokça insan varmış varolsunlar.