01-03-2018, Saat: 19:53
(01-03-2018, Saat: 19:48)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:senin yaptığın tek şey demagoji yapıp kendinizi eziklemek yenilgilere bahane bulmak başka bir şey değil bizim de kaç savaş sunaklarımızın gelmediği oldu dövüşe girer girmez sunakları gelen magronlar da oldu insanlar da sadece 103 muazzam savaşa girmişsin senin tam 4 katın muazzam savaşım var benim madem magronların sunaklarının gelmediklerinden o kadar eminsin buyur gel arada platoya da takip et bakalım neler oluyormuş.(01-03-2018, Saat: 19:41)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz hiçbir şey söylemiyorsunuz boş konuşan da sizsiniz sürekli o olmuyor bu olmuyor bayamıyoruz sunak gelmiyor, gelmiyordu gerekli konuları yazdık düzeltildi bizimkiler bozuldu bir tek pikachu yorum yaptı mert gibi hiçbiriniz sesinizi çıkartmadınız şimdi boşa zıplamayın gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. sunak çalışmıyor diyorsun daha madalyan bile yok yönetim uzun zaman hiçbir şey yapmadı kimse ağzını açmadı inlerinden çıkmadı şimdi bir ton şey yapmaya başladı malikane-sunak-petler-yaylar ne oluyorsa bir anda yönetim çalışmıyor denmeye başlandı! Adamları da yaptıkları işten pişman etmeyin.Ben hiçbir zaman yönetim çalışmıyor demedim bu oyunu oynuyorsam beğendiğim içindir , ikinci olarak sunakların gelmediğini veya size erken geldiğini görmem için bende madalya olması gerekmiyor birazcık aklını kullanarak mukayese edebilirsin (ki bunu adminler bile söylediler). Ben her durumda her haksızlığa karşı sesimi yükseltirim , konulara salça olmak için forum dolaşmıyorum , tabi siz de böyle yapıyor değilsiniz (!) , burda şikayetim adminler çalışmıyor değil gözümün önünde arkadaşım arena döndü saavaşı kazansalar bile arenayı kaybedeceklerdi çünkü küreleri sayılmadı , süper vuruşları çalışmıyor (yine gözlerimle gördüm ki insan ırkının o savaş özelinde çalışıyordu) attığı ticketa gelen cevaplar baştan savar cinsten olduğu için ve açılmadığı için yeni ticket atamadı ve foruma yazdı. Ben de destek oluyorum. eğer varsa senin de bir sıkıntın belirt ve destek olalım . Demişsin ya gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. Tabi ki yaptı ancak yine telkinler üzerine. Bizim işimiz telkin etmek onların işi düzeltmek ben işimi yapıyorum onlar da işini yapıyor. Sen de işine bak olur mu ?
MY PRECIOUSSSS!