Dragons War Forum
Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! (/showthread.php?tid=7520)

Sayfalar: 1 2

Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - B A B Y - 01-03-2018

Sayın adminler ve oyun yöneticileri.. Bir hizmet işi vermektesiniz lütfen güzel verin..

Oyunda oluşan buglardan, oyun yönetiminin oyuncuları dinlememesinden, oyuna yönetimin yeterli özeni göstermemesinden aşırı şikayetçiyim..

1 haftadır başarımlarım derecelendirmede infomdan 10 fazla görünüyor ikisinden biri hatalı düzeltilmesi talebiyle ticket attım.. Her sabah 5 te yenilenir derecelendirmeye kaydedilir dediniz - ki bunu ben de biliyorum - düzeltilmedi.. ticketa tekrar cevap yazdım 2 gündür dönen yok.. Süper vuruşlar maçın ortasında bozuluyor, bütün strateji çöp oluyor dümdüz vurmaya başlıyoruz.. Meslek kasarken başarısız elde etme birkaç gün önceye kadar sorun devam ediyordu şimdi ne bilmiyorum.. vs vs.. Bug üstüne bug ticket atacağım mevcut ticketıma cevap vermediğiniz için yenisini atamıyorum.. 

En son şunu yaşadım
https://www.dwar.gen.tr/instance_stat.php?instance_id=1814311&finish=0
Bu arenada küre verdik son dövüşü kaybettik, çıktık kürelerimiz de sayılmamış skor 5-0 gözüküyor.. 200 onurun derdine düştüm çok doldum arkadaşlar.. Lütfen biraz daha özen.. İlginiz için şimdiden teşekkürler...

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - -Bacchus- - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:09)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminler ve oyun yöneticileri.. Bir hizmet işi vermektesiniz lütfen güzel verin..

Oyunda oluşan buglardan, oyun yönetiminin oyuncuları dinlememesinden, oyuna yönetimin yeterli özeni göstermemesinden aşırı şikayetçiyim..

1 haftadır başarımlarım derecelendirmede infomdan 10 fazla görünüyor ikisinden biri hatalı düzeltilmesi talebiyle ticket attım.. Her sabah 5 te yenilenir derecelendirmeye kaydedilir dediniz - ki bunu ben de biliyorum - düzeltilmedi.. ticketa tekrar cevap yazdım 2 gündür dönen yok.. Süper vuruşlar maçın ortasında bozuluyor, bütün strateji çöp oluyor dümdüz vurmaya başlıyoruz.. Meslek kasarken başarısız elde etme birkaç gün önceye kadar sorun devam ediyordu şimdi ne bilmiyorum.. vs vs.. Bug üstüne bug ticket atacağım mevcut ticketıma cevap vermediğiniz için yenisini atamıyorum.. 

En son şunu yaşadım
Bu arenada küre verdik son dövüşü kaybettik, çıktık kürelerimiz de sayılmamış skor 5-0 gözüküyor.. 200 onurun derdine düştüm çok doldum arkadaşlar.. Lütfen biraz daha özen.. İlginiz için şimdiden teşekkürler...
kesinlikle katılıyorum kardeşim birkaç gündür 2 şer saat bakım oluyor sayın adminler bu konularla biraz ilgilenir misiniz ? magronlara sunak gelmez , magronların süper vuruşları çalışmaz. en azından eşit şartlarda olmayı çok görmeyin. kolay gelsin

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - burber - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:14)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:09)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sayın adminler ve oyun yöneticileri.. Bir hizmet işi vermektesiniz lütfen güzel verin..

En son şunu yaşadım
kesinlikle katılıyorum kardeşim birkaç gündür 2 şer saat bakım oluyor sayın adminler bu konularla biraz ilgilenir misiniz ? magronlara sunak gelmez , magronların süper vuruşları çalışmaz. en azından eşit şartlarda olmayı çok görmeyin. kolay gelsin
dalga mı geçiyorsun sen daha ne sunağı istiyorsunuz ? 2 şer saat bakımlar babalarının hayrına olmuyor bir şeyler bozuluyor düzeltiyorlar ki oluyor 2 saat bakım yapıp yan gelip yatmıyorlar. Magroların süper vuruşları çalışmıyormuş bak şu işe ya insanlar da yok böyle bir şey dimi her şey tıkırın da çalışıyor. Biraz objektif olun kendi ırkını savunucam derken demagoji yapıyorsunuz kendinizi acındırmayın size ne oluyorsa bize de o oluyor.

(01-03-2018, Saat: 19:27)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:14)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle katılıyorum kardeşim birkaç gündür 2 şer saat bakım oluyor sayın adminler bu konularla biraz ilgilenir misiniz ? magronlara sunak gelmez , magronların süper vuruşları çalışmaz. en azından eşit şartlarda olmayı çok görmeyin. kolay gelsin
dalga mı geçiyorsun sen daha ne sunağı istiyorsunuz ? 2 şer saat bakımlar babalarının hayrına olmuyor bir şeyler bozuluyor düzeltiyorlar ki oluyor 2 saat bakım yapıp yan gelip yatmıyorlar. Magroların süper vuruşları çalışmıyormuş bak şu işe ya insanlar da yok böyle bir şey dimi her şey tıkırın da çalışıyor. Biraz objektif olun kendi ırkını savunucam derken demagoji yapıyorsunuz kendinizi acındırmayın size ne oluyorsa bize de o oluyor.
burda boş boş konuşup adamın asabını bozma biz ne gördüysek onu söylüyoruz eğer bir savaşta benim süper vuruşum çalışmıyor da rakibiminki çalışıyorsa tabi ki konuyla alakalı sitem edicem. kraldan çok kralcılarla muhatap oluyoruz.

(01-03-2018, Saat: 19:33)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:27)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: dalga mı geçiyorsun sen daha ne sunağı istiyorsunuz ? 2 şer saat bakımlar babalarının hayrına olmuyor bir şeyler bozuluyor düzeltiyorlar ki oluyor 2 saat bakım yapıp yan gelip yatmıyorlar. Magroların süper vuruşları çalışmıyormuş bak şu işe ya insanlar da yok böyle bir şey dimi her şey tıkırın da çalışıyor. Biraz objektif olun kendi ırkını savunucam derken demagoji yapıyorsunuz kendinizi acındırmayın size ne oluyorsa bize de o oluyor.
burda boş boş konuşup adamın asabını bozma biz ne gördüysek onu söylüyoruz eğer bir savaşta benim süper vuruşum çalışmıyor da rakibiminki çalışıyorsa tabi ki konuyla alakalı sitem edicem. kraldan çok kralcılarla muhatap oluyoruz.

siz hiçbir şey söylemiyorsunuz boş konuşan da sizsiniz sürekli o olmuyor bu olmuyor bayamıyoruz sunak gelmiyor, gelmiyordu gerekli konuları yazdık düzeltildi bizimkiler bozuldu bir tek pikachu yorum yaptı mert gibi hiçbiriniz sesinizi çıkartmadınız şimdi boşa zıplamayın gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. sunak çalışmıyor diyorsun daha madalyan bile yok yönetim uzun zaman hiçbir şey yapmadı kimse ağzını açmadı inlerinden çıkmadı şimdi bir ton şey yapmaya başladı malikane-sunak-petler-yaylar ne oluyorsa bir anda yönetim çalışmıyor denmeye başlandı! Adamları da yaptıkları işten pişman etmeyin.

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - B A B Y - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:41)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:33)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: burda boş boş konuşup adamın asabını bozma biz ne gördüysek onu söylüyoruz eğer bir savaşta benim süper vuruşum çalışmıyor da rakibiminki çalışıyorsa tabi ki konuyla alakalı sitem edicem. kraldan çok kralcılarla muhatap oluyoruz.

siz hiçbir şey söylemiyorsunuz boş konuşan da sizsiniz sürekli o olmuyor bu olmuyor bayamıyoruz sunak gelmiyor, gelmiyordu gerekli konuları yazdık düzeltildi bizimkiler bozuldu bir tek pikachu yorum yaptı mert gibi hiçbiriniz sesinizi çıkartmadınız şimdi boşa zıplamayın gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. sunak çalışmıyor diyorsun daha madalyan bile yok yönetim uzun zaman hiçbir şey yapmadı kimse ağzını açmadı inlerinden çıkmadı şimdi bir ton şey yapmaya başladı malikane-sunak-petler-yaylar ne oluyorsa bir anda yönetim çalışmıyor denmeye başlandı! Adamları da yaptıkları işten pişman etmeyin.

Sanki kendi sunağından bahsediyor allahım ya Big Grin oyuna yeni getirilen heyecandan dolayı takdir ettik şimdi dediğimizi alıp çarpıtıyorsun..

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - JAHR_kullanılmayan - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:27)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:14)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: kesinlikle katılıyorum kardeşim birkaç gündür 2 şer saat bakım oluyor sayın adminler bu konularla biraz ilgilenir misiniz ? magronlara sunak gelmez , magronların süper vuruşları çalışmaz. en azından eşit şartlarda olmayı çok görmeyin. kolay gelsin

KeLLL Kendinee GeLLL .  Ezbere ve cocuksa konuşmalarındanda bıktık :S  herşeye atlamak zorundamsın..

(01-03-2018, Saat: 19:43)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:41)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı: siz hiçbir şey söylemiyorsunuz boş konuşan da sizsiniz sürekli o olmuyor bu olmuyor bayamıyoruz sunak gelmiyor, gelmiyordu gerekli konuları yazdık düzeltildi bizimkiler bozuldu bir tek pikachu yorum yaptı mert gibi hiçbiriniz sesinizi çıkartmadınız şimdi boşa zıplamayın gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. sunak çalışmıyor diyorsun daha madalyan bile yok yönetim uzun zaman hiçbir şey yapmadı kimse ağzını açmadı inlerinden çıkmadı şimdi bir ton şey yapmaya başladı malikane-sunak-petler-yaylar ne oluyorsa bir anda yönetim çalışmıyor denmeye başlandı! Adamları da yaptıkları işten pişman etmeyin.

Sanki kendi sunağından bahsediyor allahım ya Big Grin oyuna yeni getirilen heyecandan dolayı takdir ettik şimdi dediğimizi alıp çarpıtıyorsun..

edemez arkadaşım ne kendi sunağından ne kendi ırkının sunağından şikayet edemez öyle bir hakkı yok , evet uzun zaman sorun yaşadınız sunak konusun da geldik yorumumuzu yaptık yönetime kendimiz özelden yazdık ne oldu sunaklarınız düzeltildi ne oldu adminler size 20 dk fazla tomarlayarak destansı hediye etti ve düzeltildi burada yok magilerin sunağı gelmiyor yok SADECE MAGİLERİN vuruşları bozuk demek siz haksız zafer alıyorsunuz demekle aynı şey. Bu kadar insanın emeğini saçma sapan yalanlar ile yoksayamaz hiçkimse. bir sorunu varsa insan ırkının canını sıkmadan desteğe yazar olur biter.

(01-03-2018, Saat: 19:41)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:33)Brevis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: burda boş boş konuşup adamın asabını bozma biz ne gördüysek onu söylüyoruz eğer bir savaşta benim süper vuruşum çalışmıyor da rakibiminki çalışıyorsa tabi ki konuyla alakalı sitem edicem. kraldan çok kralcılarla muhatap oluyoruz.

Ben hiçbir zaman yönetim çalışmıyor demedim bu oyunu oynuyorsam beğendiğim içindir , ikinci olarak sunakların gelmediğini veya size erken geldiğini görmem için bende madalya olması gerekmiyor birazcık aklını kullanarak mukayese edebilirsin (ki bunu adminler bile söylediler). Ben her durumda her haksızlığa karşı sesimi yükseltirim , konulara salça olmak için forum dolaşmıyorum , tabi siz de böyle yapıyor değilsiniz (!) , burda şikayetim adminler çalışmıyor değil gözümün önünde arkadaşım arena döndü saavaşı kazansalar bile arenayı kaybedeceklerdi çünkü küreleri sayılmadı , süper vuruşları çalışmıyor (yine gözlerimle gördüm ki insan ırkının o savaş özelinde çalışıyordu) attığı ticketa gelen cevaplar baştan savar cinsten olduğu için ve açılmadığı için yeni ticket atamadı ve foruma yazdı. Ben de destek oluyorum. eğer varsa senin de bir sıkıntın belirt ve destek olalım . Demişsin ya gerekli düzenlemeleri yönetim yaptı. Tabi ki yaptı ancak yine telkinler üzerine. Bizim işimiz telkin etmek onların işi düzeltmek ben işimi yapıyorum onlar da işini yapıyor. Sen de işine bak olur mu ?

Cvp: Biraz oyunla ilgilenin lütfen! - B A B Y - 01-03-2018

(01-03-2018, Saat: 19:47)burber Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(01-03-2018, Saat: 19:43)KomandanteK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sanki kendi sunağından bahsediyor allahım ya Big Grin oyuna yeni getirilen heyecandan dolayı takdir ettik şimdi dediğimizi alıp çarpıtıyorsun..

edemez arkadaşım ne kendi sunağından ne kendi ırkının sunağından şikayet edemez öyle bir hakkı yok , evet uzun zaman sorun yaşadınız sunak konusun da geldik yorumumuzu yaptık yönetime kendimiz özelden yazdık ne oldu sunaklarınız düzeltildi ne oldu adminler size 20 dk fazla tomarlayarak destansı hediye etti ve düzeltildi burada yok magilerin sunağı gelmiyor yok SADECE MAGİLERİN vuruşları bozuk demek siz haksız zafer alıyorsunuz demekle aynı şey. Bu kadar insanın emeğini saçma sapan yalanlar ile yoksayamaz hiçkimse. bir sorunu varsa insan ırkının canını sıkmadan desteğe yazar olur biter.
Bak güzel arkadaşım canını ben sıkmıyorum.. Kendin edip kendin buluyorsun.. Desteğe yazamıyorum yazdım en başta nesini anlamadın.. Ben de seninle tartışmak için konu açmıyorum buraya sırf..