11-02-2018, Saat: 13:40
(11-02-2018, Saat: 12:11)Pikachu Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Benim beklediğim buydu ortamı geren şey belirsizlik oluyor.
- Seviye sınırı Yaza kadar kalkmayacak yada 10 seviye toplamı 200 olana kadar açılmayacak.
- Magronlarda Toplam 40 Aktif 10 seviye var, İnsanlarda Toplam 58 Aktif 10 Seviye var Toplasanız 100 oyuncu etmiyor. Toplam aktif oyuncu içerisinde
Sadece sayı olarak bakmanın doğru olacağını düşünmüyorum. Önceki server çok daha fazla oyuncu vardı ve neredeyse bu kadar 10 level varken 11 level açılmıştı. (Doğru mu yanlış mı uygulama yapıldı ona siz karar verirsiniz)10 levellerin payı önceki servera göre şuan daha fazla. 10 levelde sıkışmalar olduğunda daha fazla sıkıntı ve baskı artacaktır. Bunun nedeni de av sırasında ortaya çıkacak kavgalar olacak
Valla buna yapabileceğiniz hiçbir şey yok. İki ucu keskin bıçak. İki şey kesin. Birincisi, 11 leveli açarsanız 11 level üstü ve altı arasında ciddi bir güç farkı olacak. İkincisi, ne zaman açarsanız açın 10 level altında birileri kalacağı kesin.
- limiti kaldırmam halinde arkanızdan gelecek olan oyuncular ile aranızda uçurumlar olacak.
Koruyucu zombileri 11 levelsiz büyü zehri olmadan kesmek çok sıkıntılı. Kesilir mi evet kesilir ama masrafı ve alacağı süreye değmez diye düşünüyorum. Bunun yerine Haldebor gibi kalelerin açılıp Hanlık savaşlarının olması hareketlilik getirebilir.
- Kaleleri açtık başvuran yok
Her oyuncu önce çıkarını sonra alacağı keyfi düşünür
- PvP savaşı düzenlenir her hafta katılan yok
PvPlere katılımın olmayışının temel nedeni önceki serverda olduğu gibi hediye, katılım onur hediyesi, ve zararda 1-2-3. sıralamaya girenlere onur verilmemesi olabilir. Son düzenlediğiniz PvPler bu görüşümü desteklemektedir. Ayrıca haberlerde ilk 3 e girenlerin isimlerinin yayınlanması, reklam, ego, kendini tatmin ne derseniz diyin bunun gibi sebeplerden dolayı insanlar girecektir savaşa.
Herkese iyi pazarlar
Oyunu bilmiyormuş gibi konuşup boşuna laf ebeliği yapmayın arkadaşım..
11 açmak tabiki yönetimin görevi fakat o kadar basit birşey değil zamanla olacak birşey.Örnek veriorum " Kaos Kapılarının " açılması kaosda her yaratığın farklı olması , canları , görünüşleri vsvs daha 11 levelin sihirleri var ve daha bir çok şey . Tek zorunuza giden şey sizin o paralarla yaptığınız hesapların ,parasız yapılan çarları sindiremiyorsunuz . Devam edin böyle gülüyorum , sevimli oluyorsunuz pikaçu ve diğerleri