Dragons War Forum
11 level açılsada rekabet başlasa - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: 11 level açılsada rekabet başlasa (/showthread.php?tid=7204)

Sayfalar: 1 2

11 level açılsada rekabet başlasa - CAKIR - 06-02-2018

Selam arkdaşlar bu konuyu açma sebebim herkesin eşitliği ne zamana kadar sürecek adama dövüşçüden  geldi savaş uzmanına kadar dün başlıyan kişi bu gün rütbeler havalar da uçuşuyor 11 level gelsede tadımız tuzumuz yerine gelse bu gidişle herkes eşit şartlarda oynar bir anlamı kalamz şuan oyunda  ala biliceğim tüm hayranların malzmelerini bile hazırladım o derece  biran önce açsanız şu levelide artık enerjimiz yerine gelse

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - Fight4Freedom - 06-02-2018

(06-02-2018, Saat: 15:25)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkdaşlar bu konuyu açma sebebim herkesin eşitliği ne zamana kadar sürecek adama dövüşçüden  geldi savaş uzmanına kadar dün başlıyan kişi bu gün rütbeler havalar da uçuşuyor 11 level gelsede tadımız tuzumuz yerine gelse bu gidişle herkes eşit şartlarda oynar bir anlamı kalamz şuan oyunda  ala biliceğim tüm hayranların malzmelerini bile hazırladım o derece  biran önce açsanız şu levelide artık enerjimiz yerine gelse
Evet

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - burber - 06-02-2018

(06-02-2018, Saat: 15:25)utame Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkdaşlar bu konuyu açma sebebim herkesin eşitliği ne zamana kadar sürecek adama dövüşçüden  geldi savaş uzmanına kadar dün başlıyan kişi bu gün rütbeler havalar da uçuşuyor 11 level gelsede tadımız tuzumuz yerine gelse bu gidişle herkes eşit şartlarda oynar bir anlamı kalamz şuan oyunda  ala biliceğim tüm hayranların malzmelerini bile hazırladım o derece  biran önce açsanız şu levelide artık enerjimiz yerine gelse

ben 7 level de savaşçıydım hiç üstüme alınmıyorum abi Smile))) benim daha rutbeme 500k varken açılsın diyordum şimdi söylersem şu tepkiyi alıcam "tabii senin rütbe tamam açılsın tuzun kuru " o yüzden bir şey demiyorum büyülerden nefret eden birisi olan ben bile hemen açılmasa da hızlandırıldığını adminlerden duymak istiyorum.

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - - BERK -_kullanılmayan - 06-02-2018

açılsın açılmalı ama şu görünürde açılacağına dair hiçbir gelişme yok daha uzun süre açılmayacağını düşünüyorum şahsen onur kasmak zaten herkes için daha rahat geliyor 10 levelde 4-5 günde bir rütbe atlanabiliyor rahat işin sonunda herkes rütbeli olacak zaten bekliyoruz şimdilik bakalım ama bir gelişme duymak istiyor herkes

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - HisseT - 06-02-2018

Oyunun ilk gününden beri burada olan bir oyuncu olarak değerlendirmek istiyorum.

Sürekli takıla takıla ilerleyen bir oyun ve oyunda para yatıran ve emek ile oynayan bir kesim var.
Baktığımız zaman bir kesim bu durumdan memnun ama diğer kesim sürekli mağdur.Şu saatten sonra yapılması gereken bir şey var oda belirli bir tarih verilerek bekleyen oyuncuların oyundan kopmasını engellemek.Sessizliğe iniyoruz gelen yok hep aynı kişiler adamlar da haklı hayranlar tamam rütbe tamam kaynak sınırsız ama lvl yok.

Aklıma takılan bir şey daha var,eğer lvl sınırı açılacaksa kaça kadar açılacak.Gidip gene bir yerde tıkanacak mıyız?
Tıkanacak ise bu sefer farklı bir yöntem denenmeli ve tecrübe ve onur kısıtlaması gelmeli.Sınır açıldığı gibi  1 ay sonra forumda hadi lvl açın beklemekten sıkıldık gibi konular görmek ben kendi adıma istemiyorum ve diğer oyuncular da istemeyecektir.

Yönetim bu konu hakkında ya detaylı bir yorum yapmalı ya da her hangi bir sosyal mecradan yayın yaparak sorulara tek tek cevap verirse oyuncuları bir nebze rahatlatacaklarını düşünüyorum.

Ben yavaş yavaş kasılarak kendi emeğimle gelen biri olarak daha lvl ve rütbe mi sınıra dayamadan lvl sınırının açılmasını kimin daha güçlü ve rekabetçi olduğunu görmek istiyorum.

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - ELSAD - 11-02-2018

Evet Evet Evet

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - Wolverine - 11-02-2018

Merhaba,
Bu konuları görmekten ve bana buna benzer sorular almaktan sıkıldım işin gerekçesi ve nedenlerini aşağıda yazıp yatacağım tekrarı olmazsa bu konunun memnun olacağım.

Magronlarda Toplam 40 Aktif 10 seviye var 
İnsanlarda Toplam 58 Aktif 10 Seviye var 
Toplasanız 100 oyuncu etmiyor. Rakamlar çok düşük limiti kaldırmam halinde arkanızdan gelecek olan oyuncular ile aranızda uçurumlar olacak. En önemlisi büyüler açılacak dövüş alanları girilemez hal alacak.
Bunun yanı sıra 11 açalım 12 isteyeceksiniz bizi en iyi en fazla ben tanırım bilirim.
Görevler tamamlana kadar savaş ekranında düzelecek bazı değişiklikler tamamlana kadar 
Seviye sınırı Yaza kadar kalkmayacak yada 10 seviye toplamı 200 olana kadar açılmayacak.

Aşağıda yazacağım yorum tamamen kendi kişisel yorumudur lütfen yönetimsin yöneticisin böyle diyemezsin demeyiniz zaten konuda konu dışında!

Oyunda yapılacak bişi kalmadı diyen arkadaşlar Platoda savaş sadece onur için mi giriyorsunuz. Rakip pataklamanın hiç mi keyfi yok, kaynak toplamanın bunu satmanın kendinize iksir tomar yapmanın handaşlar ile paylaşmanın diğer arkadaşlarının yükselmesine yardımcı olmanın keyfi demi yok o kadar mı canınız sıkkın üşengeç hal aldınız. Nerede rütbesi yükseklerin askerlere yardımı. İttifakalarınız varmı? Malikaneler açtık kimse geliştirmemiş Kaleleri açtık başvuran yok PvP savaşı düzenlenir her hafta katılan yok ondan sonra SON SAVAŞ diye genele yüklenirsiniz sebebi belli zaten almışın alacağın onuru hep kendini düşün..Admin seni düşünüp pvp açmış..  Adminim etkinlik yapın dövüş alanlarına girsin millet diyorsunuz e bu oyunculara zorla onur kastırıyor um böyle saçmalık olabilirmi. Tallar etkinliği yapın diyorsunuz zaten tallardan kafam kadar onur geliyor daha ne etkinliği ondan sonra rütbeye dayandık hadi açın 11 i öyle olmuyor bu işler bekleyeceksiniz diğer oyuncularında hakları var onlarda bu pastadan yiyecekler neyse sonra Event yapılır bu event olmamış işte event olsun diye yapılmış o kadar uğraş 2 pırlanta için mi evet 2 pırlanta için insanın sinirleri ile oynuyorsunuz bundan sonra olumsuz yorum atanların benim ayarlarım ile oynayanların direkt karakter ayarları ile oynayacağım. Petler geldi kasan yok size ne yapsak bilemedim her şeye bir üşengeçliğimiz var Gelişin Güzelleşin tüm madalyalar kırmızı oldumu yok. Hayran turnuvası yaptık katılan yok Arenalar boş mabedler boş mağaralar boş neden boş kimse uğraşmak istemiyor Magronlar ile İnsanların Irk kavgasını kimse çözememiş hiç ortada yokken magronlar neden insanların bölgesini basmıyor yada tam tersi biz bir şey yapmasak savaşacağınız yok herkes meydanda oturmaya hazıra konmaya alıştı. Oyunun teması senaryosu  bu savaş savaş savaş Girişteki ırk zafer sıralamasına kimse önem vermiyor oradaki sıralama kelle alma sıralaması. Hangi ırk daha üstünse o ırk daha fazla onur alıyor süs olarak koyulmadı en fazla gördüğüm rakam 2 bin kelle çok az ırklarda çaba göremiyorum gayret göremiyorum. Sonra gelmiş benden sınırı açın sıkıldık diyorsunuz. Sn. Burber sizde ağlamayınız. 
diyeceklerim daha fazla da uykum geldi yarın görüşmek üzre.

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - --KARADUL-- - 11-02-2018

(11-02-2018, Saat: 07:03)Wolverine Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba,
Bu konuları görmekten ve bana buna benzer sorular almaktan sıkıldım işin gerekçesi ve nedenlerini aşağıda yazıp yatacağım tekrarı olmazsa bu konunun memnun olacağım.

Magronlarda Toplam 40 Aktif 10 seviye var 
İnsanlarda Toplam 58 Aktif 10 Seviye var 
Toplasanız 100 oyuncu etmiyor. Rakamlar çok düşük limiti kaldırmam halinde arkanızdan gelecek olan oyuncular ile aranızda uçurumlar olacak. En önemlisi büyüler açılacak dövüş alanları girilemez hal alacak.
Bunun yanı sıra 11 açalım 12 isteyeceksiniz bizi en iyi en fazla ben tanırım bilirim.
Görevler tamamlana kadar savaş ekranında düzelecek bazı değişiklikler tamamlana kadar 
Seviye sınırı Yaza kadar kalkmayacak yada 10 seviye toplamı 200 olana kadar açılmayacak.

Aşağıda yazacağım yorum tamamen kendi kişisel yorumudur lütfen yönetimsin yöneticisin böyle diyemezsin demeyiniz zaten konuda konu dışında!

Oyunda yapılacak bişi kalmadı diyen arkadaşlar Platoda savaş sadece onur için mi giriyorsunuz. Rakip pataklamanın hiç mi keyfi yok, kaynak toplamanın bunu satmanın kendinize iksir tomar yapmanın handaşlar ile paylaşmanın diğer arkadaşlarının yükselmesine yardımcı olmanın keyfi demi yok o kadar mı canınız sıkkın üşengeç hal aldınız. Nerede rütbesi yükseklerin askerlere yardımı. İttifakalarınız varmı? Malikaneler açtık kimse geliştirmemiş Kaleleri açtık başvuran yok PvP savaşı düzenlenir her hafta katılan yok ondan sonra SON SAVAŞ diye genele yüklenirsiniz sebebi belli zaten almışın alacağın onuru hep kendini düşün..Admin seni düşünüp pvp açmış..  Adminim etkinlik yapın dövüş alanlarına girsin millet diyorsunuz e bu oyunculara zorla onur kastırıyor um böyle saçmalık olabilirmi. Tallar etkinliği yapın diyorsunuz zaten tallardan kafam kadar onur geliyor daha ne etkinliği ondan sonra rütbeye dayandık hadi açın 11 i öyle olmuyor bu işler bekleyeceksiniz diğer oyuncularında hakları var onlarda bu pastadan yiyecekler neyse sonra Event yapılır bu event olmamış işte event olsun diye yapılmış o kadar uğraş 2 pırlanta için mi evet 2 pırlanta için insanın sinirleri ile oynuyorsunuz bundan sonra olumsuz yorum atanların benim ayarlarım ile oynayanların direkt karakter ayarları ile oynayacağım. Petler geldi kasan yok size ne yapsak bilemedim her şeye bir üşengeçliğimiz var Gelişin Güzelleşin tüm madalyalar kırmızı oldumu yok. Hayran turnuvası yaptık katılan yok Arenalar boş mabedler boş mağaralar boş neden boş kimse uğraşmak istemiyor Magronlar ile İnsanların Irk kavgasını kimse çözememiş hiç ortada yokken magronlar neden insanların bölgesini basmıyor yada tam tersi biz bir şey yapmasak savaşacağınız yok herkes meydanda oturmaya hazıra konmaya alıştı. Oyunun teması senaryosu  bu savaş savaş savaş Girişteki ırk zafer sıralamasına kimse önem vermiyor oradaki sıralama kelle alma sıralaması. Hangi ırk daha üstünse o ırk daha fazla onur alıyor süs olarak koyulmadı en fazla gördüğüm rakam 2 bin kelle çok az ırklarda çaba göremiyorum gayret göremiyorum. Sonra gelmiş benden sınırı açın sıkıldık diyorsunuz. Sn. Burber sizde ağlamayınız. 
diyeceklerim daha fazla da uykum geldi yarın görüşmek üzre.

hizmet sektörü zor iş insanoğlunu tatmin etmek mümkün değil oyun oynamanın zevki içinde barındırdığı zorluklardır, zorluğu aştıkça verdiği haz oynamanın doruk noktasını oluşturuyor bence. her levelin hakkını vermek lazım at başı hızlıca gidince ne olacak ki 11 açılınca 12 yetmedi 13 14 15 ya sonra ne olacak kısır döngüye girecek sıkıldım artık hep aynı şeyler demeyecek miyiz. öz eleştiri yapın adminim birden 10 levele kadar açılınca 7-8-9-10 levellerde ağlama sesleri yükseldi oyuncu sayısı az talaar dönmüyor onur alamıyoruz diye. sonrası malum tp arttırıldı levellerde sayılar çoğaldı onurlar tavan oldu level almak istemeyenlerde mecbur level aldı. şimdide şikayet var üst taraflarda arkadan gelenler yetişti onurlarını aldılar itemlerini toparladılar birden eşitlik baş gösterdi. şikayet üstüne şikayet açılmıcakmı 11 diye. en son baktığımda 120 adet 7 level vardı 2 gün önce. 10 leveller kusura bakmayın bizimde gözümüz yükseklerde bizde gelicez oralara o zaman çook eğlenecuk çook.

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - -I Democracy I- - 11-02-2018

• Seviye sınırı Yaza kadar kalkmayacak yada 10 seviye toplamı 200 olana kadar açılmayacak.
Benim beklediğim buydu ortamı geren şey belirsizlik oluyor.
  • Magronlarda Toplam 40 Aktif 10 seviye var, İnsanlarda Toplam 58 Aktif 10 Seviye var Toplasanız 100 oyuncu etmiyor. Toplam aktif oyuncu içerisinde 
    Sadece sayı olarak bakmanın doğru olacağını düşünmüyorum. Önceki server çok daha fazla oyuncu vardı ve neredeyse bu kadar 10 level varken 11 level açılmıştı. (Doğru mu yanlış mı uygulama yapıldı ona siz karar verirsiniz)10 levellerin payı önceki servera göre şuan daha fazla. 10 levelde sıkışmalar olduğunda daha fazla sıkıntı ve baskı artacaktır. Bunun nedeni de av sırasında ortaya çıkacak kavgalar olacak Smile
  • limiti kaldırmam halinde arkanızdan gelecek olan oyuncular ile aranızda uçurumlar olacak. 
Valla buna yapabileceğiniz hiçbir şey yok. İki ucu keskin bıçak.  İki şey kesin. Birincisi, 11 leveli açarsanız 11 level üstü ve altı arasında ciddi bir güç farkı olacak. İkincisi, ne zaman açarsanız açın 10 level altında birileri kalacağı kesin. 
  • Kaleleri açtık başvuran yok 
Koruyucu zombileri 11 levelsiz büyü zehri olmadan kesmek çok sıkıntılı. Kesilir mi evet kesilir ama masrafı ve alacağı süreye değmez diye düşünüyorum. Bunun yerine Haldebor gibi kalelerin açılıp Hanlık savaşlarının olması hareketlilik getirebilir.
  • PvP savaşı düzenlenir her hafta katılan yok 
Her oyuncu önce çıkarını sonra alacağı keyfi düşünür Smile PvPlere katılımın olmayışının temel nedeni önceki serverda olduğu gibi hediye, katılım onur hediyesi, ve zararda 1-2-3. sıralamaya girenlere onur verilmemesi olabilir. Son düzenlediğiniz PvPler bu görüşümü desteklemektedir. Ayrıca haberlerde ilk 3 e girenlerin isimlerinin yayınlanması, reklam, ego, kendini tatmin ne derseniz diyin bunun gibi sebeplerden dolayı insanlar girecektir savaşa.

Herkese iyi pazarlarSmile

Cvp: 11 level açılsada rekabet başlasa - burber - 11-02-2018

yapılan pvp lerde biz e de 1-2k onur ekstra verilirse veya farklı bir nesne biz onuru fulleyenler de daha çok katılım sağlarız aksi takdirde benim arkadaş dediklerimden rütbeyi fullemeyen 1 2 kişi kaldı onlar da haftasinu kırılmazlıklarında hallediyor Smile