(30-07-2019, Saat: 04:50)FORZABJK Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30-07-2019, Saat: 02:43)_Kabus48_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ağzına saglıkve savasında yalnız degılsın
not: dusman ırkta olsakda olan bıtenı ıyı kötü bılıyorum ve kendını hukumdar sananlara karşı elimden gelenı ardıma koymam benı bılen bılır. Bılmeyenlere de ders verılır.
Ailene küfür ettiklerinde forumda açtığın konuyu hatırladım, bugün hak verip savunduğun kişiler benim de aileme küfür etmiş durumda. Ben o gün nerede duruyorsam aynı noktadayım, sen neredesin bir düşün bakalım... Allah kimseyi senin gibi sevmediği adamın ailesine dil uzatanlara hak verecek kadar düşürmesin.
Kaç kişinin cephe aldığının bir önemi yok, biz şuan yaptığımızı doğru gördüğümüz için yapıyoruz. Ailenize dil uzatanlara şöyle yaparsanız daha doğru olur diyorsanız, buyrun sizi dinliyorum. Zerre kadar empati yapabiliyorsanız kullanın ve bize önerilerinizi yazın. Buradan veya başka bir yerden.
Bilmeyenler için söylemiş olayım, 23 mayısta içerisindeki her şeyi sildiğim hesabımı hanlık kanalında "hanlık savaşı çıkarttırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diyip daha sonra savaş çıkaranlar için açtım. Savaş devam ederken saldırı tomarı kapatıldı, 3 yıllık oyunda onca savaş olmuşken biz küfür edenleri keserken böyle bir tavır gördük.
Umarım bu gelen sınırlama olayında ısrarcı olup geri adım atmazsınız, çünkü 3-5 kişiyi kesmeyelim diye getirdiğiniz düzenlemeden dolayı herkesi 3 defa kesmeyi tercih ediyoruz. (Ama toplam kesilen oyuncu sayısı yapmayı düşündüğümüzün 10 katı oluyor)
Global sunucuda binlerce oyuncu için geçerli olan sistem yerine getirilen bu sistemin şuan hizmet ettiği tek grup, küfür edenler ve yardakçıları. Düşük seviye oyuncuları koruyan bir sistemin sunucuya kesinlikle gelmesi gerekirdi ama amacınız doğru olsa bile uygulamanız fiyasko. Ama siz yine de vazgeçmeyin, bu yorumu değerlendirmeyin. Çünkü sizin ailenize küfür edildiğinde esaret veya bloke atmak gibi seçenekleriniz var.
@vollcano seni harcamışlar usta, yarın bu konuyu açtığına pişman olduğunda biz seni muhtemelen hata yapıp affederiz. Tıpkı kesilmeyi hak ettiğinizde her seferinde affettiğimiz gibi. Bahsettiğin grubun varlığından da haberdarım, yönetimden izin al paylaş veya git desteğe yaz. Paylaştıklarında eksik vs varsa diğer grup üyeleri eksikleri tamamlar.
* İlk ve tek yorum, daha fazla cevap yazmayacağım konuya.
Önce ortadaki şaibelerden kurtulalım mı ? Mesela açtığın hesapla asıl hesabının bağlantılı düşmemesi , 20k zaferle yaptığın hayranlar ve dolaştığın 2k altın için ; Defalarca chat üzerinden ben ve burber oyunmezarlığı bakiyelerimizi paylaşalım dediğimizde sustuğunu hatırlıyormusun ? Rezalet mührü attığımda mühür silinene kadar hediyelerini açmadığını ? Bunlara bi açıklık getirelim ondan sonra oyun oynanır.
Sonra şunu söyleyeyim sen unuttuysan benim hala aklımda. Zamanında talaarda seni bayıp kesen bir oyuncuyu sanırım büyüleyici vadide , kestiğini , arkasından küfürler ettiğini unutmadım. Şimdi bu oyuncuyu hanlığına alıp yönetici yetkisi vermişsin acaba o oyuncu ettiğin küfürleri biliyormu?

Madem küfür edenler kesilecek the pasa' nın yaptığı nedir ? İttifağın olan hanlıkta bulunan herkes zamanında ( 1 ay öncesine kadar ) bu infernale bir dur demeli, yeterli Bu yaptıkları diyip duruyordu. En son saldırı tomarları bittiğinde tweety bahanesini görünce Savaştan çekildiler, şimdide ittifak kurup infosundan millete ahkam kesmiş bazıları. Cidden komedi.
Şunuda Söyleyeyim benim pall mall ile aram aylardır kötüydü aramızda bazı yanlış anlaşılmalar bazı insanların yanlış doldurmaları vs olmuştu. Bana bir kere çıkıp küfür etmedi , aynı şekilde börüyede ettiğini görmedim . Acaba sana neden etti bunuda düşündünmü ?
Son olarakta 30-40 yaşındaki insanların senin sözün senettir denizim denizim denizim diye ortada dolanıpda Hakdan hukukdan bahsedip tüm han liderlerine sürekli ve sürekli baskı yapması... Ne desem bilemedim. Mib , majestik ve headhunters daki oyunculardan bana gelip Olay nedir ilyas birde senden duyayım diyen Tek oyuncu NoPRobLm Oldu diğerleri koyun misali 2k altını var cellatı 209 o ne derse odur diyerekten Infernal ne yapıyorsa haklıdır diye ortada dolandılar.
Daha diyecek çok şeyim varda konuda polemik olsun istemiyorum çok güzel bir konu açılmış volkan abinin eline sağlık umarım kapatılmaz herkese keyifli oyunlar.