21-05-2017, Saat: 12:10
Günlük konuşmaların haricinde kimse ile konuşmasına izin verilmiyor ve bu yalnızlık onu derinden derine acıtıyordu.. Vilmosun gözlerinin üzerinde olduğunu hissediyordu.. Adını sonradan öğrendiği Zedeleme tomarlarının kendi eline yakmadan kullanmasını öğrenmesi için pratik yapması gerektiği söylendi bu yüzden Vilmosun verdiği tomarları oyuktan çıkar çıkmaz karşısına ilk çıkan insana atıyordu..
Bu vahşi hali Vilmosun kulağına geldi.
---Her ne kadar kötülük yapanlar olarak biliniyor olsakta bizim ilk ve öncelikli hedefimiz karşı ırkın topraklarıdır. Bunları magronlar üzerinde kullanmanı daha çok isterim.
---Magron Tanımam, Aksakal ve Muhafızları benim için öncelikli..
---Yüzünün güzelliğini gören gözlerini alamaz , halbuki kininden kimsenin haberi yok..
Dediğini yapıyor ve bütün zedeleme tomarlarını Aksakalın Muhafızlarına boca ediyordu.. Her biri bi köşeye saklanıyor , kimisi iyilik mabedine kaçıyor kimisi kendilerine dokunulması görevlerini yapmaları gerekçesiyle Yüce Arolanda tarafından yasaklanan Şehir Meydanında öylece bekliyorlardı.. Bir devrin başladığı zamandı.. Muhafızlara Şehir meydanında dokunulmayacaktı.. Delilik bu ya, çok defa bu yasağı çiğnemiş çok zindan görmüştü.. Kestiği muhafızların çığlıkları meydan tellallarının davullarını süslüyordu. Git gide artan şanı onu hedefe koyuyor ve düşmanları da aynı oranda artıyordu.. Öte yandan Muhafız ve tebasının Arolandaya yalvarmaları sonuç vermiş bizzat Arolanda tarafından Zindana atılmıştı.. Bu şu anlama geliyordu, atıldığı zindandan kaçmanın imkanı yoktu, Kapısı olmayan bir zindandı burası ve Tek seslenebildiği kişi Arolandaydı..
----Sebebi nedir bu yaptıklarının.. Senin bu yaptıklarının cezası aslında Şeara nın huzurunda infazındır.. Kuralları bilmiyor olman onları ihlal etme özgürlüğü taşıdığını göstermez savaşçı..
-----Sebebi , sebepsiz yere zindana atılmamdır..
-----Bunu konuştuk savaşçı..
-----Hayır hiç bişey konuşmadık, sen konuştun ve yaptıklarını artık yapma dedin.. Ben sana tamam demedim.. Şimdide tamam demiyorum..
-----Sonucu ağır olan şeyler yapıyorsun.. Kime güveniyorsun bilmiyorum ama Seni Şeara bile Kurtaramaz ..
-----Kimseye güvenmiyorum, ama bana güvenen birini tanıyorum , Belki Şearayı bile Hayaller Ufkundayken O kesime devam ediyordur.
-----Senin Talaarın kızı olmadığını hepimiz biliyoruz.. Bu bir efsane , yoksa sen de mi bu saçmalığa inanıyorsun savaşçı ?
Gözlerinin beyazı bir anda kırmızıya doğru dönüyor, öfke ile Arolandaya bakıyor ve büyük bir gürültü ile bağırarak ona..
----TALAARIN KIZI OLMADIĞIMI BENDE BİLİYORUM.. ÇÜNKÜ BEN ONUN OĞLUYUUMMMM…
Zindanın Bütün duvarlarını paramparça eden başka bir Ses Arolandayı hayrete düşürürcesine Susturuyordu…
----SEEENNN.. LANETLİ ÇOCUKK.. SEEEEENNNN… ZAYIF GÜÇSÜZ VE ÇELİMSİZ…
----YANIMA GEL..