Dragons War Forum
BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. (/showthread.php?tid=2170)

Sayfalar: 1 2

BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Tragedy - 12-05-2017

İnsanlar, kuru, kirli ve karanlık bir gecenin, rüzgarının toz bulutu ile şafağa birleştirdiği bir sabaha uyanmak üzereyken doğuvermişti Aksakalın ellerine.. Onun doğuşu ilk ve öncelikle Elf Prensesi annesinin eceli olmuştu.. Annesinin ölümü ile  Elf çağının yıkılmaz hükümdarı Tallaarın canlıları, kin ve öfke boyasına boyayıp kalesinde kör gözlerle savaştırmaya başlamasına sebep olan bir çocuk olduğunu ve Bizzat babası tarafından lanetlendiğini yine bu yüzden annesinin yüzü ile doğduğunu ancak öldüğünde anlayacaktı..
Seyrederken yeryüzünü hiç bu kadar zor olacağını düşünmüyordu.. ama artık yeryüzündeydi. Babasının hükümdarlığı hafızasından silinmiş olsa da, annesinin altın sarısı saçları ile hiç olmadığı kadar huzursuz ve sebebini bilmediği intikam hırsı ile yanıp kavruluyordu..

Günler günleri kovaladı.. amaçsızca Feonun dört bi tarafını karış karış geziyor tanıdık bir el tanıdık bir toz parçası arıyordu.. ama yoktu..  Kendisine bi amaç edinmiş her insanı rahatsız eden bir karaktere bürünmüştü.. Kırsal alanda balık tutan yada ot ve bitki toplayan insanlara musallat olmuş onlara hayatı zindan ediyordu.. Ta ki sarayından çıkıp kırsal alan tepesinden, insanların çığlığını duyan Kafatası çölü yobazı , Yobaz Vilmos’un korkutucu ve gürültülü kahkahalarını duyana kadar..
Galmaharın altın miğferini eritip kendisine yaptırdığı dişlerinin arasından akan salyaları silerek, emrinde bulunan askerlere seslendi..

Getirin şu emaneti bana..

--- Nasılsın delikanlı… ?
--- Sende kimsin , hem neden bana delikanlı diyorsun… Oysa ben bir kızım..
--- Aa doğru yaa .. Sen çok güzel bir kızsın ve bu onun en sevdiğim intikam alma yöntemi..
--- O da kim ?

Çok gürültülü bir kahkaha ve ardından teslim olmuş ve korkak bir bakış, aynı zamanda gururlu ve mağrur bir eda ile..

--O…. Benim Efendim….. Gökyüzünden Bana intikam ateşi yollayan..
-- Hiiç bir şey anlamıyorum lanet olası çirkin ihtiyar git başımdan.. Dedi ve hızla uzaklaştı yobazın yanından..

Askerleri hamle yapıp yakalamak istedi , eliyle işaret etti Yobaz..

---Bırakın gitsin.. Kanı , onu buraya, benim ellerime , efendimin mabedine getirecektir..

Köle urania bu sözlere şahit olmuştu.. Ne yapıp edip durdurması gerekiyordu ama yüzünü görmemişti o çocuğun.. bu yüzden her gelene yobaz ile konuşmama konusunda telkinde bulunacaktı, bundan başka çareside yoktu zaten…

De’Larisa arenasının kuytu bir köşesinde , güneş, ışıklarını Feonun üstünden çekiyordu.. Kıpkırmızı bir öfke ile, olacaklardan ve gücünden habersiz bir çocuk bilmediği babasına kin kusuyor , benzediği annesine özlem duyuyordu.. Gözlerinden akan her damla yaş için hesap soracağının yeminini elindeki Cellat baltasına yazmıştı..

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Tragedy - 12-05-2017

Gözlerinin ıslaklığı ile uyumuştu, Garip bi yer görmüştü rüyasında… ve orayı daha önce hiç görmemişti.. bilmediği gitmediği bi yerdi.. Kırmızı gökyüzü ile kaplıydı.. Boğa boynuzuna benzeyen boynuzlu bir binanın tepesinin tam ortasında gökyüzüne açılan bir penceresi vardı.. Sanki orasını izlemek için açılan bir pencereydi..  İçeriden gelen sesler.. Allahım bu feryatlar bu ölüm çığlıkları nasıl bu kadar fazla olabilirdi..      

9QOErQ.jpg

Başının döndüren bu korku dolu çığlıkların arasından sıyrılması nefes nefese kalarak uyanması sayesinde olmuş ve gözlerinin önünden gitmeyen o boynuzlu kalenin korkusunu hala yaşamaktaydı..
Neresiydi orası.. ? Ya o ses neydi o kadar çığlığın arasından..
Seeeen.. Lanetli Çocuk.. Sen hak ettiğin yerdesin.. Zayıf Güçsüz ve çelimsiz..

Aksakalına gidecek herzaman olduğu gibi ona yol göstermesini isteyecekti.. Aksakal bu, herşeyi yeteri kadar bilen birisiydi.. Nasıl olurda rüyasında bile olsa bu kadar aşağılanırdı ki..
Rüyasını anlattı Aksakala.. Derin derin düşündü aksakal..
Mırıldandı Aksakal.. Buraya kadarmış diyerek sessiz sessiz  mırıldandı.. Buraya kadar olan ne olabilirdi ki.. Gözlerine baktı onun ve ;
--- Belki seni son defa görüyorum elinde insanlara zarar vermeyen sadece hırsını almakla yetindiğin onların canını da almadığın bir şekilde son defa görüyorum.. Kaderin seni çağırıyor, defalarca gitme diyeceğim ama gideceksin biliyorum.. Seni öldürmek zorunda kalmak ne kadar zor ve üzücü olacak benim için bunu düşünmek bile istemiyorum..  
Bütün bunlar ne demek oluyor diye soracakken Aksakalın talimatıyla Şehir muhafızları tarafından kıskıvrak yakalanıyor..  Haykırıyor.. Neden.. Neden.. Neden… !! Hiçbir cevap kendisini bulmuyor.. Soğuk yüzlü muhafızlar , Ellerinde Aksakal tarafından verilmiş Muhafız baltalarının gölgesinde Zindana hapsediliyor..

7q4XP5.jpg

Çıldırmak üzere Dişlerini gıcırdatan soğuk zindanın sebebini düşünürken gördüğü rüyanın korkusu soğuk zindandan daha çok titretiyor onu..
Rüyası gözlerinin Önünden bir an olsun gitmiyor..

qbr8a3.gif

Allahım Sen Aklımı Koru!!!! Bütün Bunlar Ne demek….

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Tragedy - 16-05-2017

Neden zindanda olduğuna dair hiçbir fikri olmamasına rağmen içindeki huzurun ne olduğunu merak ediyordu… huzurla dolmuştu içi.. Bu huzuru garipsemiş ama çok iyi gelmişti ona..  
Zindanın nemli duvarlarında ellerini gezdiriyor ve ıslaklığını yüzüne sürüyordu.. Karnı acıkmaya başlamıştı.. Çantasını açıp tuttuğu balıklardan yemek istedi, balıkların bulunduğu gözün hemen yanında daha önce görmediği garip bi nesne gördü.. 5 tane kafatasının birbirine iğrenç bi doku ile bağlandığını ve çok pis koktuğunu farketti.. ellerine aldığında ellerinin ateş çiçeği toplarken yandığına benzer şekilde yandığını farketti ama acı hissetmedi aksine öyle bir güven hissetti ki, bu hissettiği güveni bir daha asla unutmayacaktı..
             Zindana götürülürken Muhafız başının Aksakal tarafından kendisine kendisine verilen baltaya güvenerek onu zorla zindana attığı aklına gelmişti.. İki saatlik aralarla zindana geliyor ve mahkumları kontrol ediyorlardı.. Fazlaca gürültü çıkardığı birde susma büyüsü yapmışlardı ona.. Muhafız Başının zindana gelmesi ile yanına yaklaşmasını elleriyle işaret ederek istedi..  işte o anda Vilmosun gözleri ile etrafı gördüğünü anladı..  Ellerinde alev alan tomarı O kendini dokunulmaz sanan Muhafızın üzerine boca edivermişti.. 
             Zindanın bütün duvarları alev almış yanan zindanın çıkışında onu bir Şankara bekliyordu Yanında da daha önce görmediğine çokta emin olmadığı bir savaşçı duruyordu. Biraz önce kullandığı alevli nesne herneyse o savaşçının belinde bol miktarda asılıydı..

Gidiyoruz çocuk!

Nereye ?

Vilmosa.. Tomarları kullandığına göre yardımını görmüşsündür.. Daha fazlasını vaad ediyor sana.. Benimle Gel.. Bizim sana söyleyeceklerimiz var..

Zindandan kurtulduğunamı sevinmeliydi, yoksa şankaranın gözlerinden mi korkmalıydı bilmiyordu.. Şankaranın bakışları ruhuna kadar işliyordu.. Tıpkı, ONUN gibi…

P0mV18.gif

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Tragedy - 17-05-2017

Bunlar sıradan insanlar her biri ölümü bekleyen ve her seferinde tapınakta dirilmek için Kendini Bilgin olarak tanıtan Aksakalın eteğini öpen ve sonrada isimlerini savaşçı diye söyleyen insanlar.. Şu İtibarlı olanı gördün mü ?  Aksakalın dizinin dibinde hayır duası için yalvarışına bak ne kadar da itibarlı..
Ne demek istiyorsun bunların hepsi birer gelenek değil mi ?
Bilmeyen insanlar için gelenek.. oysa ki.. gerçek bundan çok farklı.. Sıkı Tutun Şankara hızlı yol alır ve meydanda ki insanların kaçışına aldırma Vilmostan Herkes korkar… Dedi ve başındaki pelerini açtı..
          Vilmos onu kurtarmaya gelmişti.. Bu yaptıklarına anlam veremeyip soracak olsa da  Şankaranın Kraliçe mezarlığından kırsal alana gelmesi göz açıp kapayıncaya kadar kısa sürmüş bu hayranlık bu gücü izlerken soracağı soruları ertelemek istemişti..
          Şimdi Oyuktaydılar.. Köle Urania ya seslendi vilmos..

Bize içecek getir…

Oyuğun duvarlarını inceliyor ve aslında kafatası şeklinde olan oyuğun tamamen insan kemiklerinden imal edildiğini anlıyordu.. Şaşkın şaşkın duvarlara bakarken..
          İnsanların kemiklerinden kim olduğunu anlayamazsın evlat.. Sen doğmadan önceki insanlar bile vardır o duvarlarda.. Kötülüğün ne kadar güçlü ve akıl almaz marifetleri olduğunun en büyük ispatı bu mabettir..
          Benden ne istiyorsun ?
          Ben senden bir şey istemiyorum.. Sen benden isteyeceksin.. Efendimin gözü birkaç zamandır üzerimdeydi, bana hiç olmadığı kadar öfkeli bir şekilde seslendi.
          Efendin kim? Ne Söyledi..
          Duraksadı Vilmos..
          Neden Susuyorsun söylesene be adam..
          Efendim, Senin Baban.. TALAAR.. Gücümün kaynağı, Feonun Dehşet Mimarı, Kan akışının yönlendiricisi.. Mekanın Ustası ve Senin Baban..
          Sanada babama da lanet olsun ihtiyar.. Beni bıraktığı güne de lanet olsun, bunca zamandır çektiklerime de lanet olsun dedi.. O anda Vilmosun ikram ettiği Baş çatlatan iksiri etkisini göstermiş ve gözlerinden öfke kusmaya başlamıştı ki. Oyuğu bütünüyle kaplayan korkunç bir sesle dizlerinin üzerine yığılıverdi..
          SEEEEEEEENNNN… LANEETTLİİİ ÇOÇUK.. SEN HAK ETTİĞİN YERDESİN… ZAYIF GÜÇSÜZ VE ÇELİMSİZ….
          Aman Allahım bu ses rüyasında ki o korkunç ses değilmiydi.. Vilmos ile göz göze geldiler oyuk sallanıyor ve sesin geldiği yöne doğru neredeyse havalanacak gibi duruyordu.. Vilmos hemen dizlerinin üzerine Çökerek..
          Efendim… Henüz bilmiyor.. Merhamet Efendim.. Herşeyi ona bizzat ben öğreteceğim dedi..
Karanlığın içindeki Ses Son olarak Kükredi..

yEQmna.gif

VİLMOOOSSSSSSSSS…. YOK OLMAK İSTEMİYORSAN , ONU BANA HAZIRLA.. DERHAL VE HERŞEYİYLE..

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Tragedy - 21-05-2017

Günlük konuşmaların haricinde kimse ile konuşmasına izin verilmiyor ve bu yalnızlık onu derinden derine acıtıyordu.. Vilmosun gözlerinin üzerinde olduğunu hissediyordu.. Adını sonradan öğrendiği Zedeleme tomarlarının kendi eline yakmadan kullanmasını öğrenmesi için pratik yapması gerektiği söylendi bu yüzden Vilmosun verdiği tomarları oyuktan çıkar çıkmaz karşısına ilk çıkan insana atıyordu..
Bu vahşi hali Vilmosun kulağına geldi.

---Her ne kadar kötülük yapanlar olarak biliniyor olsakta bizim ilk ve öncelikli hedefimiz karşı ırkın topraklarıdır. Bunları magronlar üzerinde kullanmanı daha çok isterim.

---Magron Tanımam, Aksakal ve Muhafızları benim için öncelikli..

---Yüzünün güzelliğini gören gözlerini alamaz , halbuki kininden kimsenin haberi yok..

Dediğini yapıyor ve bütün zedeleme tomarlarını Aksakalın Muhafızlarına boca ediyordu.. Her biri bi köşeye saklanıyor , kimisi iyilik mabedine kaçıyor kimisi kendilerine dokunulması görevlerini yapmaları gerekçesiyle Yüce Arolanda tarafından yasaklanan Şehir Meydanında öylece bekliyorlardı.. Bir devrin başladığı zamandı.. Muhafızlara Şehir meydanında dokunulmayacaktı.. Delilik bu ya, çok defa bu yasağı çiğnemiş çok zindan görmüştü.. Kestiği muhafızların çığlıkları meydan tellallarının davullarını süslüyordu. Git gide artan şanı onu hedefe koyuyor ve düşmanları da aynı oranda artıyordu.. Öte yandan Muhafız ve tebasının Arolandaya yalvarmaları sonuç vermiş bizzat Arolanda tarafından Zindana atılmıştı.. Bu şu anlama geliyordu, atıldığı zindandan kaçmanın imkanı yoktu, Kapısı olmayan bir zindandı burası ve Tek seslenebildiği kişi Arolandaydı..

----Sebebi nedir bu yaptıklarının.. Senin bu yaptıklarının cezası aslında Şeara nın huzurunda infazındır.. Kuralları bilmiyor olman onları ihlal etme özgürlüğü taşıdığını göstermez savaşçı.. 

-----Sebebi , sebepsiz yere zindana atılmamdır.. 

-----Bunu konuştuk savaşçı..

-----Hayır hiç bişey konuşmadık, sen konuştun ve yaptıklarını artık yapma dedin.. Ben sana tamam demedim.. Şimdide tamam demiyorum..

-----Sonucu ağır olan şeyler yapıyorsun.. Kime güveniyorsun bilmiyorum ama Seni Şeara bile Kurtaramaz ..

-----Kimseye güvenmiyorum, ama bana güvenen birini tanıyorum , Belki Şearayı bile Hayaller Ufkundayken O kesime devam ediyordur.

-----Senin Talaarın kızı olmadığını hepimiz biliyoruz.. Bu bir efsane , yoksa sen de mi bu saçmalığa inanıyorsun savaşçı ?
      Gözlerinin beyazı bir anda kırmızıya doğru dönüyor, öfke ile Arolandaya bakıyor ve büyük bir gürültü ile bağırarak ona..

----TALAARIN KIZI OLMADIĞIMI BENDE BİLİYORUM.. ÇÜNKÜ BEN ONUN OĞLUYUUMMMM…

Zindanın Bütün duvarlarını paramparça eden başka bir Ses Arolandayı hayrete düşürürcesine Susturuyordu…

----SEEENNN.. LANETLİ ÇOCUKK.. SEEEEENNNN… ZAYIF GÜÇSÜZ VE ÇELİMSİZ…
----YANIMA GEL.. 

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Fckboii - 09-07-2017

SEN BUNU YAZDIN NE OLDU BİZİM TEKEL ZENGİN OLDU MAHALLE DUMAN ALTI OLDU Üzgünüm

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - -BURSALI- - 09-07-2017

ben sana faking enzap sen bana nesin ?

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - Fckboii - 09-07-2017

(09-07-2017, Saat: 15:11)-BURSALI- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben sana faking enzap sen bana nesin ?

Sen bana fakin enzap ben sana puççyohenzap :/

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - -BURSALI- - 09-07-2017

(09-07-2017, Saat: 15:12)Fckboii Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(09-07-2017, Saat: 15:11)-BURSALI- Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ben sana faking enzap sen bana nesin ?

Sen bana fakin enzap ben sana puççyohenzap :/

ozamannn dansssssss

Cvp: BEN SANA ŞİZOFREN SEN BANA TRAJEDİ.. - tavuklarfirarda - 09-07-2017

Bana eski anılarımı anımsattın tavuk olmak zor ama korkak tavuk olacağıma erken öten horoz olurum

(09-07-2017, Saat: 15:10)Fckboii Adlı Kullanıcıdan Alıntı: SEN BUNU YAZDIN NE OLDU BİZİM TEKEL ZENGİN OLDU MAHALLE DUMAN ALTI OLDU Üzgünüm

KARDEŞİM BEN BÖYLE BİR HİKAYE DUYMADIM SİGARA BENİ İÇTİ İNANIRMISIN