27-02-2021, Saat: 04:40
(03-01-2021, Saat: 06:50)Uzumaki Hinata Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-12-2020, Saat: 15:24)Spo nge Bob Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orlufya görevinde o aldığın nesneyi köy bilginine verince sana elt küpü veriyor ama ille de orlufya görevi ile alacağım diye telaşlanmana gerek yok, orlufya haricinde Şehir Meydanındaki Aksakaldan "Kayıp Şehrin İnsanları" görevi ile alabilirsin.Öncelikle teşekkür ederim, işlerimden dolayı yeni gördüm. Yapamayan olan arkadalar için yazıyorum. Bir çeşit bug olduğunu düşünüyorum. 500 yıl önceye ışınlandığınızda en soldaki harabede bodurların hazinesi bulunuyor bunu şehir merkezindeki aksakala veriyoruz için açınca bize elt zarı veriyor. Ancak ilk ışınlandığımda 30 dakika boyunca o harabeye çok tıklamama rağmen vermedi. Acelem olmadığı için bende bilgine gidip orlufya pelerinin vermedim günde 2 defa 500 yıl öncesine gidebiliyoruz sonraki tekrar denerim dedim çünkü. Biraz zaman geçti 1 hafta kadar sonra tekrar denedim en soldaki harabeden bu sefer hazine verdi .Eğer sizde bulamazsanız belki ilk girişte falan çıkmıyordur 1 gün sonra tekrar deneyin. Ben o mabede çok ama çok tıkladım eminim adım gibi vermemişti. İyi oyunlar
Violet mentorumuzun anlatımını yaptığı konuyu aşağıya bırakıyorum, hala sorun yaşarsan veya anlamadığın yer olursa biz Mentorlara oyun içinden her daim sorabilirsinoyunda yoksak posta ile sorabilirsin, oyuna girdiğimizde direk iletişim kurarız.
![]()
Konu için tıklayınız.
Selamün Aleyküm dostum biraz önce bodurların hazinesini buldum ama ne aksala ne bodur ruhuna ne de bilgine verebiliyorum bodur ruhu görev için bodur sikkesi istiyor diğerlerinde konuşma baloncuğu bile çıkmıyor bodurların hazinesi elimde kaldı öyle açılmıyor da başka bir şey yapmadığına emin misin?

oyunda yoksak posta ile sorabilirsin, oyuna girdiğimizde direk iletişim kurarız.
![[-]](https://dwar.gen.tr/forum/images/collapse.png)