![]() |
|
Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Oyun Hakkında (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=9) +--- Forum: Mentor'a Sorun! (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- Konu Başlığı: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum (/showthread.php?tid=18338) |
Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - Uzumaki Hinata - 25-12-2020 Öncelikle forumda elt küpü ile ilgili her yeri okudum. Elt küpü orlufya görevinde geçmişe gittiğimizde soldaki harabelerde olduğu söyleniyor ancak tüm harabelere tıklamama rağmen hepsinde burada bir şey yok uyarısı aldım. Gizedor görevini de yaptım her şeye tıkladım ancak bulamadım. 20 dakika inceledim sanırım. Orlufya görevini teslim etmedim yani yarın 2 kez gitme hakkım daha var. Bana yardımcı olur musunuz nerede bu elt küpü? Dediğim gibi ben arkada 3 adet bulunan harabeye tıkladım. pelerini alacağım yere de tıkladım pereni aldım zaten ancak elt küpü yok. Yerini tam olarak söyleyebilir misiniz lütfen
Cvp: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - 0zzY - 29-12-2020 Orlufya görevinde o aldığın nesneyi köy bilginine verince sana elt küpü veriyor ama ille de orlufya görevi ile alacağım diye telaşlanmana gerek yok, orlufya haricinde Şehir Meydanındaki Aksakaldan "Kayıp Şehrin İnsanları" görevi ile alabilirsin. Violet mentorumuzun anlatımını yaptığı konuyu aşağıya bırakıyorum, hala sorun yaşarsan veya anlamadığın yer olursa biz Mentorlara oyun içinden her daim sorabilirsin oyunda yoksak posta ile sorabilirsin, oyuna girdiğimizde direk iletişim kurarız. Konu için tıklayınız. Cvp: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - Uzumaki Hinata - 03-01-2021 (29-12-2020, Saat: 15:24)Spo nge Bob Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orlufya görevinde o aldığın nesneyi köy bilginine verince sana elt küpü veriyor ama ille de orlufya görevi ile alacağım diye telaşlanmana gerek yok, orlufya haricinde Şehir Meydanındaki Aksakaldan "Kayıp Şehrin İnsanları" görevi ile alabilirsin.Öncelikle teşekkür ederim, işlerimden dolayı yeni gördüm. Yapamayan olan arkadalar için yazıyorum. Bir çeşit bug olduğunu düşünüyorum. 500 yıl önceye ışınlandığınızda en soldaki harabede bodurların hazinesi bulunuyor bunu şehir merkezindeki aksakala veriyoruz için açınca bize elt zarı veriyor. Ancak ilk ışınlandığımda 30 dakika boyunca o harabeye çok tıklamama rağmen vermedi. Acelem olmadığı için bende bilgine gidip orlufya pelerinin vermedim günde 2 defa 500 yıl öncesine gidebiliyoruz sonraki tekrar denerim dedim çünkü. Biraz zaman geçti 1 hafta kadar sonra tekrar denedim en soldaki harabeden bu sefer hazine verdi .Eğer sizde bulamazsanız belki ilk girişte falan çıkmıyordur 1 gün sonra tekrar deneyin. Ben o mabede çok ama çok tıkladım eminim adım gibi vermemişti. İyi oyunlar Cvp: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - Kurukop - 27-02-2021 (03-01-2021, Saat: 06:50)Uzumaki Hinata Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(29-12-2020, Saat: 15:24)Spo nge Bob Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Orlufya görevinde o aldığın nesneyi köy bilginine verince sana elt küpü veriyor ama ille de orlufya görevi ile alacağım diye telaşlanmana gerek yok, orlufya haricinde Şehir Meydanındaki Aksakaldan "Kayıp Şehrin İnsanları" görevi ile alabilirsin.Öncelikle teşekkür ederim, işlerimden dolayı yeni gördüm. Yapamayan olan arkadalar için yazıyorum. Bir çeşit bug olduğunu düşünüyorum. 500 yıl önceye ışınlandığınızda en soldaki harabede bodurların hazinesi bulunuyor bunu şehir merkezindeki aksakala veriyoruz için açınca bize elt zarı veriyor. Ancak ilk ışınlandığımda 30 dakika boyunca o harabeye çok tıklamama rağmen vermedi. Acelem olmadığı için bende bilgine gidip orlufya pelerinin vermedim günde 2 defa 500 yıl öncesine gidebiliyoruz sonraki tekrar denerim dedim çünkü. Biraz zaman geçti 1 hafta kadar sonra tekrar denedim en soldaki harabeden bu sefer hazine verdi .Eğer sizde bulamazsanız belki ilk girişte falan çıkmıyordur 1 gün sonra tekrar deneyin. Ben o mabede çok ama çok tıkladım eminim adım gibi vermemişti. İyi oyunlar Selamün Aleyküm dostum biraz önce bodurların hazinesini buldum ama ne aksala ne bodur ruhuna ne de bilgine verebiliyorum bodur ruhu görev için bodur sikkesi istiyor diğerlerinde konuşma baloncuğu bile çıkmıyor bodurların hazinesi elimde kaldı öyle açılmıyor da başka bir şey yapmadığına emin misin?
Cvp: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - yilmazbas - 17-05-2021 (27-02-2021, Saat: 04:40)Kurukop Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(03-01-2021, Saat: 06:50)Uzumaki Hinata Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle teşekkür ederim, işlerimden dolayı yeni gördüm. Yapamayan olan arkadalar için yazıyorum. Bir çeşit bug olduğunu düşünüyorum. 500 yıl önceye ışınlandığınızda en soldaki harabede bodurların hazinesi bulunuyor bunu şehir merkezindeki aksakala veriyoruz için açınca bize elt zarı veriyor. Ancak ilk ışınlandığımda 30 dakika boyunca o harabeye çok tıklamama rağmen vermedi. Acelem olmadığı için bende bilgine gidip orlufya pelerinin vermedim günde 2 defa 500 yıl öncesine gidebiliyoruz sonraki tekrar denerim dedim çünkü. Biraz zaman geçti 1 hafta kadar sonra tekrar denedim en soldaki harabeden bu sefer hazine verdi .Eğer sizde bulamazsanız belki ilk girişte falan çıkmıyordur 1 gün sonra tekrar deneyin. Ben o mabede çok ama çok tıkladım eminim adım gibi vermemişti. İyi oyunlar Aynı sorun bende de var. Ne yapmam lazım? Cvp: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - Glorfindel - 26-07-2022 (17-05-2021, Saat: 15:37)yilmazbas Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(27-02-2021, Saat: 04:40)Kurukop Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selamün Aleyküm dostum biraz önce bodurların hazinesini buldum ama ne aksala ne bodur ruhuna ne de bilgine verebiliyorum bodur ruhu görev için bodur sikkesi istiyor diğerlerinde konuşma baloncuğu bile çıkmıyor bodurların hazinesi elimde kaldı öyle açılmıyor da başka bir şey yapmadığına emin misin? Bende de var aynı sorun hazine envanterde duruyor hiç kimseye veremiyorum. Cvp: Geçmişteki Elt Küpünü bulamıyorum - f6tanem - 28-04-2024 (26-07-2022, Saat: 00:45)Glorfindel Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(17-05-2021, Saat: 15:37)yilmazbas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Aynı sorun bende de var. Ne yapmam lazım? Bu sorun bende de var kımse cozemedı mı elt kupunu alıcaz bu durumda pekı |