07-10-2020, Saat: 08:55
(07-10-2020, Saat: 01:27)r Aethelwulf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sevgili şerifçiğim benimde sana iki çift sözüm var, Hem kendi delhizimizi hem batının delhizini savunacak yürek bizde var da, alabilecek bilek sizde yok. Şovmenliğe merak salmışsın, büyüdüğünde büyük bir şovmen olacağına canı gönülden inanıyorum lakin hayal dünyanı kendi içinde yaşayıp bana yansıtmamanı öneriyorum. Zira dövüşlerin tamamında bingbangden 1-2 oyuncu varken feonun bütün oyuncularını kendinizin yanına çekmiş bulunmaktasınız. Bingbang'ın bacağı bize kalkmıyorda sizin bacağınızla savaşa giriyorsa bu sizin ve onların problemi çünkü sizde de bizle savaşacak ne bacak ne ayak yok![]()
hasancığım, şu zamana kadar kaybedeceğimiz kesin olan dövüşler ve olaylarda da hakkımızı sonuna kadar savunduk, sizler gibi oyun için kimseye oyuncularımızı peşkeş çekmedik. Savaş biter seninde diğerlerinin de çifkefliği baki kalır unutma sevgili arkadaşım.
Anlamadığım şey özgür sizler ne ara bu kadar yükseldiniz onu anlamadım ? Hanlığıma ben önüme geleni almadığım için mi beni de ezmeye çalışacaksın onu anlamadım? Yapılan pusingler hırsızlıklar bitmiş daldan dala hanlık atıp başka insanların huzuru kaçırılması bitmiş plan program yaparak bişeyler çalınmaya başlamış sonra gelip burda boş boş şeyler anlatmayın bana gt bklu bi serberde bile savaş çıkarmayı mezeyet bilen insanlar ile neyi konuşuyosak insanların gözü aç olmasın öncelikle , beraber onca savaşa girdik çıktık geçen gece ittifakıma yardıma girdim diye sizden kimse saldırmazken ateş ve avp den çok saldırı yedim neymiş söz vermişler benim hanlığımdan 2 adam gitt diye laf yedim e (hanedan) ateş avp hanlığı kaç ay boyunca hanlık değişip instance kale aldı avp aktif bile değildi düzgün yeni yeni şimdi toparlanıyolar size gelirsek altif olarak adam akıllı 10 kişiniz var gerisi stabil takılan insanlar.
Bingbanden satın alınan hesaplardan dolayı adamların kişi azınlığı düştü diye lak saldırı yemeleri etik bi davranış bu şimdi kendi hanlığımada yapılıcak bişeydir ben hanlığıma 30 kişi daha almayı bilirimde oyunda hep dediğim gibi ben oyuna dost edinmek için giryorum chatte herkeze savaşa girenler itinasız kesilecek diyonuzda siz kimsiniz ? Oyunu bırakmaya geldiğinde en fazla 2 saat bırakan kişiler olarak çok fazla şey anlatmayın kendileri bişey yaptığında iyi diğer kişiler bişey yaptığında kalabalığız asarız keseriz kafasındasınız bundan da bi yol olacağı yok güzelim oyunda 2 ırkın da şu aç gözlülüğü yüzünden keyif alamaz olduk şurdaki hanlıklar 10 kişi bi yerde 5 kişi bi yerde olarak bu hale geldi 1.5-2 yıldır tek çatı altında sabit insanlarlayım niye kimse kimsey satmıyor dostluğumuz güzel ben her olayda bi duruşum varda burda omurgasız insan çok bi duruşları yok ee şimdi ne mi oldu bütün ırk birbirne düşman oldu acınası bi hal neyse iyi foruml