Dragons War Forum
Magmar Irkı Karın Ağrısı - Baskı Önizleme

+- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum)
+-- Forum: Diğer (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=22)
+--- Forum: Konu Dışı (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Konu Başlığı: Magmar Irkı Karın Ağrısı (/showthread.php?tid=16721)

Sayfalar: 1 2 3

Magmar Irkı Karın Ağrısı - Hareketi Kes - 06-10-2020

Irk içi çıkan savaşta öncelikle yanlış lanse edilen ve insanlar tarafından yanlış bilinen olayı açıklayacağım.

Hanedan ve Batı Hanedan olmak üzere aktif 40ın üzerinde oyuncumuz var. Dolayısıyla gerek fetihçi gerek instancelerde geri duruma düşüyoruz. 3-5 oyuncusu olan hanlıklar her turda ejder uborg keserken bize 3 -4 haftada bir sıra geliyor. Diğer hanlıklar fetihçi içinde yüzerken biz büyücülere 1-2 fetihçi verebiliyoruz. Düşük levellere hiç veremiyoruz.  Bu denenle 2. bir delhiz ihtiyacına girdik.
Bigbang hanlığının aktif 3 oyuncusu yarı aktif 1-2 oyuncusu var. Delhiz ihtiyacı bize daha fazla lazım.
Girdik bigbangin su kulesini aldık. Gücünüzü toplarsanız gelin alın su kulesini sorun yok dedik. 
Bir sonraki haftada bigbang su kulesini alamayınca kendi  ittifaklarından adam çekip ,ittifak kulesi olan toprak kulesine saldırdı.
Olaylar burdan sonra patlak verdi. 

Daha sonrasında hunların ve anka'nın karın ağrısı neyse anlamadığımız şekilde savaşlara katıldılar. 
Daha önce hötlerinden korkan lordz ilk defa  savaşa girmeye kadar verdi.

Sorun yok savaşalım.

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -- HeRa -- - 06-10-2020

Tüm bunlara ek olarak; 

Anka - Ateş - Bing - Lordz - Ayyıldız ve Hanedanın olduğu bir discord grubunda delhiz konusu konuşulmasına rağmen, üzerinde bazı maddelerde mutabık oldunduktan sonra bing bengin kalesi alınmış ve kullanmaya başlanmıştır.
Görüşmede anlaşılan konular;

1- Bingbengin kendi başına delhizi savunacak gücü olmadığı sebebi ile batı hanedan delhizi ele geçirecek ve bing kendi başlarına destek almadan delhizi alabilecek konuma gelirse delhiz geri bırakılacak.>

2- İki rakip ittifak hanlıklar arasında kimse, Bing'in kalesi olan su kalesini alamadığı takdirde bir başka hanlığın kalesine yürümeyecek. Yürümesi durumunda ırk içi bunun yaptırımı olucak.

3- Bing ve hanedan dışında hiçbir hanlık olaya delhiz dışında destek olmayacak, delhiz dışında birilerine saldıran taraf savaş başlatmış olacak.

4- Bing ve hanedan dışında bir hanlık delhiz için savaşırken ittifağından yardım alırsa rakip ittifakta kendi ittifağından destek alacak.

Bu 4 madde her p. tesi günü gecerli olup, sorunsuz bir şekilde yürütülecekti. Taaaa ki feonun ağası olan 3-4 oyuncu Bizim ateş ittifağından çıkıp batı hanedan - hanedan ittifağına girdiğimizi görene kadar. 
o saatten sonra sandılar ki bizler ateş hanlığı ile ittifağımızı bitirdik ve birlikte hareket etmiyoruz, ama yanılıyorlardı çünkü sormuyorlardı işleri güçleri fesat çıkarmaktı Big Grin 

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü, Logan isimli arkadaşımız delhizi alamamanın acısı ile yaptığımız anlaşmayı unutup nasılsa ateşten destek gelmeyecek diyip su kalesini bırakıp bizim uborg için aşama açtığımız sırada (uborg saati 8'e denk geliyordu) hanedan hanlığının toprak kalesine dalmaya karar verdiler.
3 saat loganla anlaşmaya calıssamda, arkadaşımız inatla kendi aramızda yaptığımız anlaşmanın  kural ihlalini sürdürdü, ve sonucu ne olursa olsun dedi. Bu yaptığı şey bizzat şu örneğe; Hanedanın Su kulesini ele geçiremeyip sinirinden Bing beng ile ittifak olan hanlığın ( ayyıldızın delhizini) kulesini almaya benziyorken beylik laflar etti

Sonuç ise ortada, rezil rüsva oluyorlar  Evet

Ayrıca, 8 delhiz sahibi hanlık toplanıp bing bengi uborg ve ejderden çıkarıp batıyı sokarken, kimse sevgili arkadaşları loganın uborg ve ejder kesimini düşünmezken bizzat biz logan'a 3 kişi bing 2 kişi batı hanedandan kestirelim dedim.
Delhizlerini almamıza rağmen loganlara kaç fetihçi alıyorlarsa aynı şekilde sayıları onlara vereceğimizi kalanları ise bizim kullanacağımızı belirtmiştim. Ama iyi niyetle yaklaşmamız bize nankörlük olarak geri döndü. 

Kısacası kendisini feonun ağası ve paşası sanan bu hanlıklarla savaş halindeyiz. Sloganımız Cynoacrylate'nin dediği gibi " sorun yok savaşalım Smile

Ama bu yaptığınızı asla unutmayacağız!

Çogu olayda ayranım dökülmesin sütüm sevilmesin diyen lordz hanlığını da 

Her savaşa katılıp sonra bana discorda geçelim diyip, konuştuktan sonra kusura bakma özgür sen haklıymışsın diyip olaydan sıyrılmaya calısan BanShe'yi de

Kininden herkesi peşindeen sürükleyen sary' yi de

Feonun ağası olan Cizrelii'yi de unutmayacağız!. 

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - LEGEND- - 07-10-2020

(06-10-2020, Saat: 23:49)Aethelwulf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm bunlara ek olarak; 

Anka - Ateş - Bing - Lordz - Ayyıldız ve Hanedanın olduğu bir discord grubunda delhiz konusu konuşulmasına rağmen, üzerinde bazı maddelerde mutabık oldunduktan sonra bing bengin kalesi alınmış ve kullanmaya başlanmıştır.
Görüşmede anlaşılan konular;

1- Bingbengin kendi başına delhizi savunacak gücü olmadığı sebebi ile batı hanedan delhizi ele geçirecek ve bing kendi başlarına destek almadan delhizi alabilecek konuma gelirse delhiz geri bırakılacak.>

2- İki rakip ittifak hanlıklar arasında kimse, Bing'in kalesi olan su kalesini alamadığı takdirde bir başka hanlığın kalesine yürümeyecek. Yürümesi durumunda ırk içi bunun yaptırımı olucak.

3- Bing ve hanedan dışında hiçbir hanlık olaya delhiz dışında destek olmayacak, delhiz dışında birilerine saldıran taraf savaş başlatmış olacak.

4- Bing ve hanedan dışında bir hanlık delhiz için savaşırken ittifağından yardım alırsa rakip ittifakta kendi ittifağından destek alacak.

Bu 4 madde her p. tesi günü gecerli olup, sorunsuz bir şekilde yürütülecekti. Taaaa ki feonun ağası olan 3-4 oyuncu Bizim ateş ittifağından çıkıp batı hanedan - hanedan ittifağına girdiğimizi görene kadar. 
o saatten sonra sandılar ki bizler ateş hanlığı ile ittifağımızı bitirdik ve birlikte hareket etmiyoruz, ama yanılıyorlardı çünkü sormuyorlardı işleri güçleri fesat çıkarmaktı Big Grin 

Geçtiğimiz hafta pazartesi günü, Logan isimli arkadaşımız delhizi alamamanın acısı ile yaptığımız anlaşmayı unutup nasılsa ateşten destek gelmeyecek diyip su kalesini bırakıp bizim uborg için aşama açtığımız sırada (uborg saati 8'e denk geliyordu) hanedan hanlığının toprak kalesine dalmaya karar verdiler.
3 saat loganla anlaşmaya calıssamda, arkadaşımız inatla kendi aramızda yaptığımız anlaşmanın  kural ihlalini sürdürdü, ve sonucu ne olursa olsun dedi. Bu yaptığı şey bizzat şu örneğe; Hanedanın Su kulesini ele geçiremeyip sinirinden Bing beng ile ittifak olan hanlığın ( ayyıldızın delhizini) kulesini almaya benziyorken beylik laflar etti

Sonuç ise ortada, rezil rüsva oluyorlar  Evet

Ayrıca, 8 delhiz sahibi hanlık toplanıp bing bengi uborg ve ejderden çıkarıp batıyı sokarken, kimse sevgili arkadaşları loganın uborg ve ejder kesimini düşünmezken bizzat biz logan'a 3 kişi bing 2 kişi batı hanedandan kestirelim dedim.
Delhizlerini almamıza rağmen loganlara kaç fetihçi alıyorlarsa aynı şekilde sayıları onlara vereceğimizi kalanları ise bizim kullanacağımızı belirtmiştim. Ama iyi niyetle yaklaşmamız bize nankörlük olarak geri döndü. 

Kısacası kendisini feonun ağası ve paşası sanan bu hanlıklarla savaş halindeyiz. Sloganımız Cynoacrylate'nin dediği gibi " sorun yok savaşalım Smile

Ama bu yaptığınızı asla unutmayacağız!

Çogu olayda ayranım dökülmesin sütüm sevilmesin diyen lordz hanlığını da 

Her savaşa katılıp sonra bana discorda geçelim diyip, konuştuktan sonra kusura bakma özgür sen haklıymışsın diyip olaydan sıyrılmaya calısan BanShe'yi de

Kininden herkesi peşindeen sürükleyen sary' yi de

Feonun ağası olan Cizrelii'yi de unutmayacağız!. 

Evet Tıprak kulesini nkoruyacak gücünüz yok ama su kalesine saldırıyorsunuz bravo su kulesinş alırken igbangi yetersiz görüyorsunuz  hanedanı batıya geçirip su kulesine saldırıyotdunuz ama toprak kulesini koruyaca gücünüz yok sonrada kaleniz gidince önce ezmeye kalkıyorsunuz ezmeye gücünüz yetmeyince de bötle şeylerle uğraşıyorsunuz birbiriniz ailesine küfünr ettiklerinizle omuz omuza

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -Hyperion- - 07-10-2020

Komikmiş nereye gülüyoruz. Bugüne kadar bütün savaşların merkezinde olan veba/hanedan hanlığı bugün savaş yanlısı değilmiş gibi davranıyor. Sonra da etliye sütlüye karışmayan lordza laf atıyor. Gerçekten komik. Her savaş sonrasında dc ye çağırıp sen haklısın diyormuşum. Savaş olmasın diye çabalamam böyle yorumlanıyor, sonra biz savaş yanlısı değiliz diyorlar. Gerçekten komik. Nasıl bir zeka seviyesi anlayamadım. Hangi kafayla bunları yazıyorlar acaba. Bugüne kadar ırk için olan savaşların tam merkezinde olan insanlar barış tanrıçası oldu. Gerçekten komik. Demek ki insan muamelesi göstermememiz gereken insanlarmış. Bu da bizim hatamız olmuş. Neyse zaten boşuna anlatıyorum anlayabileceklerini düşünmüyorum. Herkese iyi oyunlar Smile

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - Hareketi Kes - 07-10-2020

(07-10-2020, Saat: 00:20)BanSHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komikmiş nereye gülüyoruz. Bugüne kadar bütün savaşların merkezinde olan veba/hanedan hanlığı bugün savaş yanlısı değilmiş gibi davranıyor. Sonra da etliye sütlüye karışmayan lordza laf atıyor. Gerçekten komik. Her savaş sonrasında dc ye çağırıp sen haklısın diyormuşum. Savaş olmasın diye çabalamam böyle yorumlanıyor, sonra biz savaş yanlısı değiliz diyorlar. Gerçekten komik. Nasıl bir zeka seviyesi anlayamadım. Hangi kafayla bunları yazıyorlar acaba. Bugüne kadar ırk için olan savaşların tam merkezinde olan insanlar barış tanrıçası oldu. Gerçekten komik. Demek ki insan muamelesi göstermememiz gereken insanlarmış. Bu da bizim hatamız olmuş. Neyse zaten boşuna anlatıyorum anlayabileceklerini düşünmüyorum. Herkese iyi oyunlar Smile

Hasancım biz savaş merkezindeysek birşeyleri yanlış görüyorsak savaşa giriyoruz hakkımızı savunuyoruz. Sizin gibi her olayda kuyruğumuzu kıstırıp pusmadığımız için savaşıyoruz. Üyelerimize yanlış yapılmasın diye savaşıyoruz. 

Lordz ile 2 kez ittifak yaptık. 2 kez biz bozduk ittifak özellikleri taşımadığınız için.
Şuanki savaşta kalabalık taraf olduğunuzu , güçlü taraf olduğunuzu düşündüğünüz için girdiğinizi cümle alem tahmin ediyordur zaten karakteriniz belli.

Haksız savaşıyorsun diyorsan sebeblerinle geleceksin boş yapmayacaksın.

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - byyxx - 07-10-2020

(07-10-2020, Saat: 01:02)Cyanoacrylate Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
(07-10-2020, Saat: 00:20)BanSHe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komikmiş nereye gülüyoruz. Bugüne kadar bütün savaşların merkezinde olan veba/hanedan hanlığı bugün savaş yanlısı değilmiş gibi davranıyor. Sonra da etliye sütlüye karışmayan lordza laf atıyor. Gerçekten komik. Her savaş sonrasında dc ye çağırıp sen haklısın diyormuşum. Savaş olmasın diye çabalamam böyle yorumlanıyor, sonra biz savaş yanlısı değiliz diyorlar. Gerçekten komik. Nasıl bir zeka seviyesi anlayamadım. Hangi kafayla bunları yazıyorlar acaba. Bugüne kadar ırk için olan savaşların tam merkezinde olan insanlar barış tanrıçası oldu. Gerçekten komik. Demek ki insan muamelesi göstermememiz gereken insanlarmış. Bu da bizim hatamız olmuş. Neyse zaten boşuna anlatıyorum anlayabileceklerini düşünmüyorum. Herkese iyi oyunlar Smile

Hasancım biz savaş merkezindeysek birşeyleri yanlış görüyorsak savaşa giriyoruz hakkımızı savunuyoruz. Sizin gibi her olayda kuyruğumuzu kıstırıp pusmadığımız için savaşıyoruz. Üyelerimize yanlış yapılmasın diye savaşıyoruz. 

Lordz ile 2 kez ittifak yaptık. 2 kez biz bozduk ittifak özellikleri taşımadığınız için.
Şuanki savaşta kalabalık taraf olduğunuzu , güçlü taraf olduğunuzu düşündüğünüz için girdiğinizi cümle alem tahmin ediyordur zaten karakteriniz belli.

Haksız savaşıyorsun diyorsan sebeblerinle geleceksin boş yapmayacaksın.

hanlığını ve oyuncularını bu kadar düşünüyorsanız ayda bir han kurup iki günde bir han değiştirmezsiniz, bizim han üyeleri olarak düşüncemiz sorunları ilk önce konuşarak çözmeye çalışmak, sizin mantığınızla her olaya savaşarak girmiş olsak insan ırkının yaşadığı sıkıntıların aynısını magronlarda yaşamış olurdu, ayrıca bizim karakterimizi sorgulama hakkı ne sende ne de diğer oyuncularınızda var, savaşınızı ve oyununuzu edebinizle oynayın, gölgede yapmayın başka birşey istemez

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -- HeRa -- - 07-10-2020

Sevgili şerifçiğim benimde sana iki çift sözüm var, Hem kendi delhizimizi hem batının delhizini savunacak yürek bizde var da, alabilecek bilek sizde yok. Şovmenliğe merak salmışsın, büyüdüğünde büyük bir şovmen olacağına canı gönülden inanıyorum lakin hayal dünyanı kendi içinde yaşayıp bana yansıtmamanı öneriyorum. Zira dövüşlerin tamamında bingbangden 1-2 oyuncu varken feonun bütün oyuncularını kendinizin yanına çekmiş bulunmaktasınız. Bingbang'ın bacağı bize kalkmıyorda sizin bacağınızla savaşa giriyorsa bu sizin ve onların problemi çünkü sizde de bizle savaşacak ne bacak ne ayak yok  Wink 

hasancığım, şu zamana kadar kaybedeceğimiz kesin olan dövüşler ve olaylarda da hakkımızı sonuna kadar savunduk, sizler gibi oyun için kimseye oyuncularımızı peşkeş çekmedik. Savaş biter seninde diğerlerinin de çifkefliği baki kalır unutma sevgili arkadaşım.

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - V I N C E N T - 07-10-2020

(07-10-2020, Saat: 01:02)Cyanoacrylate Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

Haksız savaşıyorsun diyorsan sebeblerinle geleceksin boş yapmayacak
mehmetcim senı tekde kestım ben bugune kadar savas yanlısı olmadım herkes bılıyor ama bana bundan sonra cok savasacagımızı soylerek sen arkadaslıgı bozdun ben herseye guler gecerım ama tehtıtlere gulmuyorum ayrıyetten meydandan fellık fellık kacan sensın kesıcem dıyıp dalıp vuramaynda snesın sımdı kalkmıs bıze savastan kacıyorsunuz deme savasmayı bılmedıgımızden degıl saygımızı bozmammamızdan savasmıyoruz yanlıs anlamıssınız bızı

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - Hareketi Kes - 07-10-2020

byxx- adamlarınız daha 2 hafta önce aynalanıp kesilirken sessiz kaldınız , her olayda savaş çıkarma zaten ama bir kere  de lan hayırdır noluyor burda diye ses çıkar en azından dmi. 

ayda bir kurduğumuz hanlıkları göster bana. hanlıklar arası geçiş de yapmamız kimseyi bağlamaz kimsenin de haddine değildir. 30 tane büyücümüz var keyfimize göre bölede bilriz kendi aramızda geçedebiliriz bunu sorgulama hakkı da ne sende ne de başkasında yok haddiniz değil. 
2 hanlığımız da köklü hanlıklardır sıralamda yerleri vardır. yalan yanlış ifadelerle demogoji yapmana da gerek yok. 

marcos- mevzu kesme kesilme hiç bir zaman olmadı sen daha o seviyeye ulaşamamışsın anlayamıyorsun. senden kaçan da senin gibi olsun.  senden korkan çekinen değil ben, herhangi bir adam olduğunu da düşünmüyorum. 

KONUYU DA BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN

SAVUNDUĞUNUZ BİGBANG IRKİÇİ SAVAŞA BİLE 2 ADAM ÇIKARABİLMİŞ, ONLAR DA SAVAŞ VAR DİYE ÖZELLİKLE GELMİŞLERDİR . HALA  KALE HAKKI OLDUĞUNU SAVUNUYORSUNUZ

Cvp: Magmar Irkı Karın Ağrısı - -M3cHuL- - 07-10-2020

Magi ırkındaki her savaşta bizim olduğumuzu söyleyen arkadaşlar biz her zaman kendi hak ve menfaatlerimizi savunduk ve bundan sonra da savunacağız. Kendi arkadaşları kesilince sesini çıkarmayan bir toplulukla ne kadar muhatap olsak bizim için o kadar iyi. Söz sahibi olmak için öncelikle tek başınıza bir şeyler başarmanız lazım. Evde yalnız kalınca sohbet olsun ses olsun diye açılan televizyon gibi yani gürültü ittifağından öteye gitmeyen bir topluluksunuz. Ayrıca ırk içinde han liderleri arasında yapılan anlaşmaya uymayıp kendilerini haklı göstermeye çalışan bu güruh sınıfta kalmıştır. Hiçbir savaşa katılmayıp etliye sütlüye karışmayan hanlıkların da birden hortladığını görüyoruz. Yahu bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Bize laf atıp kendilerine dev aynasında bakan bu arkadaşlar yapmayın komik oluyorsunuz. Reşit olmayan arkadaşlar velisinden izin kağıdı getirip forumda yazmalıdır ki boş yapmasınlar.