07-10-2020, Saat: 02:15
(07-10-2020, Saat: 01:42)Cyanoacrylate Adlı Kullanıcıdan Alıntı: byxx- adamlarınız daha 2 hafta önce aynalanıp kesilirken sessiz kaldınız , her olayda savaş çıkarma zaten ama bir kere de lan hayırdır noluyor burda diye ses çıkar en azından dmi.
ayda bir kurduğumuz hanlıkları göster bana. hanlıklar arası geçiş de yapmamız kimseyi bağlamaz kimsenin de haddine değildir. 30 tane büyücümüz var keyfimize göre bölede bilriz kendi aramızda geçedebiliriz bunu sorgulama hakkı da ne sende ne de başkasında yok haddiniz değil.
2 hanlığımız da köklü hanlıklardır sıralamda yerleri vardır. yalan yanlış ifadelerle demogoji yapmana da gerek yok.
marcos- mevzu kesme kesilme hiç bir zaman olmadı sen daha o seviyeye ulaşamamışsın anlayamıyorsun. senden kaçan da senin gibi olsun. senden korkan çekinen değil ben, herhangi bir adam olduğunu da düşünmüyorum.
KONUYU DA BAŞKA YERLERE ÇEKMEYİN
SAVUNDUĞUNUZ BİGBANG IRKİÇİ SAVAŞA BİLE 2 ADAM ÇIKARABİLMİŞ, ONLAR DA SAVAŞ VAR DİYE ÖZELLİKLE GELMİŞLERDİR . HALA KALE HAKKI OLDUĞUNU SAVUNUYORSUNUZ
2 hafta önce ki olay hakkında sesimizi çıkarmadığımızı nerden biliyorsun, her konuyu bildiğini düşünüyorsan olayla ilgili Said ile konuşulduğunu da bilmen gerekirdi, merakını gidermek istiyorsan detayını sorarsın Said'e, sizin han kurmanız veya han değiştirmeniz zerre kadar umrumda değil ama uborg ve ejder sıralamasında harf sıralamasına göre en sonda kaldığınızı gördüğünüzde han ismi değiştirmek gibi uyguladığınız bizans oyunlarınızı kendinize saklayın, komodonun da dediği gibi siz kendi çıkarınız için hareket edebilirsiniz ama sizin çıkarınız güçsüz gördüğünüz herkesin tepesine çökme mantığı olduğu müddetçe bu türlü uyuşmazlığı daha çok çıkartırsınız