07-10-2020, Saat: 01:27
Sevgili şerifçiğim benimde sana iki çift sözüm var, Hem kendi delhizimizi hem batının delhizini savunacak yürek bizde var da, alabilecek bilek sizde yok. Şovmenliğe merak salmışsın, büyüdüğünde büyük bir şovmen olacağına canı gönülden inanıyorum lakin hayal dünyanı kendi içinde yaşayıp bana yansıtmamanı öneriyorum. Zira dövüşlerin tamamında bingbangden 1-2 oyuncu varken feonun bütün oyuncularını kendinizin yanına çekmiş bulunmaktasınız. Bingbang'ın bacağı bize kalkmıyorda sizin bacağınızla savaşa giriyorsa bu sizin ve onların problemi çünkü sizde de bizle savaşacak ne bacak ne ayak yok
hasancığım, şu zamana kadar kaybedeceğimiz kesin olan dövüşler ve olaylarda da hakkımızı sonuna kadar savunduk, sizler gibi oyun için kimseye oyuncularımızı peşkeş çekmedik. Savaş biter seninde diğerlerinin de çifkefliği baki kalır unutma sevgili arkadaşım.

hasancığım, şu zamana kadar kaybedeceğimiz kesin olan dövüşler ve olaylarda da hakkımızı sonuna kadar savunduk, sizler gibi oyun için kimseye oyuncularımızı peşkeş çekmedik. Savaş biter seninde diğerlerinin de çifkefliği baki kalır unutma sevgili arkadaşım.
JİLET YARASI BU İLAÇ KAPATMAZ