07-10-2020, Saat: 00:13
(06-10-2020, Saat: 23:49)Aethelwulf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm bunlara ek olarak;
Anka - Ateş - Bing - Lordz - Ayyıldız ve Hanedanın olduğu bir discord grubunda delhiz konusu konuşulmasına rağmen, üzerinde bazı maddelerde mutabık oldunduktan sonra bing bengin kalesi alınmış ve kullanmaya başlanmıştır.
Görüşmede anlaşılan konular;
1- Bingbengin kendi başına delhizi savunacak gücü olmadığı sebebi ile batı hanedan delhizi ele geçirecek ve bing kendi başlarına destek almadan delhizi alabilecek konuma gelirse delhiz geri bırakılacak.>
2- İki rakip ittifak hanlıklar arasında kimse, Bing'in kalesi olan su kalesini alamadığı takdirde bir başka hanlığın kalesine yürümeyecek. Yürümesi durumunda ırk içi bunun yaptırımı olucak.
3- Bing ve hanedan dışında hiçbir hanlık olaya delhiz dışında destek olmayacak, delhiz dışında birilerine saldıran taraf savaş başlatmış olacak.
4- Bing ve hanedan dışında bir hanlık delhiz için savaşırken ittifağından yardım alırsa rakip ittifakta kendi ittifağından destek alacak.
Bu 4 madde her p. tesi günü gecerli olup, sorunsuz bir şekilde yürütülecekti. Taaaa ki feonun ağası olan 3-4 oyuncu Bizim ateş ittifağından çıkıp batı hanedan - hanedan ittifağına girdiğimizi görene kadar.
o saatten sonra sandılar ki bizler ateş hanlığı ile ittifağımızı bitirdik ve birlikte hareket etmiyoruz, ama yanılıyorlardı çünkü sormuyorlardı işleri güçleri fesat çıkarmaktı![]()
Geçtiğimiz hafta pazartesi günü, Logan isimli arkadaşımız delhizi alamamanın acısı ile yaptığımız anlaşmayı unutup nasılsa ateşten destek gelmeyecek diyip su kalesini bırakıp bizim uborg için aşama açtığımız sırada (uborg saati 8'e denk geliyordu) hanedan hanlığının toprak kalesine dalmaya karar verdiler.
3 saat loganla anlaşmaya calıssamda, arkadaşımız inatla kendi aramızda yaptığımız anlaşmanın kural ihlalini sürdürdü, ve sonucu ne olursa olsun dedi. Bu yaptığı şey bizzat şu örneğe; Hanedanın Su kulesini ele geçiremeyip sinirinden Bing beng ile ittifak olan hanlığın ( ayyıldızın delhizini) kulesini almaya benziyorken beylik laflar etti
Sonuç ise ortada, rezil rüsva oluyorlar
Ayrıca, 8 delhiz sahibi hanlık toplanıp bing bengi uborg ve ejderden çıkarıp batıyı sokarken, kimse sevgili arkadaşları loganın uborg ve ejder kesimini düşünmezken bizzat biz logan'a 3 kişi bing 2 kişi batı hanedandan kestirelim dedim.
Delhizlerini almamıza rağmen loganlara kaç fetihçi alıyorlarsa aynı şekilde sayıları onlara vereceğimizi kalanları ise bizim kullanacağımızı belirtmiştim. Ama iyi niyetle yaklaşmamız bize nankörlük olarak geri döndü.
Kısacası kendisini feonun ağası ve paşası sanan bu hanlıklarla savaş halindeyiz. Sloganımız Cynoacrylate'nin dediği gibi " sorun yok savaşalım"
Ama bu yaptığınızı asla unutmayacağız!
Çogu olayda ayranım dökülmesin sütüm sevilmesin diyen lordz hanlığını da
Her savaşa katılıp sonra bana discorda geçelim diyip, konuştuktan sonra kusura bakma özgür sen haklıymışsın diyip olaydan sıyrılmaya calısan BanShe'yi de
Kininden herkesi peşindeen sürükleyen sary' yi de
Feonun ağası olan Cizrelii'yi de unutmayacağız!.
Evet Tıprak kulesini nkoruyacak gücünüz yok ama su kalesine saldırıyorsunuz bravo su kulesinş alırken igbangi yetersiz görüyorsunuz hanedanı batıya geçirip su kulesine saldırıyotdunuz ama toprak kulesini koruyaca gücünüz yok sonrada kaleniz gidince önce ezmeye kalkıyorsunuz ezmeye gücünüz yetmeyince de bötle şeylerle uğraşıyorsunuz birbiriniz ailesine küfünr ettiklerinizle omuz omuza
No Pain No Gain