08-02-2017, Saat: 00:58
Adanalının aşkı sıcak ve acı olur eda01 in 01 ine aşık oldum gizemli öfke setim vardı. Profiline baktım öfke set alınır yazıyordu. İnanamıyorum dedim hemen yazmalıyım bu bir işaret kesinlikle dememe kalmadan birden bir baktık sohbet koyulaştı clanıma geldi. Her şey bizi birleştiriyordu. Bi gün dayanamadım evlen benimle leyn dedim. Başka seçimin yok ona göre evet diceksin! Adana'da bu işler böyle yürür. Tamam evlenirim dedi ama adananın kızı da pek nazlıdır. Düğünü hazırlayana kadar sesini çıkarmaz. Tamam evleniyorum bir şey kalmadı dersin ama yanılırsın
Düğün günü bi baktım abimden izin alman lazım dedi abisini allahtan tanıyordum. Abisini de iki yalvarınca işi hallettik dövüş alanı sırası geldi zamanla yarıştık balayını mağarada geçirecektik şansımıza ama gelin naz yapınca damat tarafı kretsleri gelinin üstüne attı kahraman damat kretslere saldırmak yerine mağaraya girdi
üstüne geline kızdı hep senin yüzünden beraber giremedik mağaraya diyerek. Feo daki ilk kavgasını da yaşadı. O gün bugündür güzel bir evlilik devam ediyor. Tüm sevenlerimize sevgiler,