![]() |
Feo da Aşk Başkadır - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Feo da Aşk Başkadır (/showthread.php?tid=932) |
Feo da Aşk Başkadır - _Alone_ - 24-01-2017 Savaşçı!!! Şu Fani Feo'da savaşmanın sınırı, Dökülen Kanın ve Aynı zamanda dökülen terinde sınırı yok... Hatırlıyormusun Savaşçı Budünyaya İlk ayak bastığın anı.. Bıkmadan usanmadan katettiğin mesafeleri.. Ama bu garip Feo dünyasında heran herşey olabilir ve hatta Belki de Hayatının aşkını buldun ve ona yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü için bir sürpriz yapmak istiyorsun.. İşte Sana ÖDÜLLÜ bir 14 Şubat fırsatı... Ona nasıl aşık oldugunu ve hikayeni bizimle paylaş.. Ankete Katıl ve Yegane Aşkınla muhteşem bir düğün ve paha biçilemez bi hediye kazan... Yazacağın hikayen ile ona muhteşem bir 14 Şubat hediyesi ver.. -Katılım Çift olarak Gerçekleşecektir. ( Hikayeyi yazan imza kısmına Çiftlerin ismini belirtecektir) -Hayali Hikaye olabilir gerçek hikaye olabilir tamamen size kalmış -Anket için oyun içinde reklam yapmak serbesttir. (Sat-Al kanalında) -Son katılım 7 Şubat 2017 , Anket oylama sonucu 13 Şubat 2017 -VE MUHTEŞEM DÜĞÜN 14 ŞUBAT 2017 1. Hikayeye ödül olarak http://www.dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=2474220 ve Kendi Belirleyeceği Seviyesine uygun Mavi Renk Silah. 2. Hikayeye ödül olarak http://www.dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=2474224 ve Çiflere ayrı ayrı 10 Altın 3. Hikayeye ödül olarak http://www.dwar.gen.tr/artifact_info.php?artifact_id=2474245 ve Çiftlere ayrı ayrı 5 Altın Evli olan çiftlerde hikayeye katılabilir... Kazanmaları halinde düğünlerini tazeleriz : ![]() Hepinize Mutlu Bol onurlu, AŞK dolu bir Feo diliyorum.... Alone..Always.. HİKAYELERİNİZİ BU BAŞLIK ALTINDA CEVAPLAR KISMINA YAZABİLİRSİNİZ Cvp: Feo da Aşk Başkadır - burber - 24-01-2017 kazanan barbar baltayı seçsin alıcısı hazır barbar baltayı bana satacak olan kişi için propaganda yaparım meydanda ![]() ![]() ![]() Cvp: Feo da Aşk Başkadır - Pyuor - 24-01-2017 Pyuor [3] ![]() ![]() ![]() Seni düşünürken Syrio, uykusuz gecelerde bir yıldır seni düşünürken Bir korvus gelir yüreğimin ucuna konar. Bir biberiye açılır ansızın Bir deve dikeni sinsi sinsi kanar kalbimin üzerinde Seni düşünürken Syrio, bir meydanda ki ağacı tepeden tırnağa donanır. Deliler gibi dönmeye başlar Döndükçe, sarı saçların dalgalanır Çekirdeği henüz süt bağlamış bir yaban armutu kesilir ağzımda Dokundukça yanar mavi gözlerin Seni düşünürken bir felionlu çamça geçer okyanuslardan, 'Syrio' der dudakların Seni düşünürken, siyah kirpiklerini Seni düşünürken, 'Koş Magron Var' der dudaklarım... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İlk Buluşma yerimiz Vukrimah Malikanesi , Feo bile şaşırdı Yaşlı Cin Köpek , Sartnog büyücüsüne dönüştü ![]() ![]() ![]() Cvp: Feo da Aşk Başkadır - Bugra - 24-01-2017 Genç savaşçı, o gün Vimilya bölgesinde bir ağacın altında sevgilisi ile buluşmak üzere randevulaşmıştı. De'Larisa muhafızlarının onu ardığını biliyordu çünkü bankacıya olan borcundan dolayı zindana atılmak üzere aranan bir kaçaktı. Ama sevdiğine söz vermişti, sözünde durmamak olmazdı. Bir savaşçıya yakışmazdı. Sevgilisnden önce vardı Vimilya'ya. Tam sözleştikleri o güzel ağacın altındaydı şimdi. İçinde bin bir umut, dilinde bir sevda türküsü, yüreği aşkın coşkusuyla gümbür gümbür. Nasıl da maviydi gökyüzü, ballaur okyanusu gibi. Ağacın altındaydı, bekliyordu sevdiceğini. Hiç sırası mıydı şimdi muhafızların, tepeden tırnağa aşk kesilmişken Vimilya, yer, gök ve bu ağaç? Gizlenmeli, ama nereye? Çok da düşünmeye değmezdi ki hayat. Yaşayıp gidiyoruz bir şekilde. Tıpkı şu ağaç gibi. Hayranlıkla başını kaldırdı ağacın dev gövdesinden şevkatli yapraklarına doğru. Bu şevkatli yapraklar elbette onu da kollarına alabilirdi. Gençti savaşçı, çabucak tırmandı ağacın gövdesine ve bir çabuk gizledi kendini ağacın yaprakları arasına. Savaşçı, ağacın tepesindeyken sevdiği gelip herşeyden habersiz, ağacın altında beklemeye başladı. O an savaşçının gözünden şeara görse onun güzelliğini kıskanır, en kudretli yaratıklarını gönderirdi hasetinden. Ah, ona bir “hiiişt” diyebilse, bir ıslık çalabilse ya da, en güzel sesli bir bülbül kesilse de varlığını bildirebilse! Ama muhafızlar var aşağıda, seslenemez ki sevdiğine! sevdiceği yaprakların altında bir sağa döndü bir sola, bir arkasına baktı bir önüne, başını öne eğdi de yere baktı, ama bir türlü yukarıya bakmadı yazık ki! Genç savaşçı sustukça sabırsızlanıyor, adeta ağacın köklerini topraktan sökecek oluyordu. Sevdiği oduni gibi ağaç olmuştu orada öylece. Seslenemiyordu sevdiceğine, içine atıyordu haykırışlarını. Genç sevgili, dayanamdı ve bıraktı gözyaşlarını, toprağın üzerine ılık ılık düştü damlalar. Ve gitti. Onca bekleyişten sonra gitti. Aşşağıya inse zindan; yukarısı ondan beter... Sevdiceği siyah kamar gemisine binerken, arkasından yalnızca gözyaşı döktü savaşçı, üç gün üç gece ağladı ve sonunda başladı türküsünü söylemeye... CAN VERİRKEN SÖYLEDİĞİ ACI TÜRKÜYÜ HALA VİMİLYA BÖLGESİNDEKİ AĞACA YAKLAŞINCA DUYABİLİRSİNİZ... ❣bugra?MF6137❣ Cvp: Feo da Aşk Başkadır - R e S - 25-01-2017 Merhabalar öncelikle, evet Feo da aşk gerçekten başkadır en büyük örneği ben ve eşim tabiki ![]() Biz burada tanıştık, önce oluru olmayacak imkansızlıklarla debelenerek geldik bu zamana, tek gerçek aşktı... Hadi ya ne zaman gelir ki oyuna diye beklemelerin ardında oley be kaptım facesini diyerek başlayan bir aşk öyküsü, dört duvar içindeki yalnızlığımın en mert bekçisi, herşey çok güzeldi adı konulamasa bile uzun uzun telefon sohbetleri hiç sönmesini istemediğim içimdeki yangın, sesine aşık olduğum güzel insan göster bana o yüzünü... Ve sonunda ikna etmiştim -Bana doğum günümde gel... diyebilmişti sonunda taa Aralıkta doğumgünü buna da şükür ![]() Sonrasında mı bir kopma durumu kalpler güm güm ama bizim hatun olmaz da olmazlar da asla asla asla demez mi neymiş efendim kendisinden küçükle olmazmış hadi üç gün bilemedin beş gün bu aşkın ömrü sen yoluna ben yoluma küçüğüm ![]() Bulmuşum kalbimin sahibini bundan sonrası ya ölüm ya ölüm başına yol koydum. Allah'ın izniyle olmazları oldurdum elimde çikolatam çiçeğim geldim kapına hadi açmada göreyim. Nisan ayında nişanımız oldu. Bi sene sonra Haziran ayında ise düğünümüz hiçbir anını unutamayacağım ilk kalp çarpıntıları. Evet gönlümün sultanı benimdi artık sımsıkı sarılıp asla bırakmam dediğim bitanem. Feo da başlayıp bu haziran dördüncü yılını dolduracağımız evliliğimiz, ikibuçuk yaşına giricek olan aşk meyvemiz, kazanmak kaybetmek hiç önemli değil ben almışım ödülümü. Feo nun vesile olduğu bu güzel hayatım için gerçekten teşekkürler... Cvp: Feo da Aşk Başkadır - SpiNoza - 26-01-2017 erkek erkege evlilik neden yok (varsa geri kalanin önemi yok) eşcinsel ilişki neden yasak lütfen kapasayıcı olalim antipatik yaklaşmayalim.Umarim degerlendirisiniz. Cvp: Feo da Aşk Başkadır - Bugra - 26-01-2017 (26-01-2017, Saat: 01:14)SpiNoza Adlı Kullanıcıdan Alıntı: erkek erkege evlilik neden yok (varsa geri kalanin önemi yok) eşcinsel ilişki neden yasak lütfen kapasayıcı olalim antipatik yaklaşmayalim.Umarim degerlendirisiniz.BU YUZDEN MAGRON DEĞİLİZ Cvp: Feo da Aşk Başkadır - sİmyacI - 26-01-2017 YER ADANA: Bir gün adana dört yoldan balcalı otobüsüne bindim şöför saati geciktirmiş.Bir gaza basıyor bir gaza basıyor, yandaki araba da müşterileri ona kaptırmamak için basıyor gaza ikisi yarış yapıyor resmen hızla giderkene araba frene bir bastı araba bayagı sendeledi öndeki koltukta oturan adam lag yapma amk diye bagırdı sinirlice, dayı ne lagı dedim meraktan. Yav adrenalinden ne dicegimi bilemedim bizim oyunda donma oldugunda verdigim tepkiyi verdim dedi ne oynuyorsun dedim efsane ejderhalar mirası dedi hangi serverdesin bende oynuyorum dedim türk serveri dedi o şekilde tanıştık öyle AdaNa EjderHaSı otobüste öyle ahım şahım bir aşk hikayesi yok arada oyunda bigün vurdalya tarafında ot yolarken birtane insan gelip saldırdı bana baktım kesemicek morok atmaya başladı irtibat listeme baktım bu adanalı hemşerim online çagırdım geldi iki üc tane sivri icin şahkara attı orda benim gönlümü fethetti daha sonra sen 4 lvlsin kristal kömürü düşürdünmü hic magaradan acil lazım yer altı onuru icin dedi bende çıkarttım verdim 3 5 tane ihtiyacını giderince verirsin dedim bi baktım ben senden çok etkilendim hazır etkinlik var katılalım belki kazanır evleniriz seninle diye evlenme teklif etti oyuncu arkadaşlarımızın onaylarını alıp ta yüzük sahibide olursak evlenmeye niyetliyiz inş. ♥sİmyacI♥♥♥AdaNa EjderHaSı♥ İKİ ADANALI BİR OLUNCA SAMANLIK SEYRAN OLURMUŞ!.. Cvp: Feo da Aşk Başkadır - Kupa Beyi - 27-01-2017 (26-01-2017, Saat: 23:49)sImyacI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YER ADANA: (26-01-2017, Saat: 23:49)sImyacI Adlı Kullanıcıdan Alıntı: YER ADANA: otobüste bir dwar oyuncusu olacağını düşünmezdim güzel bir tanışma oldu ![]() Cvp: Feo da Aşk Başkadır - MaRJiNaL - 28-01-2017 (27-01-2017, Saat: 23:58)- TheWitcher - Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bizim hikayemiz biraz farklıydı onunla. Başkaları gibi değil benim hedefim yükseklerdeydi. _Alone_' ydi benim hedefim. yok artık 3 gün hapis yattın bunumu yazdın :lol: ![]() ![]() ![]() |