08-02-2017, Saat: 00:47
(21-01-2017, Saat: 02:05)asdf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Pek sevgili abim kardeşim
Emeğiniz var , emeğinize sağlık . Kurumsallasabilirsiniz kurumsallamazsiniz demiyorum ki ben size yalnızca suanki değişiklikler ile teliften kurtulamazsiniz. Hikaye aynı görev aynı kodlamalar aynı. Dosyaları görememesi rağmen adım gibi eminim ki her sayfanın başındaki tarih ve kodlayanin yazdığı kısım aynı (kodlar) . Basit bir logodan bile böyle bir sorun cikiyorken koskoca oyun sistemini düşünemiyorum. Kaldı ki kapanmasa bile oyun geliştikçe ihtiyaçlara karşılık verebileceginizi düşünmüyorum.
Umarım haksız çırarimda elin ingilizleriyle uğraşmaktan kurtuluruzHep birlikte gorucez
Mobilden yazıyorum hata vs varsa klavyenin acizligi affola
Kolay gelsin
Arkadaş haklı. My.com ve Mail.ru'ya ait olan bir oyunun (Allods Online) korsan sunucuları ardı ardına kapatıldı. Kimisi 5. Yıl kimisi 3. Yıl ayakta kaldı. Ancak heriflerin korsan sunucularını zorla kapattırdılar. Bu sunucularda tek seferde 1000-1500 civarı insan oluyordu. Siz ne yaparsanız yapın bu herifler sunucuyu kapatır, er yada geç olur bu. Çünkü oyun tasarımı yapan şirketler oyundaki her görselin her hikayenin bir telif hakkını alırlar ve korurlar. "DragonsWar Oyuncuları Tarafından Açılımştır Ve Ancak Oyuncuları Tarafından Kapatılabilir." gibi bir durum gülünç bir şeydir. Allods Online'a ait 30'dan fazla sunucu tek kalemde kapatıldı. Bu herifler aptal değil, binlerce oyuncunun olduğu sunucuyu geri getiremediler çünkü bu firmalar sizi adresinize kadar bulur. Bu ülkede faliyeti olsun olmasın gelir açar davayı olan size olur. Bu oyun TR'de barınıyor, açsalar davayı host firması (sanırsam sadecehosting firması) en ince ayrıntıya kadar veri paylaşır. Telif hakkı basit değil, en büyük WoW private serveri bile kapandı..