08-02-2017, Saat: 00:32
Bir insanın hayatını etkileyen kişiler vardır. Biri hayat eşi, Biri ailesi, Biri ise dostu.. Hayatımda şu ana kadar hayatımın eşi daha gelmedi. Ama, Hayatımdaki dostumu buldum. Şimdi diyeceksiniz bu aşk hikayesi değil. Ama bana göre aşk, Bir insan için canını malını ortaya koymandır. Ben bu dostum için bütün bunları verebilecek biriyim. Biliyorum ki o da benm için bunları yapacak biridir. İşte bu kişi InFlames..
7-8 yıldır Oyundaki dostluğumuz, 10 yılı aşkın hayatımda olan kişidir. Eski oyunda beraber sayısız instanceler, Bitmek bilmeyen dövüşler yaptık. Ama en güzeli ise beraber buluşup, Yanımıza nevale(cipsi,kola,kahve,sigara) alarak sabaha kadar beraber oyun oynamamız bu oyunu en güzel hale bürüyor. İnsanın en yakın dostu ile aynı oyunu oynamanın tadı başka işte..
Rabbim bu dostluğumuzu daim etsin. Birbirimizi ayırmaması dileği ile..
Ebedi Dostuluğa..
InFlames & THE JOKER
7-8 yıldır Oyundaki dostluğumuz, 10 yılı aşkın hayatımda olan kişidir. Eski oyunda beraber sayısız instanceler, Bitmek bilmeyen dövüşler yaptık. Ama en güzeli ise beraber buluşup, Yanımıza nevale(cipsi,kola,kahve,sigara) alarak sabaha kadar beraber oyun oynamamız bu oyunu en güzel hale bürüyor. İnsanın en yakın dostu ile aynı oyunu oynamanın tadı başka işte..
Rabbim bu dostluğumuzu daim etsin. Birbirimizi ayırmaması dileği ile..
Ebedi Dostuluğa..
InFlames & THE JOKER
Babalar Sözünü tutar.