07-02-2017, Saat: 17:39
Gerçek bir hikayeden bahsedecem arkadaşlar sizinkiler kadar fantastik olmasa da benim için anısı büyük... Bir arkadaşla şakalaşıyorduk gerçek hayattan tanırım kendisini. Üniversite yeni başlamıştı o yıl kız esprileri döner ya hep kendisi yakın bir arkadaşı olan -BATI- ile çok uyumlu olacağımı söylemişti. Haliyle espriler döndü tamam neden olmasın diye ama arkadaşım durumu biraz fazla ciddiye aldı bizi bir araya getirdi zorla. Tabii onun haberi yok olanlardan ben sadece arkadaşının arkadaşıyım. Sonra baktım her gördüğümde nefesim kesiliyor terliyorum konuşamıyorum. Tavırları hareketleri esprileri o kadar benimle aynı ki. O bir haftalık gözlemlede arkadaşımın ne kadar haklı olduğunu anladım ve dedim hayatımın kadını burada. Tabii tanımadığın arkadaş arkadaşı olmaktan başka bir işe yaramadığın zamanlarda bir insanla iletişim kuramazsın ve haliyle durumu da çaktırmak istemiyorum kendisine. Güzelce bir plan yaptık biraz haince belki ama. Arkadaşıma -BATI- ya göstermesi için snap attım. Haliyle kız yanında yokken açtı ve kıza sana snap attı ama sen göremedin dedi. -BATI- da o zaman benim snapimi ver dedi. İlk adım tam istediğim gibi gitti snapten resimler atmaya sohbet etmeye başladık 1 hafta kadar. Ama çoğunlukla ne konuştuğumuzu unutuyorduk silindiği için. Ama telefonunu isteyecek kadar güzel bir plan yapamadım utançtan derken o bana attı numarasını call me maybe diye. O an itiraf ediyorum -BATI- ya brownie yapıyordum kapısına gidebilmek görebilmek için. Ss alamadım numarayı ve çekinerek tekrar istedim ama aptal dediğini hisseder gibiydim. Çünkü çevremdekiler öyle dedi... Neyse elimde numarası vardı ve bir adım daha ilerlemiştik. Ama konuşmalarımız günaydın iyi gecelerden ileri gitmiyordu. Derken de üzgün olduğunu öğrendim sanırım İzmir deki ailesini özlemiş ve gidemiyormuş. Aynı zamanda da başka biri bunu öğrenip sana bir koli çikolata getireyim mi demiş. Bak sen?! Hemen harekete geçmem gerektiğine karar verdim. Önemli bir anatomi sınavı vardı evine geç gidiyordu. Ben de oda arkadaşı sayesinde odasına Kadıköy deki meşhur çikolatacıdan gidip en sevdiği çikolataları aldım ve yatağına bıraktım üstüne de not koydum. Onu görünce bir an her şey değişti ve bendeki çekinme denen şey de kayboldu kalbine girebildim. Ardından kahve içmeye gittik yemekti derken artık yine güzel bir teklif aşamasının geldiğini anladım. Çünkü çevresindekiler beni buna zorluyordu. Ne zaman ne zaman diye diye... Yine bir plan hazırladık, -BATI- spordayken odasını balonlarla doldurduk 2 arkadaş ve oda arkadaşı. En güzel takımımı giydim. Konuşacaklarımı hazırladım. Arkadaşım asla "seni seviyorum" deme dedi haklı ilk şey söylenmez. Ama ben o odasına girince gözlerine dalıp her şeyi unuttum ve tek diyebildiğim "Seni seviyorum" oldu..!
Seni seviyorum küçük hikayemi efsanemize dönüştürdüğün için teşekkür ederim -BATI- !
Seni seviyorum küçük hikayemi efsanemize dönüştürdüğün için teşekkür ederim -BATI- !
-ßяаvенеаят-