08-10-2019, Saat: 01:12
Kimsenin kimseye oyunu bıraktırmak, zorbalık yapmak gibi bir hakkı yoktur. Kendisine yapılan hatada kendini hata yapandan üstün gören, karekterinin gücüne güvenerek bir başkasını ezmeye, oyunu bıraktırmaya çalışan insanın hata yapan insandan bir farkı yok benim gözümde. Kaç yaşına gelmiş insanlarız, ama empati yapmayı öğrenemedik hala. Dönüpte bana yapılsa, birisi beni ezse, oyun oynattırmasa ve zorbalık yapsa nasıl hissederim diye düşünemiyoruz. At gözlüğüle olaylara yaklaşıp "bu bana küfür etmiş, höh höh bunu kesem, bunun hanlığınıda kesem, bunlara savaş açam, buna yardım edenide kesem, şunada gülle takam, birazda dalga geçem kalbini kıram sonuçta bana küfür etmiş ölsün bu" (şive için afedersiniz) tavırı ile hareket ediyorsunuz. Gözlerim m.ö evrilmemiş bir ırk görüyor bazen. Oyun oynuyoruz, basit. Anlaşamıyorsan muhattap olma, sevmiyorsan konuşma. İNSAN OLMAK zor değil..
Varlığınızı hissedelim yönetim ekibi, yoksa yokluğunuzda herkes kendini admin sanıyor..
Varlığınızı hissedelim yönetim ekibi, yoksa yokluğunuzda herkes kendini admin sanıyor..