![]() |
Bu bir ses kaydıdır. - Baskı Önizleme +- Dragons War Forum (https://dwar.gen.tr/forum) +-- Forum: Genel (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Haberler ve Duyurular (https://dwar.gen.tr/forum/forumdisplay.php?fid=2) +--- Konu Başlığı: Bu bir ses kaydıdır. (/showthread.php?tid=12326) |
Bu bir ses kaydıdır. - Wolverine - 07-10-2019 Merhabalar, Dwarda uzun süredir back-end kısmındayım, teknik olarak bugları çözümleme ve yeni eklentiler eklemekle meşgulüm, aynı zamanda da yeni oyunumuza ar-ge çalışmalarını yapmaktayım en kısa zamanda da onun back-end kısmına olacağım, bu konuya gelecek olursak, oyundaki ırk içi savaşlar ve ırk arasındaki tartışmalar yönetim olarak ve şahsım olarak canımızı sıkmaya başlamıştır. Bu konunun uzamasının sebebi yönetimin oyuncuların aralarında uzlaşıp barışmasıdır, çünki yönetim işin içine girerse sert eylemler yapacaktır. Şuanda konu ne hikmetse yönetime kadar bulaşmış durumdadır. Bazı kendini bilmez oyuncularda bize taraf olmuş durumdadır. (Bizimle ilgili sorunu olanlar, sizleri burada zorla tutamayız. Dilerseniz buradan aşağısını okumadan sayfayı kapatıp gidebilirsiniz.) Sebebi ise tartıştığı oyuncuya başka bir konuda genelde yada başka official platformlarında kişiye [çok doğru] diye cevap vermemizmiş kişiyle konuşmamızmış destek talebini yanıtlamamız taleplerini işleme almamızmış. Bizim bir oyuncu olmadığımızı işletme olduğumuzu unutuyorlar. İşletmemiz ve kadromuz genel oyuncuya hitap etmektedir, sen ateistsin, senin psikolojik sorunların var, senin tehditlerin var, sen çok küfür ediyorsun agresifsin diye oyuncuların kişisel rahatsızlıkları ile oyundan iletişimini kesemeyiz oyundan dışlayamayız. Kim olursanız olun ne olursa olsun oyunda bir sorun bir destek talebiniz olacak, bu durumda kişiye özel mi sen küfürbazsın diye desteğini direk kapatıp işlem yapalım yoksa genel mi işlem yapalım. Tabii genel olacaktır oyuncuda aradığımız ayrıcalık oyuncu olması. Nihayetinde oyuna kayıt esnasında psikolojik test, dediğim örnekleri içeren bir formla kayıt yaptırmıyoruz. Maili olan her oyuncuya oyun açık. Aksi olsaydı ben dahil oyuna girmem mümkün olamazdı. Tarafsız yönetimiz, siz habire bir tarafa çekmeye çalışıyorsunuz. Ailevi değerlere hakaret, tehditler, küfür gibi cezalara süreli ceza veriliyor sessizlik veriliyor, Bu hususta kime ne ceza ne kadar vereceğimiz bizim inisiyatifimize kalmış. Verilen cezaları beğenmiyorsunuz ya cezaları kendiniz alsanız ortalığı yıkar geçersiniz, 2 saat oyun gidiyor demedik laf kalmıyor. Bu cezalara itiraz edenler, muhafızmı, destek ekibimi, adminmi, mentormu, yetkisi olmadıkları halde yönetimin işine karışılmamalıdır. Verilen cezadan sebep saldırıların tartışmaların devam etmesi durumunda, oyunun verdiği cezayı hiçe sayıp, mağdur oyuncu olarak cezasını ben keseceğim havasına girerseniz, cezanın hasını ben size vereceğim. Bundan sonra, ırk içinde sebepli sebepsiz saldırı yapanın savaşlarını kapatıyorum uzun bir sürede açmayacağım. Bu konudan rahatsız olanlarda kardeş kardeş yaşamayı öğrensin. Cellat Meslek yapacaksan magronlar duruyor sizi bekliyorlar. Yok ihalede onun lotunu aldın, ona selam verdin, yanından geçtin, aynı dövüş alanına girdin, hanlığına girdin, ondan nesne aldın vb. sebeplerden saldırı yapan sözlü atışmaya giren oyuncuya ağır yaptırımlar uygulanacaktır. Herkes işine odaklanmalı keyfine bakmalıdır, insanların huzurunu kaçırmamalıdır. Bırakırız gibi tehditlere girmeyin, hemen bırakın lütfen bırakın. Bu bir bilgilendirmedir(Bugünden itibaren). Sevgilerimle ![]() Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - E X C O - 07-10-2019 Herkese Merhaba, Bundan 1-1,5 sene evvel şu an ki Infernal gibi kaos ortamını seven, insanların ufak açıklarından savaşlar çıkarabilen egolarıyla hareket eden biriydim. Tek farkımız, bireysel savaşlarıma asla hanlığımı veya yakın dostlarımı peşimden sürüklememiş olmam. Velhasıl ben bu olayların kendime ve ırkıma büyük zararlar verdiğini görüp, hatalarım olduğunu kabul ettim. Kendi içimde bazı kararlar alarak uzun süredir ırk içi savaş çıkmaması için arabuluculuk yapmaktayım. Uzun süredir Infernalin ırk içi yaptığı "TERÖRÜ" uzaktan izlemekteyim, bu zaman zarfında nickini hiç görmediğim bilmediğim “Infernalin sebepsizce kestiği kişiler” kendilerine kanat germem için varını yoğunu verip koruma sağlamamı teklif ettiler. Bana gelen oyuncuları sürekli yönetime/muhafızlara yönlendirdim - Akhyls – isimli başmuhafız şahidimdir. Oyun yönetimi, ırk içi saldırılara yeterli desteği vermediğinden dolayı, oyuncuların oyundan soğuduğunu gördüm. Derler ya "gençliğimdeki hataları yapıyor" infernalin tam olarak yaptığı bu, naçizane olarak infernali uyardım ırk içi savaşlar konusunda. Sonuç olarak savaşların devam edeceğini asla davasından vazgeçmeyeceğini söyledi konuşmamızın ayrıntıları aşağıdaki linlerdedir. 1. Bölüm Tıklayın 2. Bölüm Tıklayın Bunun akabinde istemediğim bir ırk savaşının içerisinde buldum kendimi. Ben artık magmarların bizi ezmekte zorlandığı bir insan ırkı istiyorum. Rekabet kendi içimizde değil, karşı ırka karşı olsun istiyorum. Eski kindar uçak yok karşınızda uzun zamandan beri, bu savaşın akıbeti ne olursa olsun, kimseye kinim olmayacağına emin olabilirsiniz. Adminin bu yazısına istinaden infernal ve fedaileri oyunu bırakmakla yönetimi tehdit edeceğini çok iyi farkındayım. Her bırakma girişimi maksimum 1 hafta süren infernali ciddiye almak bu durumda ne kadar mantıklı onu bilemiyoruz tabi. Adminin ırk içi savaşları bu şekilde ele almasını son derece doğru buluyorum. İnsan tarafının ırk içi savaşa yeterince doyduğunu düşünüyorum. Orgy kıtasına barış gelmesini destekliyor, Osmanlı hanlığı olarak, şu saatten sonra saldırı gelmediği takdirde saldırılarımızı durduruyoruz. Okuduğunuz için teşekkürler. Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - burber - 07-10-2019 Ben kindar birisi değilim, normal de intikam için oynuyordum ki yakında dahil olacaktım savaşlara da ama etrafımdaki oyunculardan "artık yeter" sesleri duymaya başladım iyiden iyiye. Hanlığıma saldırı gelmediği sürece asla ama asla ne ben ne de pallmall bir agresiflik yapmayacağız. -Mafio yönetimi Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - Mad Spawn_kullanılmayan - 07-10-2019 Sürekli olarak adminimizden böyle bir konu bekliyordum çok zamanında ve yerinde bir konu olmuş eline sağlık adminimizin.Irk içindeki olayları yönetimdeki kişilerin ya da muhafızların ceza verebileceği gibi bir durum varken . " Oyuncuların " ceza vermesinden sıkılmış olup çoğu insandan yaş yaş büyük olup konuşup çözüm yolu bulunmadığından üzgünüm.Bu oyunda bir hata varsa özür dilenir bi yanlış,hata varsa oyun yönetimi ceza verir ve bu şekilde oldu.Ama son zamanlarda herkes asarım keserimli olmaya başladı bununda çoğu kişi farkında.O yüzden bizim düşmanımız kendi ırkımız değil magmar ırkıdır zaten magmarlara karşı az aktifliğimiz var , geri kalan kısmımızada isteyerekte istemeyerekte sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyorum.Herkes herkesle muhattap olmak zorunda değil ama kaos ortamı ya da oyunu bıraktırma gibi bir durum söz konusu olmamalı.İyi oyunlar dilerim.Teşekkürler ![]() Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - E A G L E - 07-10-2019 Feonun en delikanlısı benim Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - Omar Varela - 07-10-2019 Sonunda Filistin Kazanacak :@ Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - - Thanatos - - 07-10-2019 ![]() ![]() ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN ![]() Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - _RamHERO__kullanılmayan - 07-10-2019 Sevgiler saygılar herkese öncelikle ; Admin arkadaşımızın açıklaması gayet hoş olsada bazı durum ve vaziyetlerde saçma olmuş bence . Irk içi kimse kimseye dalmayacaksa saldırı tomarına ne gerek var cellat kasmanın ne anlamı var biri terbiyesizlik yaparsa kesemiyeceksek oynun ne zevki var . İnsan tarafında olan savaşı bitirmenin yolu naçizane fikrim saldırmaları durdurmak değil ırk değişimi getirmektir. Zorbalığı durdurmak amaç ise en hızlı ve kesin çözüm bu Ben para verip saldırma tomarı almışım karşımdakine yara vermekten başka bi işe yaramıyan cellat mesleğini seçmişim ve sen bana ırk içi savaş yasak diyorsun bence bu dediğim gibi bir çözüm değil çünkü parasını verdiğim zaman harcadığım bir tomar ve cellat mesleğini kullanma diyorsun bence bu adam gibi oynunu oynıyanlar için haksızlık Biz ırk olarak zorbaları sevmiyoruz bizde aramızda savaşıyoruz kesiyoruz kesiliyoruz ama ertesi gün hep birlikte omuz omuza mücadele ediyoruz gerek instler gerekse savaşlar olsun . Adminim senden ricam ırk değişim sertifikası koyman makul bir ücrete (bu seferde insan tarafında oyuncu kalmaz doğru dürüst) Sende haklısın ya : ![]() İyi oyunlar iyi çalışmalar herkese bir durum daha var adminim açıklamayı tam yapalım sadece saldırımı yasak zede gulle aynadamı yasak bunuda bir açıklamaya kavuşturursan ıyı olur Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - K1R1K-S - 07-10-2019 " Cellat Meslek yapacaksan magronlar duruyor sizi bekliyorlar. " şu kısım herşeyi özetliyor, cellat kasanlar yallah hayir kıtasına aslında saldırıları kapatmak bu oyunun yapısına cok ters düşüyor ancak iş cok can sıkmaya başladı getirilmesi gerekiyordu thank you very much admin yasama yürütme tarık Cvp: Bu bir ses kaydıdır. - bebek - 07-10-2019 Madem böyle bir konu açılmış bende birkaç cümle birşey yazmak istiyorum. Yönetim taraf tutuyor diyorlar iki tarafında birbirinden aşağı kalır yanı yok yönetim hangisini tutsun, niye tutsun? Bütün insan ırkı bu durumdan sıkılmış durumda gerçekten muhafızlar olarak herhangi bir tarafa işlem uygulamaktan çekinir olduk sonucunda bir taraflı oluyoruz, bir tarafı destekliyor oluyoruz. Bizlere birbirini banlatmak için gelen içi boş şikayetleri ve işlem uygulanmadığı için duyduğumuz lafları hiç söylemiyorum bile. Irk içinde bu tür olaylar her zaman olur magronlarda bile çoğu kez hanların savaşını izlemişliğim vardır hatta çekirdek bulamadım diye espri dahi yapmışımdır ama daha sonrasında hiç bu mevzuların uzadığını görmedim hep tadında kaldı. Şuan bile diyorum bir savaş çıksa keşke godfatheri kesseler. ![]() ![]() ![]() |